Ируканджи,/бивша Мечева/ бързам да се отчета-нямам мушкато,имам сакъзче-2 коренчета са в 1саксия.До скоро беше на терасата,но като застудя го прибрах.И за РАДОСТ на мъжа ми го пльоснах на масата в кухнята-да е по-близо до прозореца
Той МНОГО обича цветя,вика им "гюрлюци" и скоро,носейки малката ,го видях как нарочно я доближава до мандариненото ми дърво в хола за да откъсне поредното листенце
Това дърво си го бях донесла като едно 10см рово клонче в кофичка от кисело мляко от София/подарък/ Та сега е метър и нещо,много си го харесвам.Да видим до кога ще живее
.Цветарника смятам като проходи дребосъка да го харижа на една съседка ,също цветарка,ако не го иска-на майка ми.Да се похваля-най-после уцелих пропорциите на попарата от първия път-до сега все нещо я бърках и добавях я вода,я сирене...Та днес-успех от раз!!! Малкият гущер я изяде цялата,под музикален съпровод на мамини песнички/за жабата,зайчето,котето и др/ .АА и още нещо спретнах добре-вчера смесих 2/3 от гриса от кухнята с малко повече от половин банан и 1лъжица готово плодово пюре ябълка с праскова-мииии....много яко стана да ви кажа-за малко да го изям, Малката го излапа бързо и после разтовари веднага в памперса
Ето и нещо за Копчето и другите с чудните свекърви
На вратата ми каза нещо от рода"като се разведял той,т.е ММ с мен ще съм видела тогава" На което аз отговорих,че куче със салам не се плаши:) Ми така де,все пак съм голям човек,с работа,2 апартамента,образование и все ще се мине някой да ме вземе,евентуално.Та по този повод на ММ веднъж му казах,че ще ми направи услуга ако се разведем.Е,бях му много ядосана тогава,но той горкия се уплаши яката и от тогава не е повдигал въпроса.Май си помисли,че може сериозно да го зарежа и живота при мама на село ще му дотежи много
В момента свекървата се умилквала да съм спряла да и се сърдя,но мисля поне до коледа да не и говоря и съм и дала пълен iGnore. Да ме запомни с добро
Не помня вече с кво се мазах,но файда нямаше. Изтърпях си като куче около 10дни ,докато поотмине,после се обели и падна на люспи горката ми кожичка.Не знам каква беше тази медуза и що точно крака ми трябваше да срещне,но още помня кошмара.Сега като ходя да плувам гледам ако може да няма нито една ,че знам ликаква гадина ще излезе.Тачи,Гери,аз съм доволна от кухнята-то и как няма де,нали е леко блудкава храната,а аз ям без сол и почти без мазнина,така че ми е вкусно
Хубав ден на всички мами и бебета,тук мъглата се вдигна ще ходим на разходка с татето
П.С. Честита годишнина,Кръстева!Много любов и много дълга да е....Ние ще празнуваме февруари-4г-на 9ти. Първо исках секциото ми да е на тази дата,ама доктора каза да изчакам-на 15ти ни е съкровището,на 9ти сме ние.Та,въпреки горното,и ние много се обичаме де,то някоя и друга разправия си е солта на манджата
Както се казва,хората като се обичат се карат...Малката се събуди и сега се напъва...Чао на всички
сега обаче съм се решила да направя в единия край на терасата мини градина само със зелени растения - не харесвам цветя със светове, т.е тези, които имат цвят. Падам си по палмови и такива подобни, ама ... да видим
за сега ми е само идея
и аз така много обичам - кротки деца, клюкарстващи мами
а сега Мони заспа, а аз пак се излегнах
голяма мързелана съм станала напоследък 
и аз съм имала подобна ситуация и то на скоро, но при мен бе обратното - казах му, че ако продължава ще си събера багажа и си заминавам за Бургас

така се успокоявам. Вече и на 50 грама се радвам ако са си изядени спокойно и с кеф, а не със зор да дам още 20, няма смисъл. Ама поне си цоцка детето...
Ще ме простите, не съм на 20 вече, забравям) Да каже Наталито кво прави. Яде ли? Спа ли? Игра ли? И... абе всичко. Вси-чко! 
Камилията дори не помогна.
Карахме я на Нурофен. 

Колко пъти ше ме викаш днеска?
- това е хита на сезона при нас.
Та, кифлата не яде (нищо ново) днес сме на 50 гр попара и 80 гр пюре на Овко със сьомга, ама за сметка на това си вмъкна ново цокане и май пребоза, защото се изповръща преди малко и веселбата е пълна. Сега се въргаля по пода, за съжаление е заградена иначе поне щеше да го забърше, ама от бабите не мога да я пусна да позачисти
За сметка на това чете книги, от кого е видяла как се прави не знам, ние с ММ сме само на телефони и пред комп
Е само за мен ли важи, баси
Дупето още е много червено и с пъпчици, но значително по-добре от вчера, поне кръв няма
за партито, нали....