Отговори
# 165
A така, Нели. Извинена си. Да представиш и бележката по-късно  Naughty
Лимонке, дюля и банан викаш. Горкото дете...  Joy Joy То, да ти кажа, аз нито едно от пюретата и буламачите, с които го тъпча мойто, нЕма а го близна, ако не е дошъл края на света, или не ни нападат извънземни и всички възможни корени, цветенца, листенца и овчи барабонки са изчезнали.  Rolling Eyes Та, горките. Ама те още не знаят на кебапчетата и пържолите, та за тва не проявават капризи.  Flutter
КопчИ, мдаа, и аз едно време имах сиси. Ама какви сиси, майко мила. Напращели, хубави, кръгли, стегнати...  bombs Ама след месец и малко нон-стоп (опити за) кърмене ся мязат също на пекани чушки Blush Хубаво, че има снимки, да гледам един ден и да си помням, че едно време циците ми са били над кръста...  Rolling Eyes
Ааа как мързел бе?!  Naughty НЕма такова нещо! Нас не ни мързи, просто имаме пролетна умора...  fiuuuuuu
P.S. A Kръстева гдей! А? А? А? Кръстева, ай че ша има отсъствия. Grinning За Феята се отнася също. Слагайте боба да ври - и айде на седЕнката. Joy

# 166
Ооооо, бандаааа Hug
Добър ден от нас Heart Eyes
Малко късничко се включам днес, но имахме гости за по кафе, а после приготвях менюто за днес и утре на Мони, че аз така правя - един ден готвя /на Мони и на нас за 2 дена/ шетам, пера, абе върша всичко, а на другия ден - лешперлък или както казва племенницата "вуйно днеска съм ПЪЪЪЪЛЕН АЙЛЯК" Joy

Аз на моят син му викам Мончи или Мони, понякога Мише /от мишле/, но много рядко. Нали ший мъж, гледам да не му се лигавя много, ама не винаги ми се получава Laughing
Иначе за темата за свекърите и свекървитеееее аз съм тихо вече, че все едно и също и те така! #Cussing out
Лимонке  Heart Eyes и аз мисля да му дам дюля тези дни, дружката дето пихме кафе сега каза че ще ми донесе дюли и тиква Party
Мечева  Heart Eyes начи не знам к'во щяхме да прайм в темата без теб - ти си душата на групата Hug голЕм пич си, много тъ убичъми  Hug

# 167
Здравейте и добре дошла на Лимонка!    bouquet
Понеже доста сте изписали сега само ще пиша-после ще чета!  Mr. Green
Нали малката взе да лази навсякъде ,та ви питах за препарат за пода... Взех Denk mit Nature от ДМ и съм много доволна-на растителна основа,биоразградим ,а и не мирише зле !  Simple Smile
Скрит текст:
Искам да купя термос за малката-около 500 мл.,ходих до Decathlon,че бях харесала там,ама нямаше налични,а в детския магазин до нас ми искат 57 лв. за термос на  Авен! Shocked Дайте идея от къде да купя!  newsm78

# 168
Кисче  Heart Eyes аз си купих за 9.90 от магазин за домашни потреби. Върши ми чудесна работа  Peace
Ето такъв

# 169
Съни, във всеки магазин за домашни потреби има термоси. Отиваш и хващаш един за ушите. Няма разлика между "бебешки" термос и обикновен такъв. На всичко по левче ако искаш и там има. Призхода и ефективността им обаче е съмнителна.  Thinking
Кръстева, ми кво да прайте, пак ше пишете, ама шви е по-скучно Grinning Grinning E, чак пък душата на компанията, не знам, ама ме ласкаеш  Blush  Hug Аз си падам от смях с Елефтерия, примерно, с Безобидничкасъщо. И на Копчето взе да й пада пердето напоследък и бая й се смея Grinning Абе изобщо, всите ни дърпа кучето, нема кво да сА прайм, че ние нЕма нищо  hahaha

# 170
Тъй трябва, че ако вземем да приемаме нещата много навътре и по-добре да се #2gunfire
Абе готина дружинка сме си и това е! КАЗАХ!
Момичета я кажете кво правите с плюшените играчки newsm78 на мен педито ми каза да внимавам с тях, че събират много прах и там където детето спи да няма големи плюшени играчки, амааа... имаме два големи мечока и не знам къде да ги държа, ако не в спалнята newsm78 за сега единия е под спалнята прибран, а другия е в кухнята, ама... за какъв чеп са му тогава, като не може да си играе с тях.

# 171
Аз май трябва да спра да си удрям детето по главата, то верно че е профилактично и не е нарочно, ама я, сега спи вече един час и ми обърка плановете  Crazy щяхме да ходим играчки да купувам, аз съм на стартова позиция от половин час, а тя кърти...

Кръстева, аз периодично ги тупам по-големите изграчки, каквото мога пера, щото много ги гризе, четох че някой ги слагат във фризера, да им умрат разните там акари-макари. Иначе не знам, то прах навсякъде има - да не би въздухът вънка да е чист. Моите играчки да не би някой да ги е прал, а имам една колекция, дето си ми седеше над главата и си я дишах.  newsm78 newsm78 ама като се замисля, може би затова сега имам некви отклонения. Та мисълта ми е- което не мога да чистя, просто не го давам да си играе с него - големите мечоци й ги пазя за после, като може да се бори с тях и тогава вече нема да ме е страх от прах  Joy

Лимонке само така. Важното е да се пробутва храната, както може. Ние затова от известно време се храним с парче кашкавал, за да отваря устата  Joy да видим до кога ще ми минава номера.

Отивам да видя дали изобщо диша това дете, че не може така да спи аз като нямам работа, да беше заспала така следобед, поне да се изкъпя...

bouquet  bouquet

# 172
ЗдрастЕ! Много сте сръчни в пръстите, ей ! Какво искат тия свекърви, не знам...я гледайте колко сме грамотни и готини  Laughing Laughing
Добре дошли на Лимонка и Дамян Simple Smile  Hug
Със закъснение честито на Кръстева за годишнината и на Кисчето на мъжа и именния ден, както и на всички празнували  Heart Eyes newsm67
Благодаря за подкрепата.Вече съм по-спокойна и ще чакам да минат всички прегледи и лечения. Задната хрема още си е там, но май е по-спокойна докато спи. Има и разстройство. дришка си по=малко,ама не знам дали не е от зъбЪТ,който е почти избил- отворен е венецът,но не боцка още.Давам смекта и оризова вода, сега ще се тъпчем с банани.
Иначе вече се изправя диването и само това прави сега в кошарата.Сега е набарала едни слушалки,хили им се и ги гризе.И друго ... взе да стиска и да не пишка в памперса...чака за гърне и като я сложа веднага върши работата  newsm78 Бреееей  Laughing
Копче,тая нощ съм те сънувала (да, имах време и да сънувам) , че ми се обаждаш да ме питаш как готвя гювеч и аз ти казах и ти ми викаш  "ееми убаво, ама аз не го правя така" и ми изреди некви плодове дет слагаш с картофите и ми затвори  Joy Еееей,копчеее  Joy

за имената - знае си Боби и Боряна, но много често си и викам патка (от пате) , Бугубу и Зрънчо  Laughing Да си избира какво ще пише по тетрадките. А ММ искаше Мартина, аз Адриана и те ти Боряна  Laughing Laughing
ПОсле пак ще пиша каквото и когото съм пропуснала.че дългът ме зове  Heart Eyes И аз ви ОбиЧам!

# 173
 #Shocked A майкоооо! Кво ша прайме ся Пух? Като не можем да играем на кеч с него? Аууу, фърлихте ме в кифлите да знаете. В тиквите! В тиквите!  hahaha Ние си имаме един мечо, дето откакто взе да шава си му го давам да се чекне по него.  newsm78 И ся викате - грешка. Голям пък праз, да ви пък каза аз!  Crossing Arms Дет вика копчето, за нас па все едно са стерилизирали парцалите, преди да ни ги напраят кукли. Айде, ша минем и без стъкления похлупак. Аз мъж ли гледам, или лукова глава Grinning Grinning Grinning Ta, да ви кажа, Пух и всички други плюшки ги баням в пералнята през няколко дни и тва ни е процедурата.
П.С.  Cry пак бактерия....  newsm45

# 174
  • София
Здравейте!
Моя синковец снощи ме побърка (отново), но за сметка на това днес е много кисел, та деня се очерта прекрасен  Laughing. Яденето също е все така изпитание на нерви.
Любимите му играчки са моите пантофи - нали пълзи и когато стигне до краката ми пада голяма игра после.  Също така и кабелите и разклонителя си минават по реда. Много обича като пълзи да сяда и винаги намира да го направи, когато съм го сложила на леглото с кръб към края му, за да може хубаво да се изтърси - засега обаче успявам на магия да го спася Simple Smile, дано и занапред да е така. Другото любимо му е да хване някоя по-голяма и по-твърда играчка, ако може и пееща и да я блъска здраво в пода (понякога и в главата си или моята, което улучи), дънданията е много приятна  Crazy.  Номера с пълненото на памперса след баня и Алекс го практикуваше, но вече от месец се изхитрих и го слагам на гърнето преди къпане  и винаги има резултат.
Привет на Скритата лимонка и бебе Дамян!
Цитат
Принцеске, е как можа баш кактус да умориш и то няколко 35 То това си е абсолютен саморасляк и ни хлЕб иска, ни вода, кво му направи Да не го поливаш с антифриз hahaha
- скрит талант съм Simple Smile преполях ги явно и изгниха.
Хубав ден мафия  Laughing

# 175
Здравейте, МаМафия!  Hug

Бързам да се отчета на Мечева (и други работи ше пиша, ма тва е с приоритет  Naughty). Та - и аз си имам извинение за късното включване - тук в Своге времето е по-хубаво от летоска - едно слънчице е напекло, никакъв вятър - приказка. Та досега се носихме с кенгуруто, малката остана много доволна, а сега съм си пуснала първия индийски сериал (от двата дето гледам  Crazy).
Скрит текст:
Офф, мила, дано не ми се сърдиш за репликата дето не си на 20, съвсем в кръга на майтапа си беше.  Hug
Ееееей, и много обичам мекици, ей! Simple Smile
И още нещо... Абе само на мен ли ми се струва, че другарката Мечева като говори за мушката и бегонии има предвид други работи?!  newsm78  hahaha
Добре дошла и от мен на Скритата Лимонка! Още едно усмихнато сладурче в нашата компания! Поздравления за новаторската манджа. Аз онзи ден дадох круша с банан, вижда ми се не по-малко странна комбинация, но стана суууупер вкусно дори за възрастните. Simple Smile Иначе на детето си и аз като Копчето ѝ викам по име, и тя си го знае, което много ме радва. Simple Smile Според мен също естествено е дошло съвсем друго име, чисто на интуитивно ниво накрая сте го избрали, пък и така всички са доволни и няма да има натяквания.
kopchelino, много се радвам на прозрението ти, че си си супер майка!  Hug И на мъжа ти много се радвам за живеенето отделно! Simple Smile
 newsm23 момичета, промяната в гърдите не се дължи на кърменето, а на бременността, само за протокола, да не вините несправедливо тва хубаво нещо кърменето. Simple Smile
Сватя, честито ви ново зъбче! И не се карай на свата, добрички са ни!  Heart Eyes Ние нашите играчки ги перем и всичко си е наред, според мен. Simple Smile
Elefteria, стискам палци всичко да е наред при вас!  Hug
sunny:*kiss, нещата на dm са страхотни!!! Почти всичко на техните марки е супер и на много добри цени! Както съм писала и преди, и каши оттам взимам, и пюренца, и пелените, и мокрите кърпи...
Скрит текст:
А и за големите има страхотни неща - натурални храни, много хубави чайове, душ-гелове...
duceto, много се радвам, че сте по-спокойни!  Hug Ама че яки сънища имаш!  Crazy

Много хубав следобед на всички мафиотки!   bouquet

# 176
  • София
привет и от мен на бандата  Hug.
Излязох за някой и друг час на разходка с дребуса и не мога да ви насмогна на четене сега. Опасни сте ейй  #Crazy
Мечева (не моа и аз с тоя ново име, даже не моа и да го прочета  Joy) много мерси за микиците. Как са ми се прияли, ма нема кой ми направи. КАто си немам и аз една досадна свеки като вас  , малий как щех да я дресирам ти казвам , та за закуска кеф ти микици, кеф ти палачинки, ще прай и пушек ше се дига  Joy. С тетакова кат мен иначе немаше да се справи тя  Joy. То за туй на мен не ми се е паднало свеки май  Joy.

За имената как ли не го наричаме, най вече е мушмол, мунчо, дунди  но това си е още от преди да се роди. Докато бях бременна му викахме Гошко , щото аз нали съм Гергана, а ММ е Георги и нали сме Г1 и Г2 и той беше Г3  Joy, та му викахме Гошко. Но като се роди започнахме да се мъчим да се отучваме , че ще порасне и ще вика аз съм Гошко , а не Влади  Joy. Е сега си знае Влади , но Владимир май незнае какво е .

Ние заспахме сега и пурето ще го ядем към 15 часа , ама кот такова.  

тук времето е чудно, но ние се прибрахме че си имам едни ядове с клиента ми и се налага да се прибера.
Хубав ден и довечера отчет кой какво е папкал и колко е спал, че протоколчика днес нещо ми се струва го оставихме да мързелува  Heart Eyes

# 177
  • Бурса
А здравейте и от мен.

Малко закъсняла ама няма да се лиша от мекичките и каЙвето я.

Мечева силни  Hug ще я преборите тая бактерия, няма на къде, ама упорита се оказа тц тц тц. Важното е, че не се мъчи детенце от нея.

С много закъснение искам да честитя на Кръстева годишнината  Heart Eyes и на съни именника. Моите дядо и братовчед носят името Михаил и много ги обичам, затова и празника.

Добре дошла на Лимонка и Дамян. Да знаеш и аз доста време само четях. Чак като се роди Теди и започнах да пиша ама просто не се стърпях повече, тук всички са много мили и ГоТяНи  Heart Eyes

Днес денят започва странно. Малката спи първия си сън вече 2 4аса и половина  Shocked #Crazy, което никога не се е случвало. Аз до сега  newsm64 newsm79 wash hang 1dishes въобще каквото се сетите домакинско и вече се чудя какво да правя чак??? Голям шаш. От тук нататък деня се очертава див май май.

Айде дивейте и вие, хубав ден Simple Smile)))

# 178
  • София
Алекс много рядко го наричаме по име, все е Мушмул, Бубони, Мумуни, Разкошен разкош, Дребус и прочие, но си го знае името и мисля, че не е проблем.
А и Стела, не дей да скромничиш, факт е че си много забавна и си душата на компанията  Laughing

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:00 от princessd

# 179
Ясно значи... ми и аз така мисля /за играчките/, но рекох да питам пък Whistling
Иначе Мечева аз хич не съм от тея дет стерилизират Naughty спрях стерилизирането на каквото и да е още през 2рия месец, гладенето също тогава го приключих.
Сега бибероната пада, мия я на чешмата и в на Мони устата baby_neutral ни преварявам, ни с вряла вода ги мия Whistling
telly Heart Eyes благодаря ти Heart Eyes
Свате Heart Eyes много ме ядоса свата ти, ама му се размина  Naughty Grinning  Heart Eyes

Момичета, мисля довечера да свикам МамаМафия съвета на по питие, само кърмещите са освободени от алкохола, ама ги искам тук на по сокче.
За другите  Wine Glass Drunk

edit: ааа princessd  Heart Eyes и аз викам на Мони Мончо-бонбончо и от там от време на време бубони Laughing

Общи условия

Активация на акаунт