. Весело изкарване на празника Sahasrara и аз ги гледах тези сухари, но в тях има сол, а тя е май още по вредна от захарта.
duceto много
и дано всичко мине бързо. Thea не намирам
, съдрах се да търся сухари , в които няма захар и сол. Ако няма захара, имат сол
.А за цениет тук няма да коментирам, не мога да разбера как ги правят тези цени. Взех малко бисквитки аз за да видя малчо ще ги яде ли като са без захар и после ще видя да ги търся по Амазон или др евентуално. Между другото малчо много хареса бисквитките.
Ние днес за първи път пробвахме ДК . Тук при нас има няколко частни и една от тях е за от 6 до 11 месеца. Но за съжаление съм супер разочарована. Няма такава гадост. Първо тъй нареченото пюре което днес беше с пуешко е само подобие на пюре. Беше някакво си желе, което като затоплих леко стана една водниста история, която с лъжица не може да се яде. Сложих сухар иначе нямаше ядене. За мен това си беше едно нишесте с некви си там овкусявания . Сори но не съм съгласна да си тъпча детето с нишесте. Десерта въобще не го дадох- състава му беше сухо мляко, захар и нишесте. Като го опитах паднах колко е сладко. Как може да сложат толкова много захар и нищо полезно вътре. И за утре бях поръчала, но като го гледам и то ще иде на кофата.
Сори че толкова изписах, но съм потресена как може да се дава нещо подобно за малки деца.
айде хубава и лека вечер от мен
Виж, солта е друга бира. За това аз давам Голдис кухари, нищо, че имат сол, тя е много минимално количество, която реално не мисля че може да навреди. Разнообразявам с едни на ETI без сол, някоя от мамите беше питала за тях. Тогава останах разочарована, че в тях пък има захар... Но минато на втора мисъл, по-добрия вариант. А нинЖата усети, че са по-сладки и ги хареса повече
Ай кажете, дали са глупави, а?
Ше си кльопаме тиква, морков и картоф докато не станем оранжеви и те така те. 

Съни, изпуснах те! Ама съвсем без да искам!
Прости на грешната ми душа. Ся за извинение, цял живот щи викам Здрасти! 

та за това търсих други варианти. Е разбира се после си получи 2на порция мусака 

Ей го нА, как ще се изнижат годинките, и ще си говорим кой каква снаха/зет има, и колко ни са хапчетата на месеца, плюс какви малки пенсии вземаме. Ще си обсъждаме на воля лидълското кисело мляко на промоция и как бананите са станали по 30 стотинки. Тревоги като пампи, режим, хранения и Ако няма да са ни на дневен ред. А ще коментираме ходи ли му на агнето риган, алармира ли вече простатата на мъжа ви и прочие неща от ежедневието. Току се появи някоя нова и модерна плетка за елече на внуци, която да коментираме разпалено.
), но вече няма да го мъча, защото с каша и без каша се буди нощем. Другото, което ме побърква, е че е залепен само за мен. Когато го гледа вчера сутринта ММ, Алекс си стои спокоен и си играе с играчките, но когато види мен - все едно вижда майка си
Само ми заемаше място. Пък и имам правдоподобно управдание, като пита сестрата къде е китката