Смешки от форума - 15

• 135 737
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 245
И това го има в предучилищните - давали им домашно. Скоро някоя майка го написа картинка на петел и лисица и детето да довърши какво се е случило след срещата им Laughing

Между другото, видях с очите си бебе, проходило на 8 мес и половина. Още бебе, с огромна глава, едвам пази равновесие с кашкавалените си криви крачета, обаче прави стъпки. Дойдоха до нас родителите, на видима възраст около 18 - те, за да им дам колан за прохождане. Изглеждаше сюрреалистично.

# 1 246
  • София
Джули, сигурно е било много сладко това бебче. Но това от предните постове на 3 месеца прояло салата, ракията предполагам, че не по-късно от 6-тия  Laughing

# 1 247
Да не става дума за същия напредничав юнак Grinning

# 1 248
  • София
Хихихи!  Hug

# 1 249
 HugДнес ми върви на находки, по-скоро остроумни, но и забавни:
Цитат
Този, който открие начин да добива енергия от човешката глупост, ще бъде истинският нов Прометей. Бездънен източник. Повечето собственици на суровината я предоставят напълно безплатно.

# 1 250
HugДнес ми върви на находки, по-скоро остроумни, но и забавни:
Цитат
Този, който открие начин да добива енергия от човешката глупост, ще бъде истинският нов Прометей. Бездънен източник. Повечето собственици на суровината я предоставят напълно безплатно.

Чудесно казано!  omm Направо ми иде да си го отпечатам на постер и да го бодна за знаме. И сегиз-тогиз да го размахвам, като Райна Княгиня, за да запозная много хора с ползените им качества.   Peace  Joy

# 1 251
  • София
За прохождане на 6 месеца не знам дали е възможно (освен ако не е намесена "помощта" и болните амбиции на майката по някакъв начин), но моят немирник на 2-3 дена се опитваше да си вдига главата, на 6 месеца се изправи прав (държейки се някъде). Но все още само стои прав (прави го най-редовно) - още не се е опитал да ходи. Нямам никакво намерение да го карам да ходи, разбира се - сам да си троши главата - когато сам реши, тогава.

# 1 252
Цитат
Измества се понятието силен и нежен пол Laughing Някак си вие започнахте да ловувате и да ставате по-независими от мъжете Mr. Green
Цитат
Да, така е. И по- космати и по-брадати, нямаш работа тук при такива .

Скрит текст:
Авторът на темата (първия цитат) страшно ми напомня на един друг автор, на една друга тема, в която се обсъждаха качествата на "Идеалната жена"...  newsm78

Пак от същата тема.
Който има - има.  Grinning
Не е пубертет, да искаш да имаш секс с една жена

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 14:41 от г-жа Мечева

# 1 253
От потребителката, чието дете се обръща самО и пълзи от 15 - тия  ден след раждането:

Цитат
Започна да иска да опитва от всичко, което ние ядем още на 3 месеца и като напира към масата един ден го пуснах да видя какво ще направи - взе си от чинията със салата и си го напъха в устата. И затова прецених, че е време да почнем с пюретата.

Shocked

Депресирам се - моето дете явно е бавноразвиващо се  Cry
Като взело от салатката пък да вземат и една ракийка да му сипят...

# 1 254
Големи сте хейтъри, значи.
"Захранване, водено от бебето" му се казва сега. Ако беше посегнало и към ракийката, що пък да не му дадат, като иска детето?  Laughing

# 1 255
  • Бургас
От потребителката, чието дете се обръща самО и пълзи от 15 - тия  ден след раждането:

Цитат
Започна да иска да опитва от всичко, което ние ядем още на 3 месеца и като напира към масата един ден го пуснах да видя какво ще направи - взе си от чинията със салата и си го напъха в устата. И затова прецених, че е време да почнем с пюретата.

Shocked

Депресирам се - моето дете явно е бавноразвиващо се  Cry
Като взело от салатката пък да вземат и една ракийка да му сипят...

Интересно ми е в какво се изразява "напирането към масата" и "пускането".

# 1 256
То и към цигарките може да посегне.... А на годинка може да го черпят уиски с пура и фъстъчки  Crazy

# 1 257
  • София
То и към цигарките може да посегне.... А на годинка може да го черпят уиски с пура и фъстъчки  Crazy
Ааааа не, цъ! За фъстъчки е малко, недейте сег така-алергени са! С бадемки да ги заменим, а!

# 1 258
Аз на година съм докопала на майка кафето и от тогава си знае, че като стана сутрин първия половин час  докато не си изпия кафето "не съм човек"  Mr. Green

# 1 259
  • София
Цитат
Всяка вечер или пре вечер тъкмо заспим към 11-12 часа и се почва скърцане на леглата...ритмично скърцане поне 15 минути...охкане, пъшкане, след което евентуално стават и търчат като луди до тоалетната да се къпят или пикаят. Когато правят последното се чува чак в хола понеже отдолу е мозайка циментена и се разнася навсякъде. Егати ерекцията, егати чудото ама никога не съм чувала или виждала по -дълъг секс.

Горката  Mr. Green

И пак от същата:
Цитат
Бясна съм.... Пробвах с клечки в ключалката, боклуци около избата,,, какви ли не хитрости, дори кучешко лайно върху постелката им. нищо не помага!

Общи условия

Активация на акаунт