Ируканджи,/бивша Мечева/ бързам да се отчета-нямам мушкато,имам сакъзче-2 коренчета са в 1саксия.До скоро беше на терасата,но като застудя го прибрах.И за РАДОСТ на мъжа ми го пльоснах на масата в кухнята-да е по-близо до прозореца

Да се похваля-най-после уцелих пропорциите на попарата от първия път-до сега все нещо я бърках и добавях я вода,я сирене...Та днес-успех от раз!!! Малкият гущер я изяде цялата,под музикален съпровод на мамини песнички/за жабата,зайчето,котето и др/ .АА и още нещо спретнах добре-вчера смесих 2/3 от гриса от кухнята с малко повече от половин банан и 1лъжица готово плодово пюре ябълка с праскова-мииии....много яко стана да ви кажа-за малко да го изям, Малката го излапа бързо и после разтовари веднага в памперса

Ето и нещо за Копчето и другите с чудните свекърви

Тачи,Гери,аз съм доволна от кухнята-то и как няма де,нали е леко блудкава храната,а аз ям без сол и почти без мазнина,така че ми е вкусно

Хубав ден на всички мами и бебета,тук мъглата се вдигна ще ходим на разходка с татето

П.С. Честита годишнина,Кръстева!Много любов и много дълга да е....Ние ще празнуваме февруари-4г-на 9ти. Първо исках секциото ми да е на тази дата,ама доктора каза да изчакам-на 15ти ни е съкровището,на 9ти сме ние.Та,въпреки горното,и ние много се обичаме де,то някоя и друга разправия си е солта на манджата