Смешки от форума - 15

• 135 885
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 095
Ох, не знам как се цитира от друга тема, научете ме, моля. Това обаче трябва да се види :

"Идеал за жена нямам,всичко де има дупе и цици ме кефи  ако е красива и симпатична.Тук са завъдени мами по цял ден висят и много пишат,сигурно и изневеряват.отврат сте жени. #2gunfireИ аз не намирам такава квато искам,а съм хубав,за разлика от др мъже,но жените си ходят с убити нелицеприятни шашми,грозни мъже.Сега ще свалям всяка и която върже я дупча отзад докато се пръсне миризливият й задник и после ги оставям.това заслужават жените мамка ви  Money Money Money Money Money #Crazy #Crazy #Crazyмръсни курвички "

Автор: Култовият Marzime
 smile3544

# 1 096
 hahaha ето това е незадоволен и отхвърлен мъж /ако може да се нарече мъж/

# 1 097
  • Германия
А после се чуди що никоя не му връзва... doh

Валия, като си в темата, от която искаш да цитираш, отиди на съответното мнение и кликни "Цитат". Ще ти се отвори нов прозорец за отговор в темата с вече подготвеното като цитат мнение. Маркирай го цялото и го копирай. След това отиди в темата, в която искаш да публикуваш, избери "Нов отговор" и постави (paste) маркираното. Това е.
Ако искаш името на автора да не се вижда, можеш и просто да копираш съдържанието на поста му и да кликнеш във формата за отговори.

# 1 098
  • Там, където ме обичат
А:  "обърнах внимание че ушите ми се окосмиха,"
Б:  "че аз по тази логика да си мажа опашната кост, та да ми излезе опашка."

# 1 099
Цитат
Mr. Green
Е, ти пък много скоростно ще му го треснеш. Не се прави така. Трябва да е по-плавно - нещо от сорта:
Ти - Мило, ти обичаш ли ме?
Той - Разбира се, че те обичам.
Ти - Значи щом ме обичаш, би се радвал да се забавлявам.
Той - ама разбира се!
 Ти - Значииии... ще ми купиш нова къща с двор и басейн, защото този дом ми е тесен вече, а толкова се забавлявам във водните пространства...
Той - Е, това  е малко скъпичко забавление, може по-нататък...някога...
Ти - Ох,  добре, съгласна съм! Тогава ще ми купиш ли онова  червено Ламбурджини, дето го гледах по телевизията - знаеш колко се забавлявам на разни возила?
Той - Ех, мило, знаеш, че не сме много добре с финансите, не може ли  да се забавляваш с нещо за по-малко пари.
Ти - Знам, знам, много добре те разбирам....затова спах с Пешо   Flutter

Joy

# 1 100
  • Пловдив
Много е добро Simple Smile

# 1 101
  • София
Това последното е страхотно, от къде е?  Laughing

# 1 102
Цитат
Mr. Green
Е, ти пък много скоростно ще му го треснеш. Не се прави така. Трябва да е по-плавно - нещо от сорта:
Ти - Мило, ти обичаш ли ме?
Той - Разбира се, че те обичам.
Ти - Значи щом ме обичаш, би се радвал да се забавлявам.
Той - ама разбира се!
 Ти - Значииии... ще ми купиш нова къща с двор и басейн, защото този дом ми е тесен вече, а толкова се забавлявам във водните пространства...
Той - Е, това  е малко скъпичко забавление, може по-нататък...някога...
Ти - Ох,  добре, съгласна съм! Тогава ще ми купиш ли онова  червено Ламбурджини, дето го гледах по телевизията - знаеш колко се забавлявам на разни возила?
Той - Ех, мило, знаеш, че не сме много добре с финансите, не може ли  да се забавляваш с нещо за по-малко пари.
Ти - Знам, знам, много добре те разбирам....затова спах с Пешо   Flutter

Joy newsm10 newsm10 newsm10

# 1 103
  • Euskal Herria
Това последното е страхотно, от къде е?  Laughing

Това е темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805168.90;topicrefid=20

# 1 104
  • Луната ни пази
Цитат
Като го слушам, имам чувството, че канибали го пържат в сгорещено олио до златиста коричка.
По повод виковете на Алекси Сокачев, когато Лудогорец вкарат гол.   Joy Joy Joy

# 1 105
Цитат
Като го слушам, имам чувството, че канибали го пържат в сгорещено олио до златиста коричка.
Може ли линк!

# 1 106
  • Луната ни пази
Цитат
Може ли линк!
А, тя темата е просто говорилня и си говорехме в един момент за мача, но все пак...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805155.705;topicrefid=20

# 1 107
  • София
Цитат
Здравейте,
вчера с приятелят ми се сборичкахме в леглото и така се случи, че той си вкара пениса 2-3 пъти в мен без презерватив. Не съм в овулация и трябва да ми дойде след 3-4 дена. Според вас има ли за какво да се притеснявам?  newsm78 Моля само за адекватни коментари. Благодаря предварително!  Rolling Eyes Embarassed
Спокойно, опасност няма... и сто пъти да свърши в теб, няма документиран случай в историята на човечеството за мъж забременял от мъж.

Нарочно го копирам с цитата на задалия въпроса, за да се види ник-а.

# 1 108
И точно тук се поражда у мен въпроса - какво очаква да му дойде след 3-4 дни, автора на запитването  newsm78 И от кога мъжете овулират? Grinning Grinning Grinning
 Joy
P.S. "с приятелят ми се сборичкахме в леглото и така се случи, че той си вкара пениса 2-3 пъти" - вече така ли му се казва? "Сборичкване"? Grinning

# 1 109
  • Бургас
P.S. "с приятелят ми се сборичкахме в леглото и така се случи, че той си вкара пениса 2-3 пъти" - вече така ли му се казва? "Сборичкване"? Grinning

Значи изневерилите мъже спокойно може да се оправдават с "Миличко, аз просто си вървях, спънах се и паднах върху една жена и така се случи, че свърших"

Общи условия

Активация на акаунт