Смешки от форума - 15

• 135 919
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Цитат
В следствие на отслабване ми увисна лицевия контур и гушата ми се вее на ляво и дясно като на пуйка и има амбиции на води самостоятелен живот

# 1 036
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Цитат
Мами искам да ви питам през бременността имали ли сте странни желания примерно за ядене на необикновени неща или нещо такова шантаво. Аз с първата бременност исках ужасно много да ям дърво и по цял ден смучех и дъвчех клечки за зъби и шишчета а миризмата на талаш или току що отрязано дърво ми действаше като наркотик и неможех да и се наситя. А с таяа бременност обожавам да ми мирише на изгоряла клечка от кибрит а от няколко дни си мечтая да помириша стара прашна книга. Smile оле май трябва скоро да родя че ще откача. Утре след доктор Ще ида в един.магазин втора ръка и ще си купя стара прашна книга да си я душкам Smile
Joy Joy Joy
Ето тази бременилка ме разсмя много, горката!

Хич не  е смешно Laughing Аз умирах  за  прясна   мазилка  и  ако не  ме беше срам от майсторите, щях  да се навирам  всеки ден  в строежа, покрай който  минавах...боже мой, от  там се носеше божествен аромат  на прясно измазана  стена Flutter Идваше  ми да влезна  и  да я оближа  до тухла ooooh!

# 1 037
  • 1st floor
... Идваше  ми да влезна  и  да я оближа  до тухла ooooh!
Joy Joy Joy

# 1 038
  • Бургас
Joy Joy Joy

Строителите определено щяха да се зарадват на гледката  hahaha

# 1 039
Цитат
В следствие на отслабване ми увисна лицевия контур и гушата ми се вее на ляво и дясно като на пуйка и има амбиции на води самостоятелен живот

Laughing    Laughing

# 1 040
  • Куциндрел
Аз пък исках да дъвча дунапрен. Облизвах се всеки път в банята на гъбата. Странно, но като родих, вече нямах такива мераци. hahaha hahaha hahaha

# 1 041
Аз пък исках да дъвча дунапрен. Облизвах се всеки път в банята на гъбата. Странно, но като родих, вече нямах такива мераци. hahaha hahaha hahaha

Ми ти пък, що не си купи  да  подъвчеш  тайничко вкъщи hahaha И после - ни гъба яла, ни  гъба мирисала Laughing

След всичко   изброено,виждате  ли, момичета- не е смешно Grinning Направо  трагично е  понякога  положението  на  бъдещите мами hahaha

Joy Joy Joy

Строителите определено щяха да се зарадват на гледката  hahaha

Да, да, щяха  да  се  зарадват..пред перспективата  да  я измажат отново, пък  после нещо  , колкото  високо, толкова  широко, с опулени  от  лакомия  очи, да се нахлузи срамежливо  вътре и  изчервявайки  се  от  неудобство,  пак  да  им я  изяде hahaha

# 1 042
  • Куциндрел
Купих си. Подъвках, че то не се издържаше. На следващия ден в банята имаше една надъвкана гъба. Досрамя ме чак. Joy Joy Joy Joy
Пак е по-добре от ядене на пръст, че и за такъв случай знам.
Не успях да разбера от какви вещества се нуждае бебето ми, след като ме избиваше на дунапренизъм.

# 1 043
Купих си. Подъвках, че то не се издържаше. На следващия ден в банята имаше една надъвкана гъба. Досрамя ме чак. Joy Joy Joy Joy

Ох, шА умрЪ hahaha

# 1 044
  • Бургас

Ох, шА умрЪ hahaha

rotfImbo Егати извращенията с тия бременности. Пак като някоя не е зажадняла за човешко месо. Тя Мамасита не случайно се притеснява от зомби апокалипсис  Laughing

# 1 045
  • Бургас
Пак е по-добре от ядене на пръст, че и за такъв случай знам.
Не успях да разбера от какви вещества се нуждае бебето ми, след като ме избиваше на дунапренизъм.
Аз пък тебешир ядях.Споделих с гинеколожката,която ми следеше бременноста и ми изписа калций.

# 1 046
  • Куциндрел
Тебешир, пръст, хайде, там горе-долу можеш да предположиш какви вещества ще набавиш.
Ама дунапрен? Не съм споделяла, просто си дъвках гъби тайно, ама не какви да е, има си дунапрен и дунапред. Но не съм го гълтала, просто го дъвчех. Joy Joy Joy

# 1 047
  • Бургас
Тебешир, пръст, хайде, там горе-долу можеш да предположиш какви вещества ще набавиш.
Ама дунапрен? Не съм споделяла, просто си дъвках гъби тайно, ама не какви да е, има си дунапрен и дунапред. Но не съм го гълтала, просто го дъвчех. Joy Joy Joy

Малко ти е била химията в храната Joy

# 1 048
  • София, България
Гъбеното чудовище  Joy

# 1 049
  • Пловдив
Значи моята мания за консервирани люти чушки с мармалад е съвсем, съвсем обичайна. По време на едната ми бременност бях освирепяла за люти чушки, които ядях с филийка с мармалад (предпочитано ябълков или от сини сливи, в краен случай от шипки). Мъжът ми един ден в в опит да ме спре ми беше скрил буркана с пукана шипка, горкия, още си спомня войната която последва.

Общи условия

Активация на акаунт