Лимонке, дюля и банан викаш. Горкото дете...
То, да ти кажа, аз нито едно от пюретата и буламачите, с които го тъпча мойто, нЕма а го близна, ако не е дошъл края на света, или не ни нападат извънземни и всички възможни корени, цветенца, листенца и овчи барабонки са изчезнали. 
КопчИ, мдаа, и аз едно време имах сиси. Ама какви сиси, майко мила. Напращели, хубави, кръгли, стегнати...
Ама след месец и малко нон-стоп (опити за) кърмене ся мязат също на пекани чушки
Хубаво, че има снимки, да гледам един ден и да си помням, че едно време циците ми са били над кръста... Ааа как мързел бе?!
НЕма такова нещо! Нас не ни мързи, просто имаме пролетна умора... 
P.S. A Kръстева гдей! А? А? А? Кръстева, ай че ша има отсъствия.
За Феята се отнася също. Слагайте боба да ври - и айде на седЕнката.

щяхме да ходим играчки да купувам, аз съм на стартова позиция от половин час, а тя кърти...
A майкоооо! Кво ша прайме ся Пух? Като не можем да играем на кеч с него? Аууу, фърлихте ме в кифлите да знаете. В тиквите! В тиквите!
Дет вика копчето, за нас па все едно са стерилизирали парцалите, преди да ни ги напраят кукли. Айде, ша минем и без стъкления похлупак. Аз мъж ли гледам, или лукова глава
пак бактерия....
момичета, промяната в гърдите не се дължи на кърменето, а на бременността, само за протокола, да не вините несправедливо тва хубаво нещо кърменето. 
въобще каквото се сетите домакинско и вече се чудя какво да правя чак??? Голям шаш. От тук нататък деня се очертава див май май.
ни преварявам, ни с вряла вода ги мия