Смешки от форума - 15

• 135 914
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Там, където ме обичат
Янтра, колежке, и аз бях на люти шипки.  Joy
По бурканче само на закуска.

# 1 051
  • Down south
Цитат
Здравейте, Дами! Преди няколко дни правихме джиджи-биджи с моя приятел, в 1 ден след менструацията ми.Той свърви в мен, и на сутринта ми се гадеше и ми се виеше свят,на моменти ме боли корема също и като дигна нещо  по-тежко и ме заболява за много кратко може би за  минута-две. Това дали са някакви симптоми за бременност? Много се надявам да има нещичко. baby_neutral
То това идва малко като „След 5 минути може и да правя секс. Бременна ли съм“

Темата е наситена с изключителни попадения.
В началото мислех, че са основно шеги, но заичтайки се установих, че писателките са съвсем сериозни и явно мислят, това което пишат  ooooh!

Цитатите са забавни, но още по-забавни са коментариите на цитиращите.
Темата е много весела и определено ми доставя голямо удоволствие да я чета   bouquet

# 1 052
Ако може да дадете линк към темата  Praynig
Такива теми идеално убиват скуката Mr. Green

# 1 053
Приятно четене  Flutter
Цитат
здравеите аз съм мюсюлманин и искам да питам при нас знаете как е полужението s мойта приятелка ще се женим  след няколко месеца но предварително го направихме преди  1 godina но проблема е че исварлихме царсафа и сега търся някоя девствена  за да и помоля да си легне с някой щото ми трябва чаршаф знам звучи смешно но да си дойдем на темата девственият кръф и нормалният демек венозният кръф еднакфи ли са или са различни и крафта от menzesa дали са еднакфи просто трябва да го реша то проблем че нз просто кво ще стане благодаря ви предварително

hahaha Joy Joy Joy

# 1 054
  • Куциндрел
Хахаха, до колкото съм чувала има начин да се хване кръвта каква е. Mr. Green

# 1 055
  • София
Боже, пардон - Аллах, Аллах! Ще припадна.  ooooh!

# 1 056
  • Бургас
Боже, пардон - Аллах, Аллах! Ще припадна.  ooooh!

Голям харам, голямо нещо  Laughing
Те пък как може да не запазят ЦарСафа.

# 1 057
  • Бургас
Това е някакъв извратеняк. Sick

# 1 058
  • Там, където ме обичат
Това е някакъв извратеняк. Sick
Пързалка е според мен.  Peace

# 1 059
  • HH
Да не стане като вица за езиковата гимназия и дървото, което изпълнява желанията  Mr. Green

Скрит текст:
Един човек решил да реже едно дърво, но дървото му проговорило:
-Ако ме оставиш, ще ти изпълня едно желание.
-Искам девствено момиче от езиковата гимназия в Х.
-Режи, режи....

# 1 060
  • Viena
Яко изватен е!!!!Ужас!!!

# 1 061
Темата е от 2009 година и не мога да вкарам цитата, затова го копирам... Въпросът е: "Колко вода използвате на месец?"
Един от отговорите: "8 кубика/4=2 Супер разхищение.
Къпем се по двама. Единия докато се мокри, втория се сапунисва. Докато сапунисания се плакне,  намокрения се сапунисва.
Когато последния се плакне, запушваме сифона и събираме водата за поливане на цветята.
Ходим до тоалетна един след друг и последния пуска водата.
Маркуча на пералнята и сифона на мивката се оттичат в тоалетната чиния и не пускаме водата когато перем и мием чинии.
Събираме дъждовна вода, с която си мием вечер краката и зъбите. Затова си взехме ап. на първия етаж. Водата в улука е най-много. За пиене и готвене си носим по няколко малки бутилки от службата всеки ден. "

# 1 062
 Shocked стига бе, това не може да е истина.

# 1 063
  • София
И аз имам един такъв колега дето за всичко мисли как да изкара и да мине между капките.А вземеш ли за хапване опитва от на всички и накрая ее ми то аз се наядох. Joy

# 1 064
Това според мен си е чиста пързалка! Но и ние имаме във входа семейство, което отчита само два кубика на месец за двама души. Аз лично освен по гореописания начин, не разбирам как е възможно!

Общи условия

Активация на акаунт