Смешки от форума - 15

• 135 910
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 080

Голям харам, голямо нещо  Laughing
Те пък как може да не запазят ЦарСафа.
Ама да го пазят цяла година...Трябвало е да побързат със сватбата.

# 1 081
Цитат
Здравейте

Аз съм от т.нар гризачи Mr. Green - преди 4 дена ми направиха изграждане с гел, но тъй като нямам  връхче на ноктите, ми сложиха до средата изкуствени нокти и на три пласта изграждане с гел, изкуствените нокти ми ги залепиха директно върху пръстите- та забравих да питам- нокъта отдолу може ли да расте, като ми е залепен директно на месото -вече ми е 4-ти ден, а аз усещам лек дискомфорт в пръстите отгоре- може и да си въобразявам,но да питам. Ноктите могат ли да растат, като един вид са запечатани?Час за поддръжка ми дадоха след 3 седмици.

# 1 082
 Joy Joy Joy
Уау,нотките не растат Shocked  ,пардон май пораснаха #Crazy

# 1 083
  • София !
Цитат

Пък бременният ми корем що блъскане е изял от вратата на колата, чак ми е неудобно от детето.

Joy

rotfImbo

# 1 084
Ми то и на мен ми стана неудобно,чак Laughing

# 1 085
Цитат
За второто ми дете сама си избрах името. Всички ме питаха ама няма ли да е на майка ми, но аз твърдо смятам, че с името наследяваш и характера, а тя все грешки прави в живота и не искам и детето ми да е лузър като нея. Малко преди да родя ми се искаше да кръстя детото на гинеколога си защото беше много внимателен с мен и някак си ми се искадетето ми да стане успял човек като него, обаче мъжът ми нещо се разлюти на тая идея и категорично ми отказа.
  smile3555

# 1 086
 rotfImbo А аз съм много доволна от майстора, дето ми оправя колата. Страхотен човек, сръчен, кадърен... успешен...  Дали не трябваше да си кръстя сина на него...?   newsm62

# 1 087
  • в дяволитите очички на моето тормозче
rotfImbo А аз съм много доволна от майстора, дето ми оправя колата. Страхотен човек, сръчен, кадърен... успешен...  Дали не трябваше да си кръстя сина на него...?   newsm62

Трябваше, я!
Ама  сега   вече е  късно, либе , за китка.
Бягай в съда  още утре и  обясни как  стоят нещата. Там ще проявят разбиране, сигурна съм. Peace
 Laughing Laughing

# 1 088
Изводът е - кръстете си детето на човек със златни ръце... Колкото по-леко пипа, толкова по-добре  Joy

# 1 089
А
Цитат
Върнах се от дискотека.Явно все още ме гледат жените.Оглеждат ме отдолу до горе и се усмихват.Все едно съм парче месо.Виждал съм жени да гледат ама толкова явно направо имам чувството,че ако изляза още веднъж ще имам приятелка. Shocked

А
Цитат

Имаше една,но беше по-висока от мен.Не можах да видя очите и.Преброих 8 момичета,които ме гледаха.Мислех си,че е защото не са ме виждали,но ме гледаха почти постоянно.Всеки път в който ни се засичаха погледите отместваха глава.После пак ме гледаха.Какво толкова има за гледане? Rolling Eyes

Б
Цитат

Е, ти не беше ли почти два метра висок и в този ред на мисли,като не си видял очите, поне адамовата ябълка не видя ли Mr. Green

# 1 090
  • София !
Скрит текст:
А
Цитат
Върнах се от дискотека.Явно все още ме гледат жените.Оглеждат ме отдолу до горе и се усмихват.Все едно съм парче месо.Виждал съм жени да гледат ама толкова явно направо имам чувството,че ако изляза още веднъж ще имам приятелка. Shocked

А
Цитат

Имаше една,но беше по-висока от мен.Не можах да видя очите и.Преброих 8 момичета,които ме гледаха.Мислех си,че е защото не са ме виждали,но ме гледаха почти постоянно.Всеки път в който ни се засичаха погледите отместваха глава.После пак ме гледаха.Какво толкова има за гледане? Rolling Eyes

Б
Цитат

Е, ти не беше ли почти два метра висок и в този ред на мисли,като не си видял очите, поне адамовата ябълка не видя ли Mr. Green

rotfImbo

От коя тема е, това ?

# 1 091
Темата е Как изглежда идеалната жена.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805260.225;topicrefid=20

# 1 092
  • при късмета
От тема в която майката иска да смени името на бебето, че било кръстено на свекъра, а с таткото се скарали
Цитат на:  

Исках да го кръстя Владимир, Влади, това ми е първата истинска любов от училище и още оттогава се бях зарекла, че ако имам син ще го кръстя така.

ooooh! ooooh! ooooh! Нимоа...

# 1 093
  • Варна
От тема в която майката иска да смени името на бебето, че било кръстено на свекъра, а с таткото се скарали
Цитат на:  

Исках да го кръстя Владимир, Влади, това ми е първата истинска любов от училище и още оттогава се бях зарекла, че ако имам син ще го кръстя така.

ooooh! ooooh! ooooh! Нимоа...

Mr. Green

# 1 094
От Ванко/Марзиме:

Тук са завъдени мами по цял ден висят и много пишат,сигурно и изневеряват

Пиша, следователно изневерявам...

Общи условия

Активация на акаунт