Смешки от форума - 15

• 135 688
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Куциндрел
 rotfImao rotfImao rotfImao
 Това от коя тема е?

# 1 261
С извинение за лаконичния коментар, но:

ooooh!

# 1 262
Това е то женската завист!  Joy

# 1 263
Цели 15 минути!!!Може ли снимка на тоя жребец?  Joy

# 1 264
# 1 265
Анкета

Не знам кога да отида на гинеколог след положителен тест...

•Кога да отида на гинеколог
•Бременност ?

Въведи твоя глас

# 1 266
Тва последното  newsm78

# 1 267
От дамата с проблемните съседи Crazy
Цитат
Здравейте. Наскоро си купих хелиотроп колие. Много добре ми действа и намалява притеснението ми и ме кара да се чувствам спокойна. Самата му форма и блестящата повърхност ми хресват. купих го след като видях действието на хелиотропната друза пред компютъра ми.
Ето продавачката тук.
http://olx.bg/unikalen-i-ryadk-kamk-heliotrop-privlichasch-blago … enstvie-i59315354
И вие може да си купите.
Искам да питам има ли някой от вас унакит? Как действа? Ази мам един синджир дупчен камък но не съм го носила много време и не усещам енергията все още. докато този на колието, което е различно от това на снимката го усетих още в ръката си как ми трепти. Както усетих мощната енергия на лабрадорита.
Имам пък една гривна авантюрин синьо-зелен и като го сложа само хубави неща ми се случват!
Искам да питам притежателя на опалите как му действат? Аз си харесах един комлект от гривна с сърца и колие със опалити и е много красиво!Хубав ден!

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 19:08 от Камалия

# 1 268
Ах, тия трептящи камъни бре! Joy
 А камък, който като вземеш и ставаш умен, дали има? Ще взема да потърся.  newsm78

# 1 269
  • Германия
 А камък, който като вземеш и ставаш умен, дали има? Ще взема да потърся.  newsm78

Не е камък, лекарство е:
За неговорещите немски - активната съставка е плацебо, а отдолу пише, че е за повишаване на коефициента на интелигентност. Мисля, че името му няма нужда от обяснения. Simple Smile

А лабрадорита ме разби! doh  smile3544
Съжале боку за спама.

# 1 270
От дамата с проблемните съседи Crazy
Цитат
Здравейте. Наскоро си купих хелиотроп колие. Много добре ми действа и намалява притеснението ми и ме кара да се чувствам спокойна. Самата му форма и блестящата повърхност ми хресват. купих го след като видях действието на хелиотропната друза пред компютъра ми.
Ето продавачката тук.
http://olx.bg/unikalen-i-ryadk-kamk-heliotrop-privlichasch-blago … enstvie-i59315354
И вие може да си купите.
Искам да питам има ли някой от вас унакит? Как действа? Ази мам един синджир дупчен камък но не съм го носила много време и не усещам енергията все още. докато този на колието, което е различно от това на снимката го усетих още в ръката си как ми трепти. Както усетих мощната енергия на лабрадорита.
Имам пък една гривна авантюрин синьо-зелен и като го сложа само хубави неща ми се случват!
Искам да питам притежателя на опалите как му действат? Аз си харесах един комлект от гривна с сърца и колие със опалити и е много красиво!Хубав ден!
Тази да се научи кога се пише  предлога със и тогава да нищи хелиотропната друза

# 1 271
 А камък, който като вземеш и ставаш умен, дали има? Ще взема да потърся.  newsm78

Аз философския откога го търся, ама все на камък удрям...и с празни джобове си ходя... Tired

# 1 272
За това аз давам Голдис кухари.......
Самономинации минават ли? Нищо, посмейте се. И аз се посмях.  Rolling Eyes Но така е, народа си го е казал: Бързата кучка,... кухи ги ражда... Grinning Grinning Grinning

# 1 273

А лабрадорита ме разби! doh  smile3544
Съжале боку за спама.

[/quote]

Хм, аз имам лабрадорит! Донесе ми го съпругът ми, казва се така, защото е от Newfoundland and Labrador. Досега не съм го забелязала да трепери, но ще го следя внимателно.  Laughing

# 1 274
Темата е сериозна и никак, ама никак не смешна, но това изказване ме разсмя, признавам. И... не се стърпях.  Rolling Eyes
Цитат
...Лошото е,че ако майка ви няма никакво желание да се откаже от пеенето, няма начин да и бъде въздействано...

Общи условия

Активация на акаунт