Отговори
# 135
Добър ден и от нас:)
Ируканджи,/бивша Мечева/ бързам да се отчета-нямам мушкато,имам сакъзче-2 коренчета са в 1саксия.До скоро беше на терасата,но като застудя го прибрах.И за РАДОСТ на мъжа ми го пльоснах на масата в кухнята-да е по-близо до прозореца Joy Той МНОГО обича цветя,вика им "гюрлюци" и скоро,носейки малката ,го видях как нарочно я доближава до мандариненото ми дърво в хола за да откъсне поредното листенце #Cussing out Това дърво си го бях донесла като едно 10см рово клонче в кофичка от кисело мляко от София/подарък/ Та сега е метър и нещо,много си го харесвам.Да видим до кога ще живее newsm78.Цветарника смятам като проходи дребосъка да го харижа на една съседка ,също цветарка,ако не го иска-на майка ми.
Да се похваля-най-после уцелих пропорциите на попарата от първия път-до сега все нещо я бърках и добавях я вода,я сирене...Та днес-успех от раз!!! Малкият гущер я изяде цялата,под музикален съпровод на мамини песнички/за жабата,зайчето,котето и др/ .АА и още нещо спретнах добре-вчера смесих 2/3 от гриса от кухнята с малко повече от половин банан и 1лъжица готово плодово пюре ябълка с праскова-мииии....много яко стана да ви кажа-за малко да го изям, Малката го излапа бързо и после разтовари веднага в памперса Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ето и нещо за Копчето и другите с чудните свекърви
Скрит текст:
Преди време ММ ме ядоса и му казах да си ходи директно при мама на село,събра си парцалите и довиждане.1месец устиска и се върна по-равен от тревата.Преди време пак нещо ме ядоса-повторихме филма-тоя път свекървата дойде да си прибере синчето лично-явно се притесни да не го набия Joy На вратата ми каза нещо от рода"като се разведял той,т.е ММ с мен ще съм видела тогава" На което аз отговорих,че куче със салам не се плаши:) Ми така де,все пак съм голям човек,с работа,2 апартамента,образование и все ще се мине някой да ме вземе,евентуално.Та по този повод на ММ веднъж му казах,че ще ми направи услуга ако се разведем.Е,бях му много ядосана тогава,но той горкия се уплаши яката  и от тогава не е повдигал въпроса.Май си помисли,че може сериозно да го зарежа и живота при мама на село ще му дотежи много newsm78  В момента свекървата се умилквала да съм спряла да и се сърдя,но мисля поне до коледа да не и говоря и съм и дала пълен iGnore.  Да ме запомни с добро Mr. Green
Ей,Ируканджи,да знаеш,че това с медузите е сериозно,не се шегувай. Преди няколко години бях на плаж с 2 приятелки,бяхме моми още тогава,и с едната влизаме навътре в морето да плуваме.По едно време усетих нещо да ме парне по крака и видях как една огромна медуза с лилаво чадърче се отдалечава ShockedВеднага обърнах кораба и газ към брега.Е ,НЯМА ТАКАВА БОЛКА,ХОРА!!! изгореното боли по-малко,вЕрвайте ми,,,кожата ми стана грапава и червена около 10на 6-7см,ужасна работа WhistlingНе помня вече с кво се мазах,но файда нямаше. Изтърпях си като куче около 10дни ,докато поотмине,после се обели и падна на люспи горката ми кожичка.Не знам каква беше тази медуза и що точно крака ми трябваше да срещне,но още помня кошмара.Сега като ходя да плувам гледам ако може да няма нито една ,че знам ликаква гадина ще излезе.
Тачи,Гери,аз съм доволна от кухнята-то и как няма де,нали е леко блудкава храната,а аз ям без сол и почти без мазнина,така че ми е вкусно Laughing Laughing Laughing
Хубав ден на всички мами и бебета,тук мъглата се вдигна ще ходим на разходка с татето Laughing
П.С. Честита годишнина,Кръстева!Много любов и много дълга да е....Ние ще празнуваме февруари-4г-на 9ти. Първо исках секциото ми да е на тази дата,ама доктора каза да изчакам-на 15ти ни е съкровището,на 9ти сме ние.Та,въпреки горното,и ние много се обичаме де,то някоя и друга разправия си е солта на манджата hahaha  chef JoyКакто се казва,хората като се обичат се карат...Малката се събуди и сега се напъва...Чао на всички  bouquet

# 136
Манееее за китките... имам една орхидея /подарък/ и една драцена /купих си я миналата седмица като се прибирахме от Бургас/
Абе много искам да ги гледам тези цветя, харесват ми, но ... май съм като Thea - ми унищожавам ги всичките Crossing Arms сега обаче съм се решила да направя в единия край на терасата мини градина само със зелени растения - не харесвам цветя със светове, т.е тези, които имат цвят. Падам си по палмови и такива подобни, ама ... да видим Grinning за сега ми е само идея Grinning
Мечева  Heart Eyes и аз така много обичам - кротки деца, клюкарстващи мами  Laughing Hug а сега Мони заспа, а аз пак се излегнах  Flutter голяма мързелана съм станала напоследък  Blush
Нели  Heart Eyes хубаво си го оправила ТМ Naughty и аз съм имала подобна ситуация и то на скоро, но при мен бе обратното - казах му, че ако продължава ще си събера багажа и си заминавам за Бургас Crossing Arms
Но в яда си казвам много болни приказки, последния път му казах, че не го обичам, че не съм щастлива с него, а Бог ми е свидетел, че той ми е всичко и не мога да дишам без него, но това само аз и Бог трябва да го знаем Naughty може много да го обичам, но ако знае, че без него не мога и ще вземе да си прави каквото си иска и после трябва да свиквам МамаМафията #2gunfire Laughing

# 137
  • Бурса
Хилоу (както казва копчето   Grinning)
Ех значи тъкмо да искам да се отчета и аз (че тъй де щом Мечева ни води на отчет няма да се дърпам), а то профилактика на форума пфуууу. Ама нищо де, по-добре късно отчетена отколкото хич, че ако ми пишат неизвинено трудно ще го преживея  Wink

Само  да ви кажа сутрин като станем с дребосъчка и минем всички процедури, пампита, попари, игри, закачки, тинтири-минтири, направо нямам търпение като я приспя да си направя едно кафе, блаженно да подпра дивана и да ви зачета  Flutter А днес г-жа Мечева както се казва на английскито – You made my day. Абе весело си е при нас и ТАКА ТЕ... (заразно е да знаеш). И Митето е страхотен, душичка  Heart Eyes

Та по същество – мушкато нямам, моря ги и аз цветенцата. Язък, че свеки има магазин за цветя, щеше голяма красота да е у нас ама цък. Пък и с нашите пътувания с месеци няма кой да ми ги гледа вкъщи.

За яденето и аз спрях да настоявам, реших че мойто Теди има малко стомахче и не може на едно ядене да яде много Simple Smile така се успокоявам. Вече и на 50 грама се радвам ако са си изядени спокойно и с кеф, а не със зор да дам още 20, няма смисъл. Ама поне си цоцка детето...

Сега не мога да измисля повече, по-късно ако имам ентусиазъм – пак.
Хубав ден на всички  Hug

# 138
Taка, повечето ви отметнах. Живи, здрави, добре сте. Е, мушкато си нямат всички, ама нищо. Ша минем и без мушкато. За бегониите нищо не казахте? А чаршафите? Grinning
Да се яви Копчето в изповедалнята! Бързо! Че на предния пост съм я изпуснала. (Тихо отивам в ъгъла и си посипвам главата с пепел. Ама нЕ!  Stuck Out Tongue Winking Eye Ще ме простите, не съм на 20 вече, забравям) Да каже Наталито кво прави. Яде ли? Спа ли? Игра ли? И... абе всичко. Вси-чко!  Joy
Още чакаме Безобидничка, Феята, Елефтерия, Сахасрара, Гери... Айде бе, мафия! Сбрали сме се тука, отчет да водим Grinning  Joy Aз, като протоколчик на групата, си водя записки Grinning
И мисля, че вече не е лошо, да се отърва от инфантилизма си, че да не ме вземете съвсем за кухарница  Rolling Eyes И сега сериозно, хапчета не пия (или поне не свързани с менталното състояние), ама май е време да почна...  newsm78 И не, не съм пушила нищо весело, щото няма. Ама ако имаше, сериозно бих се замислила, заради стреса, който понасям напослдък Grinning И си го признавам, ама без даже грам да се срамувам.  Whistling И с гъби не съм се натровила, не се чудете кво ми е Grinning Просто си имам моите "моменти" в които съм една идея по-духовита Grinning Grinning Grinning
Сега, след обяснението на ситуацията, rest assured, дет са вика по чужденеция.  Wink
Сега отивам да беля ябълки. Ще ги пекна с канела, съгласно рецептата на Кръстева.  Peace

# 139
  • NE
Малкото ме скапва и едвам гледам. Поредната тежка нощ. Tired Камилията дори не помогна. ooooh! Карахме я на Нурофен. Outta Joint

Ируканджи  Mr. Green да знаеш, че съм готова да спретмен едно растафари парти, ама пусто кой ще гледа детИтата. Laughing
Теа И аз смятам, че се прекалява с тези бебешки продукти. Почнах да правя сама разни неща и се приемат много добре, когато ядем. Whistling
Дуче Дано Бобче бързо се оправи. Задната хрема е много гадна и упорита. Пиши как сте днес. Praynig

Само ника ми е цветен и фейски, нищо общо нямам с китките. Котката изяждаше всичко, а аз и досега не съм имала цветя.

# 140
  • Varna
Здравейте момичета! Пак голямо писане е паднало, ама от тва по-хубаво -няма.
Ние сутринта бяхме на разходка- купихме на Бобчето шапка, шал и ръкавички. Сега дреме дребното, а пък аз съм се разшътала яко- вечерята за довечера, на баткото - сладкиш, на дребното варих овесени ядки- бееееее, голяма къщовница съм.
Но виж цветя- тц- не са за мен- аз и кактус ще уморя, затова и не се пробвам. Така си ми е добре- аз съм единственото цвете, което украсява дома- обаче смятам, че съм достатъчна.  Joy Joy Joy Ма пък и скромнаааааа.
Това засега, че ще ми стане сладкиша на въглен. Утре пак!

# 141
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
К'ат сте рекли отчет, та отчет Simple Smile  Уф ... Много ми идват нанагорно почивните дни ... Те не са почивни както знаем, когато 'сите 'ора са у дома ...
Вчера затръгвахме за Враца да празнуваме РД на братчето ми и племенницата - 'жипа му се счупи нЕк'ва джаджа ... закрепихме положението и стигнахме ... Ей, лудница Ви казвам ... 5 дечурлига от 9 месечна възраст до 7 годишна ... крещят, пищят ... тичат, чупят ... Уф Simple Smile Прибрахме се ...

Днес - цялата домакинска работа - знаете ... и ей, сега седнах ... Искам си седмицата - всеки е нанякъде, а аз си почивам Simple Smile

За китките: не вирее таквоЗ нЯщо при мен ... Трепем ги мно'о бързо ...

Така ... много неща сте разисквали, ама няма да сА включа, че отивам да си допия сутрешното каЙВе ...

Обичам да ви чета ... нали зна'йте  Hug Hug Hug

# 142
Мечева, верно не си на 20, жено!  Crazy Колко пъти ше ме викаш днеска? Grinning

Thea, в Кауфланд ги има сухарчетата.  Heart Eyes

Скрит текст:
Безобидничка, кой от твоята рода ми е градски, че сте ходили до Враца, да питам аз? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 143
Здравейте, Мами!
Я да видим приемате ли нови февруарчета? Ще питате къде съм спала досега? Ще обясня - чета ви още от втория месец на бремеността си /демек - от първата тема/, ама досега се ослушвах да пиша. Аз обичам повече да чета, отколкото да пиша - той света, и без моето мнение си се върти, нали... Днес обаче ми стана едно социално такова, а и вие сте наистина много весела и приятна компания, та си викам - Край! Ще се разписвам и аз - то се е видяло...
Само да ви кажа, че през всичките тези месеци неведнъж ми бяхте наистина полезни, за което мога само да ви благодаря, дори и да не ме приемете.
Причината за това излияние се казва Дамян, роден е на 3.02.2014 и ви праща едно smile3534 - това е хита на сезона при нас.  Laughing

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 11:46 от Скритата Лимонка

# 144
Тук съм, тук съм, ама не мога да се добера до комп. Тъкмо щях да се оплаквам, че протоколчикът ме е разбравил и да се отчета доброволно, без приканване, и ето че ме подсетиха  Joy
Мечева ти ми действаш на психиката по-добре и от разните работи дето си ги изброила  Party Та, кифлата не яде (нищо ново) днес сме на 50 гр попара и 80 гр пюре на Овко със сьомга, ама за сметка на това си вмъкна ново цокане и май пребоза, защото се изповръща преди малко и веселбата е пълна. Сега се въргаля по пода, за съжаление е заградена иначе поне щеше да го забърше, ама от бабите не мога да я пусна да позачисти  hahaha Май че прави опити да пълзи, поне вече заема стартова позиция, ама до там. Плодове не яде, само на сок  #Crazy За сметка на това чете книги, от кого е видяла как се прави не знам, ние с ММ сме само на телефони и пред комп

А за цветята и аз съм пас, имам един клон бамбук дето си вирее сам в една ваза от три години и аз не знам как, ММ се сеща да му долива вода. Свекървището беше купила един имел за терасата за сумати пари, аз естествено като не се кефя на зеленаж, забравих да го поливам и умре, сега има некви други неяа на терасата, ама мен много слабо ме интересуват, тя ако иска да си ги гледа да си ги полива. Имам си и един здравец, ама и той е на самоотглеждане, дъждовете го поливат и си вирее вече 4 година  Joy Свеки за сметка на това има цела ботаническа градина на нейния етаж и гоооолема мъка, като ги нема и треба да се полива, ама на нея й отнема два часа - на мен 20 мин, правете сметка, колко ме е грижа  smile3533

Аз спрях да гледам в кое колко захар и сол има  Whistling, гледам да не слагам съзнателно, от другото не може да се избяга. То пиклата, като не яде толкова много и не абсорбира толкова много.
Сега позволете едно лирично отклонение
Скрит текст:
Стигнах до извода, че щом си се грижа за детето, както аз си ги усещам нещата, съм си супер майка за нея и никой не може да ме съди за това, както и аз нямам право да съдя другите. Ми така де, мойта приятелка дето си храни детето с каквото й дойде, като се замисля, не мога да кажа, че е лоша майка. Тя има пропуски в храненето според мен, според нея децата й са си екстра. Някой, който си кърми детето до 2 години, може да си мисли, че този, който се е отказал още на 4-тия месец, го мързи или се лигави, и обратното, които е отбил 10ти месец си мисли, че тия дето кърмят по 2-3 години ги мързи, ама вспко дете си е отделна вселена и никой не знае на другия отсреща каква му е ситуацията
Май трябва да взема в най-скоро време да си пийна, че нещо ми се бъгва системата  Joy Само ще кажа в своя защита, че бях повикана в изповедалнята.  hahaha

За плуването аз ако имах възможност, до сега щяхме да се разнасяме и на плуване и на йога и на концерти и на бебешки кафета и въобще навсякъде, ама ей на тук во наше село нема ни-що.

Та, туй то от мен, отивам да приспивам дребиляка, да се доредя да си измия косата, преди да е окапала  Heart Eyes

Едит: Добре дошла, Лимонке.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 11:34 от kopchelino

# 145
Mечева, да знаеш аз не съм виновна, че изпуснах оперативката. Цял ден не мога да влезна в сайта #Cussing out Дава ми "Профилактика на сървъра" smile3512 Е само за мен ли важи, баси Crossing Arms Иначе да ти кажа, имам около 60-70 саксии с цветя у нас, ама баш мушкато нЕмам, щото не ми требе, а и е грозно Mr. Green Къде да си го завирам тва мушкато hahaha а и малката е с разтройство, тя запек ич идея няма кво е Laughing А между другото зетя верно много пораснал Heart Eyes Вече си прилича на детенце, не е бебе Hug

Дуче, не се притеснявай, всичко ще е наред с малката Hug Нормално е да се притесняваш де, но трябва да си спокойна. Просто свиквай, че от тук натам все така ще е. Детето болно, после училищни проблеми, после любовни драми и докато се усетиш хайдееее щерката бременна и зетя чука на вратата  Laughing Намини да кажеш как е минало spoko

Кръстева, честито ви зъбче Hug

Принцеске, е как можа баш кактус да умориш и то няколко Joy То това си е абсолютен саморасляк и ни хлЕб иска, ни вода, кво му направи Да не го поливаш с антифриз hahaha

Теа, стягай се и никакво разболяване Naughty Пий разни илачи да го пресечеш Hug

Добре дошла на Скритата лимонка и бебе Дамян  bouquet Ама как може да се спотайваш до сега newsm78 виж, при нас е весело, щото сме се събрали всички възпитаници на "3-то весело" тука hahaha

Да дам отчет: Викторка ту дриска, ту не дриска...демек ту е с разтройство, ту не е, не знам каква е тая работа Thinking Дупето още е много червено и с пъпчици, но значително по-добре от вчера, поне кръв няма ooooh!
Иначе ни зъби имаме, ни дяволи. Пълзи като хлебарка из цялата къща, та се принудих да си монтирам пътеки по коридорите, че сме с теракот и да не и е студено, че като тръгна аз към някоя стая и тя веднага е след мене. Да ви кажа дали ще ходи или ще пълзи, не намирам съществена разлика. Пак съм си качила покъщината по висините, та да не достига опасни предмети, ужас ви казвам. Пак не спи, да не си помислите, че е почнала да спи, няма такива работи Naughty Тя ще спи като се пенсионира, още и е рано. Та такива ми ти работи...

P.S. Сигурно се чудите що и викам Викторка, тва брат и го измисли. Нали искаше да е момче и аз все му повтарях, че ще е Виктория, а той ми викаше, че ще е Виктор. Та ся си имаме Викторка Joy

# 146
Ей, Лимонке, ама вЕрно си скрита  Laughing добре дошла при нас Hug
Изпрати ми на л.с.  колко грама и колко см се е родил малкия Дамян за да ви въведа на 1ва страничка.
А, и ... без повече "скрита" искам отчет редовно, айде аз по прощавам ама нали гледаш - Мечева дебне Wink Laughing
Та... добре дошла при нас, надявам се да ти е приятно в нашата компания Hug
Стаси  Heart Eyes нацелувай ВикторКА от мен, ама тъй хубавко да я намачкаш Heart Eyes
И на мен така - много ми забива сайта днес, що ставА? Thinking да си оправят по-бързо нещата, че аз тъй без вас нИ моА Naughty
Безобидничке Heart Eyes утре ще ти честитя понеделника  Hug ми тъй де, ти нужда от почивка нямаш ли
Аз пък се накарах на моя мъж ся
Скрит текст:
нали се прави на футболист/вратар, та днес излезе в 9 и се прибра в 18.00  Shocked изиграха си тренировката, после мача уж в 2 щеше да си идва, то в селото сбор имало, а едното момче от там. Седнали бири да ми пият #2gunfire а аз го чакам да си дойде, че да изляза да изпия един сок на вънка ooooh! "недей ми се кара, знам, че съм виновен" ooooh!
дайте ми една метла и да я яхна #Cussing out

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 19:04 от Кръстева

# 147
А, така, изредихте се повечето вече. МоЖа да съм спокойна.
Честита ни нова мама и нов юнак! Добре сте ни дошли, Скритата Лимонка и бебчо Дамян   bouquet Дано ви е хубаво с нас.  Hug На нас щото ни е много хубаво с нас Grinning
Освен, че днес се изживявам за протоколчик, съм и комитет по посрещането Grinning Grinning Grinning
Забележете - цял комитет съм  hahaha
Мойта нинЖа е подозрително тих и спокоен днес.  Thinking Не знам дали не събира сили за парти някво да ми спретне. Среднощно. ooooh!
КопчИ, ам браво ма душа! Сега вика го осъзнах бла-бла... Ам чи нии от 'га ти го пейм туй, либе ле Grinning Grinning Grinning Съвършено права си в размислите си, обаче. Съвършено. Права. Си.
Фекчка   friendship за партито, нали....  Whistling Дребусите ш'ги харизаме на доброволци. За час-два, на ни "светне" малко пред очите Grinning
Безобидничка представям си преживяването. На мен главата ми става на камбанария, само мойто като се разбеснее. Та, прдставям си + още 4.  Rolling Eyes Направо шса нагълтам с хапчета при тва положение, честно.  Crazy
Sahasrara, ам мой да не съм на 20, ма па ква мусака пра'я... Аууу, ш'сa  Флюбиш в мен, ти казвам Grinning
А така, само Елефтерия ли остана?
Айде, мама Протоколчик се изнася чааак до утре. Ма нидейте рИва. Пак ще дойда. Че може и с кафе с мекици да ви посрещам Grinning
Лека и спокойна.

P.S. А утре чакам и Лимонката на отчет. Днеска минава метър, че да не й дойде много стреса за един ден Grinning Утре да се подготвиш, да разкажеш, как е Дамянчо, колко е голям, слуша ли, папка ли, спинка ли... и такива работи. Ние бебета много обичаме, ей пък Февруарчета как обичаме, да знаеш само Hug

Еdit:
Elefteria! Ураааа! Не бой се, сватя. И на мене днеска мамата се опита да ми пробута тва с профилактиката на сайта, ама аз съм по-силна от неква си профилактика Grinning Grinning Grinning  A, виде ли сега! НА ти грозно било мушкатото Grinning Grinning Grinning Ся, кат немаш мушкато, ко прайм? Ту дриска, ту не дриска вика. Шма умОриш Grinning Grinning Grinning Grinning И Викторка да йе, наша е! Grinning

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 19:07 от г-жа Irukandji

# 148
Лека нощ от нас момичета  newsm46 smile3524 Sleeping

# 149
  • София
ето ме и мен. Тамън ви изчета и форума изключи за незнам си кво там.  smile3516
Той протоколчика си легна (между другото гогеем пич е тоз Димитко  Simple Smile) , ама по добре да имам закъснение вместо цяло отсъствие  Wink
Та мушкато имах преди, но ги разкарах като бях бременна миналата есен, защото не мога да се занимавам и с тях сега с детето. Бегонии съм имала няколко пъти, но нещо мрът много бре, не ме щът тези китки. Имам други тук китки, ама май и тях няма да ги бъде , защото нямам грам време да се занимавам с тях и ги поливам май има няма 1 път месечно . Иначе умирам за цветя и преди имах много, но преди имах време да се занимавам с тях. Сега с 8 месечното мушкато няма време за други китки  Laughing
И чаршафите не помня кога сменявах  newsm78. Добре ме подсетихте, ще взема да ги сменя тез дни  Laughing.
Безобидничке мога да си представя какво ти е. Като работех все виках да дойде понеделник да си почина, че в нас се разкоствах през почивните дни, а ти си и 3+1 деца (мъжа ти го броя за +1то дете), та ние ти лесно  newsm63

феикче на вас не ви ли изби някакъв зъб още  newsm78, по едно време уж излизаха.

Elefteria дай й банани, ако обича сурови по добре сурови , а ако не давай пюре.

Добре дошла на новата мама Скритата Лимонка. Тук малко сме чалнати, но това е добре щото сме всички тъй и ни е забавно  Laughing
Ейй ако има още скрити лимонки дето само наблюдават да се разпишат веднага тук , че не мое тъй.  Naughty Трябва да се множим я Simple Smile

Та по отчета , че се отплеснах- хапваме, днес започнах въвеждане на жълтък. Сега спим. Избиват ни 2 зъба, та тези дни ще станем с 3 горни и 2 долни  и подредихме фасадата за снимка и ша му купя моркови да рупа детето. Макар че като се замисля той май бърза със зъбите щото знае че идва коледа и ша има пържолки  Laughing. Та дали се точи за моркови или пържолки не се знае  Rolling Eyes

Изписах пак ферман и дано не пропуснах пак някой, че редовно го правя  ooooh!, но редовно не мога да ви насмогна .

Лека на всички и дано спите спокойно  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт