Смешки от форума - 15

• 135 928
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бургас
Не случайно го има лафа "Щъ пукна от секс"  Laughing

# 1 006
Цитат
ДА .Зомби апокалипсис.

Да казвам ли на кого възлагам надежди, че ще е сред 5% оцелели, които ще продължат човешкия род.   Mr. Green
Мамасита?

В темата за ебола.

# 1 007
  • Германия
Да обобщим:

Влизаме вкъщи и ВЕДНАГА! сваляме всички дрехи. Хвърляме ги в пералнята (естествено, не смесваме чорапи с бельо! Влизаме в банята, като по пътя грабваме хавлията (току що изпрана и изгладена), и много внимателно я закачаме далеч от душа  (да не се намокри) и от тоалетната (да не хвръкнат фекални бактерии и да се полепят по нея). Изкъпваме се, измиваме косата и веднага, без да се бавим, засушаване плочките в банята. Мием зъби с предварително стерилизирана с Калиев перманганат четка за зъби и прилежно забърсана отвън и отвътре туба с паста. Измиваме мивката с гъбичка, потопена в белина, слагаме веднага гъбичка та в съд с алкохол и веднага след това стерилизираме в микровълновата печка. Внимателно се обличаме и преди да седнем, избърсваме дивана с кърпичка, после засушаване с кухненска хартия. Дрехите са се изпрали; сушим, вадим и подреждаме по размер, вид и материя, като внимаваме да не омешаме цветовете. Ако нямаме сушилня, задължително координираме цвета на щипките с цвета на дрехата.

Междувременно, пусналата темата се е качила върху стола, но преди да успее да си сложи примката, столът се е поддал на тежеста на натрупаните върху него дрехи и се разпада, с което спасява живота на притежателката си. The end.
Страхотно обобщение на темата за обличаните дрехи.  Joy

# 1 008
Ами аз като четох какви небивалици се пишат, обобщението даже е смекчено.

# 1 009
Илайза, страхотно попадение.  Laughing

# 1 010
Полинцето не е за детенце, а за женичка.  Peace
Цитат
Здравейте, отдавна не съм писала, но искам да споделя една наистина успешна покупка от Алито. Това полинце, което е изключително меко и с добро качество...

# 1 011
Цитат
Здравейте, Дами! Преди няколко дни правихме джиджи-биджи с моя приятел, в 1 ден след менструацията ми.Той свърви в мен, и на сутринта ми се гадеше и ми се виеше свят,на моменти ме боли корема също и като дигна нещо  по-тежко и ме заболява за много кратко може би за  минута-две. Това дали са някакви симптоми за бременност? Много се надявам да има нещичко. baby_neutral

# 1 012
Цитат
Здравейте, Дами! Преди няколко дни правихме джиджи-биджи с моя приятел, в 1 ден след менструацията ми.Той свърви в мен, и на сутринта ми се гадеше и ми се виеше свят,на моменти ме боли корема също и като дигна нещо  по-тежко и ме заболява за много кратко може би за  минута-две. Това дали са някакви симптоми за бременност? Много се надявам да има нещичко. baby_neutral
То това идва малко като „След 5 минути може и да правя секс. Бременна ли съм“

# 1 013
  • София
Цитат
Мъж закъснява за работа.
На вратата го среща шефът му, съответно бесен.
- Не те ли е срам да идваш на работа на обяд!
- Шефче, не се сърди, ще ставам баща.
- Е, това променя нещата! Честито! Кога да очакваме щастливото събитие?
- След 9 месеца.

# 1 014
Цитат
Тайнството на природата е такова, че хората са мъже и жени.

Цитат
Ние жените сме по мистериозен начин свързани с луната и тя ни влияе силно, като нашия месечен женски цикъл  се появява винаги в един и същ ден от лунния цикъл, тоествинаги има около 28 дни от началото на един женски цикъл до следващия.

Цитат
Естествено, в България е прието жената да става майка между 25 и 35 годишната си възраст, така че както добре усещаш - забременяването е нещо от което трябва много да се пазиш.

Цитат
Течността която изтича от теб е с червен цвят и прилича на кръв, но това не е твоята кръв. Червения цвят се дължи на това че ти като човек си най-висшия бозайник на земята, а бозайниците имаме червени кръвни телца, които циркулират в телата ни. Когато се порежеш с нож - забележи колко по-тъмен е цвета на истинската ти кръв.

Цитат
Има и една голяма, много голяма тайна: всичко в теб, което е вече остаряло, ненужно, вредно и трябва да се изхвърли - се вгражда в тази червена течност и излиза от теб. Имам предвид на емоционално ниво. Например - твоето разочарование от някоя приятелка, обидена си от грубо отношение на непознати хора - всички тези лоши и натъжаващи чувства по мистериозен начин се прехвърлят в менструалната течност и излизат от теб, за да бъдеш ти очистена, за да бъдеш емоционално здрава и вътрешно и външно да се усмихваш на семейството си и на приятелите си. Това е истина - това е мистериозния дар, който трябва да знаеш, за да се ползваш от него. На мъжете не е дадено да се разтоварват от емоционалните и психическите си тежести по този начин. Затова ние жените сме по-спокойни, по-благи и по-усмихнати - защото всеки месец се освобождаваме емоционално. Мъжете намират други начини да се разтоварят.

И още за половата просвета, както и съвети как да разкараш гаджето за десет минути: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804394.0

Бегом да четете и да не забравите да си водите бележки, ей!  Naughty

# 1 015
# 1 016
  • София
Много изперкал народ има! ooooh!

# 1 017
Все съм се ядосвала на МЦ, другия път няма да пропусна да му благодаря.А мъжете как ли се разтоварват  Whistling

# 1 018
Уоу, направо съм в потрес, хах

# 1 019
  • Ямбол
То в целия подфорум са такива кукави.

Общи условия

Активация на акаунт