Шумни съседи

• 130 344
  • 537
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Истината е, че българинът е един озлобен, завистлив простак с високо мнение за себе си и тотално незачитане и незабелязване на околните. Поради тази причина, единственото което можеш да направиш е... всъщност, може да се направят много неща, но ефекта ще е равен на 0 (нула).
Скрит текст:
Дано ти дадат по-мъдри и ефективни съвети! Успех!

# 331
Над нас има млади хора, сменят се всяка седмица на групи. Пускат музика силно (денонощно), тропат, ходят с токчета на гол паркет и т.н. Истината е, че от самото начало не ми пука. Дай целия свят да се изкриви, щото на мен ми е шумно. В природата се напасваш според кофти условията, ако не можеш да ги промениш. Научила съм и децата да спят при всякакви условия, няма цял живот да ги галим и да мълчим.

Ако не си с такива железни нерви като моите, просто дай 50 лв за аудио на старо (с як бас) и си свали малко метъл. След няколко дни те ще дойдат да ти мрънкат  Mr. Green

# 332
Да, знам, че е най-добре да се напасна, защото така в момента съм зависима от шума. Най-добре е на човек да не му пука и когато съм будна няма проблем. Покрай бремеността ми се доспива след 22:30 и заспивам. Обикновено в полунощ се стряскам от това, което се случва горе, получавам сърцебиене и после цяла нощ се въртя. Сутрин ставам с тях. Peace Не знам как да разреша проблема за себе си, пробвала съм с тапи за уши, пак се чува. Когато затупуркат отгоре си усилвам тв на около 20, пак тяхното е по-силно. Не искам да им отвръщам със същото. Вече се замислям да сменим жилището, но така ме е страх на какво ще попаднем. На това, само ударния шум му е проблема, който вероятно идва вследствие на по-тънки плочи - старо строителство. Не купувайте старо. Peace

# 333
  • София

Аз пък съм на обратното мнение. Най-силният шум, който съм чувала - от най-обикновено ходене с чехли, беше точно в ново строителство.

# 334
На бебето му няма нищо от сърцебиенето спокойно, най много като станеш8, 9 месец да го будиш и него и да се скъса да те рита. Аз съм със същия проблем но в началото на бременността ми ми се спеше неистово но нямаше как заради горните. Според мен им го кажи с малко по рязък тон, все пак си бременна а и скоро ще имате и бебе и ще имаш нужда от сън, иначе ще се изнервиш тотално. Виж аз с какъвто и тон да говоря все тая селяните са си селяни даже все по силно започват да тропат, дано бебчо им го върне като се роди  #Cussing out #2gunfire

# 335
  • ...на безопасно
Ох, момичета, съчувствам ви на всички и то от позицията на потърпевша....
Колко хора само сменят жилище заради шумни съседи, не предполагах - честно.
При нас цигани са ни проблема. Не стига дето си ги отглеждаме, ами и садисти, пречат ни да отидем отпочинали на работа, че да имат за помощи още дъъъълги години. Глупави паразити и това си е!
Ако не е купон с професионална озвучителна техника / смятайте!!!/, който по правило започва към 23,00 часа, то ще е влачене на мебели и скачане на тежкотоварното цигане. През етаж сме и всичко вибрира.
А най-интересното е, че само на нас пречат. Другите около тях стискат зъби и хич не им пречели. Видите ли! Долно племе сме и това е!

# 336
Олелеее е това вече съвсем зле, с тях не знам дали може да се разбере човек....А защо им мълчат другите съседи, съмнявам се, че не им пречат...страх ли ги е или...ох ужас това е психически тормоз от малоумни...лошото е, че такива и от бой не разбират  #Cussing out

# 337
  • в сърцата на децата <3
Не е проблема ново/старо строителство! Докато бяхме на квартира бяхме в един блок (не панелка) - старо строителство. Живущите там бяха от вързрастно семейство, през 40-50 годишни работещи, до няколко съвсем млади и един апартамент със студенти. Е как да го обясня - никога, никога ама наистина НИКОГА не съм чула който и да е! Апартамента над нас беше взет под наем от някаква врачка, баячка или нещо от сорта, та нейните странни шамански ритуали понякога се чуваха. Но това е ако си буден и в стаята е тихо се чува потропване, обикновено в рамките на 10 часа през деня до към обяд.
Купихме си апартамент в нов комплекс. Е няма такъв ад, честно! Преди няколко седмици се събудих в 1 часа от удари по стената! Съседите отдолу слушат по това време "класическа" музика - Сашо Роман и сие. Съседите отгоре не могат да спят от тяхната музика (която според мъжа ми!!! не била силна), та тропат по стената. А ние сме посредата - айде спи ако можеш... За това решението е взето, въпросът е кога точно ще бъде изпълнено - имаме къща на село, на 30 км от града. По-добре да ни е некомфортно по 1-2 часа докато пътуваме, отколкото по цели нощи да не спим! Тежко ми е, гадно ми е... С толкова желание и лишения си купихме апартамента, с двете си ръце съм шпакловала и боядисвала, докато бебето ми спеше в количката в съседната празна стая... Спали сме на дюшек на пода две седмици октомври месец докато си купим диван, а след това и спалня... Плаче ми се!!! Но по-добре да се преместим, защото ако останем - Господ ми е свидетел - някоя нощ ще сляза, ще я хвана оная смръхла за чорлите и ще ѝ разбия главата в плочките! Бях толкова спокоен и уравновесен човек, до преди да изляза по майчинство работех по цял ден с недоволни клиенти, които идваха да ми крещят, а някои направо си налитаха на бой. И въпреки това никога не съм имала желанието да набия някой! Така просто не се живее!!!

# 338
  • Бургас
Имам чувството, че всички културни и интелигентни хора, са емигрирали. Накъдето и да се обърна - селяния и простотия. Хората са супер прости и несъобразителни. Кеф ти в 2ч. посред нощ да си крещиш на улицата или да си пуснеш някоя песен до дупка, ей така щото ти е гот, пък другите хора да вървят по дяволите. Досега сме сменили три квартири от както живеем сами с мъжа ми и навсякъде има идиоти. По едно време в кооперацията бяхме само два обитаеми апартамента и в този на етаж през нашия живееха брат и сестра, някакви изпаднали тревоманчета, които постоянно пускаха високо музика. Предстои ни да си купуваме жилище след година-две и казвам на мъжа ми, че искам последен етаж. Не искам никой да ми ходи на главата и да ми тропа.
До нас съседите имат 7 годишно момче, което е като изтървано животно. Постоянно търчи и набива пети в пода и се чуват едни трясъци на всяка негова стъпка. Живеем на първи етаж и пода е много студен и се чудя не го ли обуват с нещо това дете.

П.П. Според мен сами сме си виновни за съседите. В чужбина аха си вдигнал шум, полицията веднага идва. Тук ми прави впечатление, че всички търпят и мълчат и никой не смее да се обади на ченгетата. Една вечер през лятото някакви пишлемета в кооперацията отсреща бяха решили да си правят купон на терасата. Потърпях ги малко и звъннах в полицията, обаче се зачудих как е възможно хората, които са в непосредствена близост до тях, търпят това няколкочасово издевателство и поне забележка не им направиха.

# 339
  • София
И аз имам много проблеми със съседите си! Пробвала съм всички рестриктивни мерки и няма никакъв успех. Изключителни егоисти и дебили!

# 340
И аз мислех,ч е шумът се разпространява надолу, но се оказа, че чувам бебето на съседите под нас. Бях убедена, че тези над нас си имат бебче, докато не видях съседа под нас да бута количка. Та, имайте предвид и този вариант, ако тези отгоре отричат. Ние за късмет нямаме проблем. Чуват се шумове чат-пат, но не е нищо сериозно.

# 341
  • Бургас
И аз мислех,че шумът се разпространява надолу, но се оказа, че чувам бебето на съседите под нас. Бях убедена, че тези над нас си имат бебче, докато не видях съседа под нас да бута количка. Та, имайте предвид и този вариант, ако тези отгоре отричат. Ние за късмет нямаме проблем. Чуват се шумове чат-пат, но не е нищо сериозно.

С това калпаво строителство въобще не можеш да се ориентираш от къде идва шума. Когато се нанесохме се чуваше някакво блъскане постоянно отгоре. Качих се на горния етаж, но никой не ми отвори. Накрая се оказа, че в апартамента над нас не живее никой и установих, че шумовете идват от апартамента до нас. На хлапето просто му е гот да скача от разни мебели на земята. Всяка неделя идва някой в апартамента над нас /явно за да го чистят от време на време/ и е много неприятно това да ти ходи някой на главата. Казвам му на мъжа ми, че предпочитам жегата и студа на последния етаж, та дори и да поема рисковете с покрива, пред това някой да ми тъпче на главата.
Абе спасение от никъде няма. В нашия квартал има и къщи, и кооперации. Дори и в кооперацията ми да живееха читави хора, пак има шумове. Като една събота, в която се събудих в 8ч. сутринта и установих, че на 2 метра от главата ми рине багер /на първия етаж сме на калкан с една къща, чийто собственик беше решил да си нивелира двора/. Лелката от другата съседна къща пък всяка сутрин в 7ч. трака с тенджери /печката й е отвън през лятото/, мете, тупа килими или говори на висок глас, с някой от улицата. Вечер пък си ляга в 24ч. и се чуват разговори, тракане на вилици и чинии, смях.

# 342
  • ...на безопасно
О, направо хубаво ми става като ви чета. Успокоявам се, че повредата не е в моя телевизор.

# 343
  • София
С други думи и в гората да идем, пак ще се намери кой да ни тормози.

Скрит текст:
Не е проблема ново/старо строителство! Докато бяхме на квартира бяхме в един блок (не панелка) - старо строителство. Живущите там бяха от вързрастно семейство, през 40-50 годишни работещи, до няколко съвсем млади и един апартамент със студенти. Е как да го обясня - никога, никога ама наистина НИКОГА не съм чула който и да е! Апартамента над нас беше взет под наем от някаква врачка, баячка или нещо от сорта, та нейните странни шамански ритуали понякога се чуваха. Но това е ако си буден и в стаята е тихо се чува потропване, обикновено в рамките на 10 часа през деня до към обяд.
Купихме си апартамент в нов комплекс. Е няма такъв ад, честно! Преди няколко седмици се събудих в 1 часа от удари по стената! Съседите отдолу слушат по това време "класическа" музика - Сашо Роман и сие. Съседите отгоре не могат да спят от тяхната музика (която според мъжа ми!!! не била силна), та тропат по стената. А ние сме посредата - айде спи ако можеш... За това решението е взето, въпросът е кога точно ще бъде изпълнено - имаме къща на село, на 30 км от града. По-добре да ни е некомфортно по 1-2 часа докато пътуваме, отколкото по цели нощи да не спим! Тежко ми е, гадно ми е... С толкова желание и лишения си купихме апартамента, с двете си ръце съм шпакловала и боядисвала, докато бебето ми спеше в количката в съседната празна стая... Спали сме на дюшек на пода две седмици октомври месец докато си купим диван, а след това и спалня... Плаче ми се!!! Но по-добре да се преместим, защото ако останем - Господ ми е свидетел - някоя нощ ще сляза, ще я хвана оная смръхла за чорлите и ще ѝ разбия главата в плочките! Бях толкова спокоен и уравновесен човек, до преди да изляза по майчинство работех по цял ден с недоволни клиенти, които идваха да ми крещят, а някои направо си налитаха на бой. И въпреки това никога не съм имала желанието да набия някой! Така просто не се живее!!!
Този разказ ме разплака!  newsm45 Страшни кретени сме, еййй, няма такъв народ.

# 344
Здравейте колеги и колежки ощетени от идиотите в България.
Просто нямам думи от тези хора над нас в апартамента. Той е тухлен, но пак се чува. Когато го наеха никой не ни каза и имахме желание да го вземем. Това са едно скапано селско семейство и по думите на един познат момичето което на 18 забременя не поздравява никой от селото си защото живеело в  провинцията.  Толкова са надути.
Нямам думи просто. Предишните собственици бяха тихи.

Всяка вечер или пре вечер тъкмо заспим към 11-12 часа и се почва скърцане на леглата...ритмично скърцане поне 15 минути...охкане, пъшкане, след което евентуално стават и търчат като луди до тоалетната да се къпят или пикаят. Когато правят последното се чува чак в хола понеже отдолу е мозайка циментена и се разнася навсякъде. Егати ерекцията, егати чудото ама никога не съм чувала или виждала по -дълъг секс.
Да не казвам колко сме се карали и тропали по време на упражненията им със една тояга...отговора беше че ще смажат леглата, дори много добре ни излъгаха. Заплашиха ни че ако продължаваме да ги притесняваме ще ни счупят вратата и не знаели какво ще се случи после с нас! Предложих им мое машинно масло за целта защото са на пружини.
Напсуваха ни и това е.
Сутрин в 6 без нещо стават и тропат така че за 7 години получавам стрес като станат, ходят и полилея се клати, нарочно тропат.
Всичко се свиква но е ужасно защото се събуждаш от сутрешен полезен сън и защо да ставам като съм безработна? #2gunfire
Просто обезумявам като ги срещна. Арогантни и псуват.
Но когато се родиха децата стана непоносимо. Реване-ок, ама като пораснаха и тях научиха да правят номера и тропат като им пълнят една бутилка от минерална вода и я изпускат нарочно-уж това им е играчката каза изродката от горе. Викам им няма ли други играчки.
Скачат по леглата, гонят се и когато едното или другото се спъне да не казвам колко се моля за нещо лошо та да спрат да ни тормозят...Признавам си вече не издържам. Може да е грях, но го казвам.
Върха на сладоледа е сутрин когато стърже на  печката жарта, сякаш вечерта не е можело да го направи и едното дяволче гадно  #Cussing out изкарва по едно дърветата от чувала и ги пуска от високо. И това тропа и драска паркета. Естествено се оплаквахме на хазяина но на него му не пука защото от тях вземат пари.
Наскоро ни запалиха комина и поискахме да влезем-не дава да се припари. Дори на тази дето взема показанията от водомера не дава да се влезне и ги казва по нейно усмотрение. Всички в блока се страхуват или не им пука, а една идиотка се сприятели с жената. Страхуват се защото мъжа е пияница и бияч. Дори един път единия дявол нарече внучето и с обидна дума, но нищо не казаха.

Когато поискахме да изчистят комина си казаха че нямат отвор както ние за чистачка. Уви съм сигурна че хазяина е сложил шкаф и не им дава да ни показват.
Обиждат и хубят всички. И това момиче на 25 години.

Кажете вие кака да се оправим като вс са на тяхна страна. Казват от страх че ние сме виновни че много ни се чувало и че нищо не могат да направят за да ги изгоним по новия закон. А от него се гласи че ако половината блок се подпише са вън!
Бясна съм.... Пробвах с клечки в ключалката, боклуци около избата,,, какви ли не хитрости, дори кучешко лайно върху постелката им. нищо не помага!
 newsm61
Вие кажете как се оправя човек с такива селяни?
Отгоре на всичко голямата дъщеря на тези изроди ни прави номера-звъни на звънеца и бяга. А техния звънец са го откачили от долу за да не ги безпокои никой и кабелите стърчат та някой да се тресне.

Общи условия

Активация на акаунт