Отговори
# 150
късен привет от нас Simple Smile
 welcomeна Скритата лимонка:)Мафията се увеличи с още 1член,ура!
моето гущерче беше изкъпано,масажирано с олио,сресано,и докато и приготвя млякото...заспа. А татко гущер си гледа филмчето на неговия лаптоп,влизам аз  и викам"А така,ти не я ли виждаш,че заспива?",а той"Не бе,ей сега я погледнах,гледаше си ТВто Mr. Green Т.е неговото СЕГА е много относително понятие,ама хайде,много е късно да  яхвам метлата Peace Peace
Та добре,че не беше заспала,само задрямала леко,изцока си млекцето,сложих я на шезлонга за почивка преди лягане и след 5 мин се наака.....Е,айде пак в банята...няма как,на чисто дупе най-хубаво се ака Mr. GreenТа сега се приспива самичка, baby_neutral baby_neutral
Лека нощ на всички мами и бебоци,неспящите бебета да вземат малко да имат милост Praynig Hug Hug Hug Hug

# 151
  • Varna
Ха добра вечер от мен!
Велкоме на Скритата лимонка и верно утре на отчет за Дамян/ хубаво име- Бобчето беше на идея да се казва Дамян/.
Аз влизам само да питам, ако желаете да благодаря на когото трябва, че ви подсети си смените чаршаВите.
И пак на манджена вълна- дребното си омело овесените ядки мамино производство- без пасирване. Взела съм на Лидл от финните - бързо се свариха и стават за ядене- поне от моето чааве без да ги пасирам, и понеже останаха малко утре с морков и сиренце за обяд. Аааааааа, пък да ви кажа, че голямото омело кекса- е, оставил ми едно парченце за опитване- ми те моите деца нямат наяждане, ма кво да се прави- да са ми живи и здрави.
Хайде лека нощ! До утре!

# 152
Тачи, вчера се разписах най-много и заради теб, обаче забраих да кажа кво мисля ooooh! Та цяла нощ съм те премисляла Hug Мисълта ми беше, че много от нас ще станат свекърви един ден и само се моля да не ми изпие чавка мозъка и да съм си със същото мислене като сега

Скрит текст:
Тия свекърви не си ли дават сметка, че злобните им коментари рефлектират най-вече върху децата им Rolling Eyes Искам един ден като стана свекърва, да помагам само ако ми поискат помощ, ще ги посещавам само ако ме поканят. Ако трябва да им гледам детето, трябва да се следват всички препоръки на майката и без своеволия, а пък да им се завирам между чаршафите е пълен абсурд. Ама ако искат да се изсерат на средата на хола, на тях ще си им мирише, аз само ще го заобикалям Laughing Както им харесва така да живеят, аз непоискани съвети никога не съм давала, надявам се и тогава да не давам. Каквато и да е снахата, трябва да бъде приета, защото иначе губиш собственото си дете. Naughty Ох стига толкова, че колкото повече пиша, толкова повече се ядосвам.
Ето, моята свекърва. Преди да се роди вики, 8 години не си говорихме, след поредния скандал. И какво се получи? Освен, че аз не ги посещавах, синът им също ги отсвири. И кой губи? В никакъв случай снахата. За това всичко що се отнася до снахата изисква внимателен подход, защото това са подвижни пясъци, в които най-често потъват свекърите.

Стига съм творила, отиваме на лекар, че имам съмнения това дрискане да не е вирус, защото от вчера и аз съм така ooooh! Макар че тя го сгъсти де, и дупето се пооправи, ама нека си я види лекар. После ще намина да докладвам какво рече педи Hug

# 153
  • Varna
Момичетаааааааааааааа, хайде, покажете се- сама ли ще си я кафето! Аааааааааааааааа, не става така! Или чакате да ви поканя- ми нали сме свои хора- хващате си чашките е кацвате!
Elefterija, стискам палци Вики да се оправи.
А за другото-
Скрит текст:
и аз това си мисля - дано не стана такава свекърва, че и два пъти ще ставам. Аз и сега се опитвам да не се меся на големия- казала съм му, че в неговата стая, ако не си проветри на него ще си му е запарен въздуха, но аз няма да вляза да му проветря- защото това си е неговото място. Е, и той се справя доста успешно- проветрява си, леглото си оправя както може, но САМ. Той и без това се наложи да се оправя самичък още в първи клас, защото тогава се разведох и нямаше кой да го гледа, и е доста самостоятелен- и да вземе решение, и поне да го отстоява, нещо което липсва в ММ- той горкия 2 хляба да му сложиш насреща 15 мин. ще решава кой да купи, абе общо взето е расъл не до полата, а направо под чехъла на мама си, и затова е такъв. Но- си го обичам и правя сериозни компромиси със себе си, само за доброто на всички, но все пак оная вечер ми прекипя, та реших, поне да си кажа. Обаче мисля, че този път ММ разбра, че съм абсолютно сериозна в изказа си- един съм оставила, мога и втори.
Пак изписах много. Спирам, че да си пием спокойно кайвето.

# 154

Айде на кафето с мекици!

Казах ви аз, че тва кротуване вчера, не е на добре.  Thinking Парти си правихме пак. Сложих го да спи в 21:30, спа час и се започна. Вика, кряка, мята се, играй му са на детето!  Naughty Ама на мама - тц.  ooooh! Мама иска съъъън!  Praynig Та, като видя че няма съмишленици в купоня, и като се наду един рев, ви казвам, амааа, целия блок стана съпричастен към нощните ни забавления. Та, ща не ща, прайх  smile3533 smile3560  newsm19 tongue icanfly почти цяааала нощ. Накрая вече бях  dontknow sweating  и то детето ми влезна в положение, че се изчерпах откъм маймунджелъц и кротко заспа. Към 5. И в 6 се събуди да яде  smile3551 Сега спи, ама нека спи. С тоя нощен живот, как да не спи сега...  Rolling Eyes Ма не моЖ му се сърдя на детето, котка го е раждала - мишки ше яде. И аз на времето, като бях млада денем спях, нощем лудувах  smile3521 Ама лудуванията ми, не включваха и майка ми...  smile3506 Как да е. Изядохме попарата, да ви кажа. Имаме си боцкащо зъбе, горе в дясно, а в ляво надутооо, да са уплашиш. Та, предполагам, тва ни е зора сега. Днес пак ще сме карцирани вкъщи. Вън вали дъжд от снощи. Ама дъжд ви казвам, вАли тоо дъжд, до напикаване. Та, ша си седим дОма и днес. А тамън се научих как се слага тая проклетия на количката, да му топли краците...  Rolling Eyes
Тачи, да мерсиш на свекито си от мене, щото като рекна, та се сетих да си сменя и мойте чаршафи  Joy Да са ти живи и здрави дечинята, нека да хапват, да растат.  Hug
Нели, то на чиста папма най-убуу става "изображението" Grinning И ние го прайме тоя номер, упражнения за глупаци вся-ка бо-жа ве-чер.  #Crazy
Гери, и ние чакаме пържолите  smile3508
Еlefteria, после да дойдеш, да кажеш Викито как е.  Да се оправяте и двете Hug
Айде, на отчета, мафия! Протоколчика е тук, чака ви с мекици!  Hug Рошава, по нощница, със сенки под очите. И с дневника за присъствие. Истинска sexy-mamacita Grinning
Лимонката, айде, маме, днес вече ти е ред. Няма само да ни четеш, и да се забавляваш на идиотщината ни Grinning Жоин дъ парти, нали.   bouquet Гери го каза, ние сме малко куку-руку, ама децата са виновни. Иначе сме млади, умни, грижовни, работливи мами! И изобщо не ни мързи! .... В Събота предимно... Tired Та, ела да разкажеш за юнака, щото сме в disadvantage. Ти си ни чела инкогнито, знаеш ни "колко струваме", ма нии теб не знам Grinning Ta, кАжи си квот си имаш на душата  Hug
P.S. Дамян е много хубаво име.  newsm10 Моя Димитко беше на път да се казва... Мила.  Rolling Eyes Ама после с бащатко му премислихме, щото решихме, че ше е тъпо да е Мила, а и ше го спукват от майтап Grinning Grinning Grinning
P.S.2 Виждам, че докато се изнапиша аз, вече имаме ранобудни мами, дето са се израпортували без повиквателна. ПоФално, мами! Grinning (Oтмятам - Тачито, сватята.) Айде и сотаналите, по ред на номерата. Grinning

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 10:03 от г-жа Irukandji

# 155
Добро утро момичета!
Ние се излюпихме 9.30 тази сутрин.Смених Нико,сложих го да си играе малко ,направих си кафенце и след малко се залавям със закуската:)

# 156
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Такаааа ...

Ха, ДУ, дами  Hug

Мечева, мерсаЖ за мекиците ... Чудя се да пращаш ли по Еконт или да те пощадя  Thinking

Купонясвате 'сите 'начи нощем ... Ние ... пу-пу ... спим от 20 до към то 5-5,30 ... дребуса си се буди тогава ..., ама странно ... не реве, не пищи ... пълзи си там из кошарата ..., но след 30-40 минути започва да си пее, киска и кара на възглавницата, та ми се налага да я изнеса в хола да не събуди всичко живо от смях ...

Кафе ... пих в 6 ..., в 7 ... к'ат сте рекли и се' а Ше си направя ... Иначе си изпуках пуканки и си ви чета, че дребуса заспа Simple Smile

Уф ... всеки е по направление изправен и на мен ми е ... "почивно"  Joy

Лимонка,  welcome Дамян и Димана са ми двете любими имена ... За мъжкото - нямам момче ... За женското ... не можАх да се преборя с голямата ... много "старовремско" било ...

За "другото" ...
Скрит текст:
Все си мисля, че хората се променяме постоянно и си има възрастови изменения, от които няма как да избягаме колкото и да се заричаме ... Наблюдавам го в себе си като майка на 16-годишна например ... Каквото съм си мисляла на 16, че няма да правя на детето си ... ами правя го ... съветвам, без да са искали ..., карам се за неща, за които голямата си мисли, че са маловажни ..., а далеч не е така ... И при майка ми и свеки забелязвам, че с течение на годините се променят ... Неща, които не са им правили вЧепетление или са ги дразнили у възрастните преди 15-тина години ... сега са с пълна сила в репертоара им ... Та така ...

Хайде, лек ви ден!

# 157
Добрутро и от нас!
Нали се обещах - сега ще пиша, няма мърдане  Wink
Благодаря на вички за топлото посрещане!
Guerry
Цитат
Тук малко сме чалнати, но това е добре щото сме всички тъй и ни е забавно
- амче то аз за т'ва така смело се присъединявам, надушвам че сме от една порода! Mr. Green
За името: стиснахме си ръцете с мъжа ми, да е Дамян бебчо - предната вечер преди секциото. Дотогава само се джанкахме. За малко чоп да теглим, казвам ви - цирк! Той искаше да е Григор, аз се бях хванала за Радослав, как се стигна до Дамян - не е ясно... Нищо да ни е живо и здраво лапето, и Онуфри да беше, пак щяхме да си го обичаме  Heart Eyes
Така и така съм на темата - да ви питам: Абе вие как наричате бебоците си? Мен ме овиква цялата рода, щото аз не мога да свикна да му викам по име и туйто! Наричам го най-често Мишо (като се роди беше един такъв мъничък мишок ... и така си му остана), но много често му викам и Мънчо. Да не говорим, че ММ като ме слуша к'ви му ги приказвам: "Къде си тръгнал бе, Пълзителю"; "Ей, Мазител, ще те пусна в пералнята после, заклевам се!" или "Ела тука бе, Дупедавче малко - шти ги сложа на главата накрая тоя памперс..." и ми вика: "Жена, т'ва дете наш'то ще си научи името в първи клас - като му надпишем тетрадките...". Та така - аз че не съм баш на център - т'ва ясно, ама ми е интересно вие как се справяте?

# 158
Аууу, Безобидничка  Hug Липсвах ти Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  Joy Joy Joy
Стига ти кафето. Ш'са натровиш! Следобяд пак. Рече доктор Куин - лечителката Grinning
Само се включвам, да вметна нещо по повода на твоите думи. Да, променат се хората. То не хората, ми майките. То, ние хора ли сме? Grinning Koe Му е човешкото на майчинския живот  Joy
Скрит текст:
Това, което споменаваш, за промяната в майка си, да, и аз съм го забелязала в моята. Явно е непреодолимо желанието да вкараш детето си в правия път, когато видимо в очите ти е кривнало. Обаче, тук искам да спомена, че всяка майка иска и трябва да вкарва в пътя нейните си деца. Снахата е чуждо дете. Да го остави на родителите му, те да се оправят с него.  Naughty Тва, да ми се мота свекървата с наставления и съвети, мерси, да си съветва сина си, той й е дете. Не аз. Аз си имам майка, и ако искам, шси я слушам. Друг е въпроса обаче, в отношенията. Има разлика (според мен) в отношенията майка-син, майка-дъщеря.  newsm78 Има неща, които сина няма как да усети, или разбере, защото няма женския, майчинския инстинкт ако щете. За това синовете са по-поддатливи на партенки от страна на майките си. Докато при щерките, мисля не е така.  newsm78 Защото щекрите в един момент и те стават жени и майки. И те развиват собствено чувство за светоглед, базиран на женска интуиция и инстинкт. А сина е първо син на майка си, която го обгрижва, после става съпруг на жена си, която пак го обгрижва, като се роди детето става баща на детето и син на жена си... Демек, мъжа не развива подобни инстинкити и семейносъхраняващ начин на мислене. С годините мъжете стават машини - слушат и изпълняват. Не, че е лошо.  Wink Ама така си мисля, може да не съм права.
Edit:
Чаки да са едитна, заради Лимонката Grinning От наш'те си, Лимонке, от наш'те Grinning Grinning Grinning Григор + Радослав = Дамян... Логично. Joy
Kaк му викаме, питаш. Божкеее, ми то и мойто като порасне шси мисли, че се казва "нинЖа", или "мушмул", "душевадко" или Димитко (което пак си е оферта де Grinning) newsm78 Май да вземем да му казваме по име ли? Ааами, много сложно. Като порасне, както иска, тъй да си вика, дреме ми.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 10:34 от г-жа Irukandji

# 159
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скритата Лимонка, аз на моята и викам ... Чушка ... 'що обаче не знам  Thinking Вече ми правят доста сериозни забележки, че си има име и да престана ... Старая се ви казвам ..., ама си ми е Чушка ..., а как не обичам чушкииии ...

г-жа Irukandji ... мале ... върни си Мечева, че с т'ва новото все ме караш да ... копи-пействам  Joy ... , та ... може и да си права:
Скрит текст:
Когато се заженихме на по 20 свекърва ми ми казваше: "До сега аз го гледах ... какъвто - такъв ... Но сега е момента ти да му стъпиш на врата и да въведеш правила ... Ако не се научи първите години после да не ми се оплакваш Simple Smile"  И друго ми казваше жената, ма 'що не я послушах  Thinking "Мъж се не жали, а се товари! Колкото повече, толкова по-добре за него." Та, те така ...

# 160
...и ми вика: "Жена, т'ва дете наш'то ще си научи името в първи клас - като му надпишем тетрадките...".
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ся чак захапах що тва нащо дете не си знае името Thinking И аз и викам как ли не, ама не и по име. Бебка, дрисла, дунда, хлеби (тва съкратено от хлебарка)... и други такива. Дааамм, за това  не си знае името newsm78

Скрит текст:
Мечева, точно това имех предвид като казах, че отношението към снахата са подвижни пясъци. Тя е чужда и винаги ще бъде, никога няма да приеме непоискан съвет и ровене под чаршафите от свеки, ако майка и го направи е друго Peace Иначе спрямо собствените ми деца съм далече от мисълта, че с годините няма да ги наставлявам все повече и повече. Просто това е нещо, което не бих си позволила спрямо снахата, поне за сега и както казах дано не ми изпие чавка мозъка ooooh! Една снаха поне в 95% от случаите няма да приеме свекърва си като майка и една забележка от нея, колкото и да е добронамерена няма да се приеме добре. А иначе съм много, ама много против да съветвам женения си син как да живее с жена си, това е насаждане на напрежение между него и жена му, от което виновна пак ще бъде свеки. Офффф, стига толкова по темата Hug

# 161
ЕLefteriaHug много вярно сватя. Ма що па викаш, стига толко. То тамън стана интересно Grinning
И аз ще съм свеки. Ма квот съм перде, смятай дали ше  ми дреме кво правят младите. Дето викаше ти... нека им мерише... Grinning Aз само шси обуя чехлИ, дан си оцапам чорапите, като "го" подминавам  Peace Та, нИ бой са, в добри ръце е Вики Wink Така си викам сега, ма знам ли с годините кво страшилище ще стана... newsm78 Надявам се, че не, ама никой не е застрахован.
Безобидничка  Hug нЕма пА!, Така шси остана. "Щот ми беше кеф..."  Joy пък си ми викайте както искате, аз ще се припозная, споко  Peace А, тва дето ти го е казала твойто свеки - харесва. Много харесва  smile3521 Много мъдра жена  smile3501 То магарето за това е магаре - да се товари.  Peace
Айде, шинобито ми са сабуди. Отивам да маймунствам.  Whistling Убичам Ва!  Hug

# 162
Добрютро,
да се разпиша и аз, преди да дойде дребосъкът да иска да цоца.

Аз на бебунка си й викам по име от много малка и си го знае. Най-много да мина на Зайче, ама рядко. Като заговорихме за имена - мъж ми е Александър, ама вкъщи му викат Сашо и в първи клас ги проверяват децата и учителката вика Александър, веднъж, два пъти, три пъти - никой. Отива при него и пита - Александър, ти защо не се обаждаш, като те викам. А той й отговорил: Ми аз не се казвам Александър, аз съм Сашо  Joy така че внимавайте, докато е време  hahaha

За свекървите - пак една истрория - една жена имала много кофти свекърва и си казала, ще взема да си записвам какво не трябва да правя, за да знам един ден като стана свекърва. И след време, като станала свекърва и си отворила записките, си казала, бре тая мойта свекърва имала право.  Party
Аз искрено се надявам да не стана свекърва като моята, а да съм като майка ми. Ама то не се знае, може пък да стана тъща, достойна за вицове  Joy щото нали на дъщерята ша мога да й се меся по всички параграфи  Joy Joy Joy А ММ сутринта ме  #2gunfire, ама не с лошо - нещо се заговорихме за зтова като се жени малката и той вика - може друго от мен да не научи, ама ше знае да не живее със старите - нито със свекърва, нито с нас.  Heart Eyes е как да не го обичам тоз човек.

и друго исках да кажа, ама забравих  newsm78 щото за разлика от Ируканджи вече 30-така ми тропа на вратата. Засега ми личи само по менталните отклонения и увисналите цици, щото иначе съм младолика, ама ще видим една-две години безсъние как ще ми се отразят  #Crazy

Туй то, мен тази седмица ме е обхванал един мързел и реших, че маймуната ще яде купени пюрета, за разнообразие - и мое и нейно. И без това 2/3 от това което сготвя го хвърлям, айде нема нужда.

Убав ден и до довечера   bouquet аз се отчетох, другите да му мислят.  Praynig всичко да е наред с ходещите по шамани

# 163
Влизам да се похваля какво надробих току-що на Мънчо: Дюля с банан! Звучи ви гадно? Ми гадно си беше ... ама той си го хапна. Нагласих го така щото много ме ядоса - направила съм му страхотно ДОМАШНО пюре от ДОМАШНИ дюли - ароматно, вкусно ... да си оближеш пръстите! А то ми вика: "Пфу!"  Confounded  Тааака лиии?  af  Ся ше видиш ти - ръгнах вътре един банан, че много вървят при нас (на мама маймунчето!) - и го преметнах. Но се получи един наистина неприятен сблъсък на вкусове между дюлята и банана - аз т'ва не бих го яла...

# 164
Ха здравейте и от мен! Simple Smile

Малко закъснях за отчета с един ден, ама имам извинителна бележка Мечева Simple Smile
В събота на сватба до никое време, голям купон, танци манци, вчера на изпит, но какво да се прави такъв е живота Simple Smile
За свекървите хич не ми се коментира, че и вчера сгази лука Sad Ама честно казано гледам вече много да не и се впечатлявам, че то трябва да си прережа вените, ако и се връзвам за всичко  Joy

За цветята и аз имам много и много ги обичам. Обаче Йоана нали е калпазана се опитва да ми ги къса, ноооо мама не дава Simple Smile

А идеята за колажа страшно много ми хареса.  Heart Eyes

Дуче Всичко ще е наред с Бобче  Hug Hug Hug

Лимонка Добре дошла  Hug

Ние отиваме да обядваме и после на пазар, че хладилника много опразнял и се жалва Simple Smile

Хубав ден от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт