Sahasrara и аз ги гледах тези сухари, но в тях има сол, а тя е май още по вредна от захарта.
duceto много

Thea не намирам

А за цениет тук няма да коментирам, не мога да разбера как ги правят тези цени. Взех малко бисквитки аз за да видя малчо ще ги яде ли като са без захар и после ще видя да ги търся по Амазон или др евентуално. Между другото малчо много хареса бисквитките.
Ние днес за първи път пробвахме ДК . Тук при нас има няколко частни и една от тях е за от 6 до 11 месеца. Но за съжаление съм супер разочарована. Няма такава гадост. Първо тъй нареченото пюре което днес беше с пуешко е само подобие на пюре. Беше някакво си желе, което като затоплих леко стана една водниста история, която с лъжица не може да се яде. Сложих сухар иначе нямаше ядене. За мен това си беше едно нишесте с некви си там овкусявания . Сори но не съм съгласна да си тъпча детето с нишесте. Десерта въобще не го дадох- състава му беше сухо мляко, захар и нишесте. Като го опитах паднах колко е сладко. Как може да сложат толкова много захар и нищо полезно вътре. И за утре бях поръчала, но като го гледам и то ще иде на кофата.
Сори че толкова изписах, но съм потресена как може да се дава нещо подобно за малки деца.
айде хубава и лека вечер от мен