Отговори
# 180
Пухчо спи и да се разпиша. Бях полегнала и аз, че нещо не ми е добре, но малкия така ме удря в съня си, че взе да става опасно за мен и станах...
Дуче, радвам се, че писа и че сте по-добре! Много гушки на Бугубу!
Г-жа Ирукандиева /гот е,а  Laughing/, като печени чушки сисите, а  Mr. Green Ми ще ги напълним с фасул!  Или както една позната казваше, гърдите и пъпа бързат за среща   hahaha
Какви са тези бактерии при вас? Хайде да се излекувате вече!
Елефтерия, как е Вики? Ходихте ли на лекар?
princessd , моят дивак ги прави същите номера. Сега всичко, което попадне в ръцете му се блъска в пода и то със замах!
Добре дошла на Лимонката  Hug Хората за това време се женят и развеждат, ти едвам се престраши да пишеш  Laughing

Мойто диване сигурно мисли, че се казва "Ей", "Шшшшшт" или "Не". Това са думите, с които най-често се обръщам към него  Laughing
Вие ме разбихте. Какво и е на дюлята с банана  Laughing  Даже и круша примесвам. А тиква с банан ако знаете колко е вкусно.
Щях още нещо да пиша, но и аз не съм вече на 20  Whistling

Edit: сетих се какво исках да пиша. Да благодаря на "виновника", че ме подсети довечера да сменя чаршафите и да изпера на детето играчките  Crazy

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:27 от Thea

# 181
Привет и от нас момичета  Hug

Ние днес ставаме на 9 месеца! От няколко дена не сме спали добре, както беше до преди седмица-две с 2 зъба сега се показват 5 ... луда работа но поне снощи беше спокойна, чак се будех и се чудех как така е толкова тиха ...  newsm78
Понеже сме сами все още мисля като се наобядва да се разходим до някой мол, няма къде другаде ....

Добре дошла на Лимонката

Ние и викаме най-вече по име и си го знае, понякога и казвам мишленце, глезанка а ММ и вика Памперс  ooooh!

Поздрави от нас  Wink

# 182
Еее,Мечева,ама голяма досада са тия бактерии-с какво ви казаха да ги морите? Дано бързо се изчистят!  Praynig
Иначе на малката на-често и казвам Маймуна или Дришли!  Joy

# 183
theHellgirl, честити 9 месеца на сладурчето/Памперс!  Joy  Hug

# 184
ПАк съм аз Simple Smile
Хелгърл, честита 9-та месечинка! Да избиват тези зъбки, че ни умориха и нас и децата. Дано спите по-спокойно тази нощ!  Hug
Мечева, наистина си душата на компанията Simple Smile Много ни се разведри темата, от както си тук. Къде беше докато бяхме бременни,ааа ? Ох, тези бактерии. Каква е вашата? От какво е? Дали може да са от памперси? Вече и аз какво ли не мисля за тея бактерии...
Теа, гушкаме ви и ние. Да цУнеш "Ей" от мене  Laughing Heart Eyes
Кръстева, тука съм довечера за сока  cheers Drunk .Надявам се,де. Че се спи диването седнало в мене - легнала се дави много  Confused
Тели, и Борянка като Теди спи днеска необичайно много..Два пъти по два часа  Shocked Сигурно си наваксват безсънните нощи.
Скрит текст:
Аз да ви кажа как пак ме шокира моята съседка.С мартенчето.Дробила бобец на детето.И туршия му дала  #Crazy

# 185
  • NE
Имайте милост, много сте писали. Whistling

Скрита лимонка Добре дошли с Дамян.  bouquet Нашето име да се чуди човек как бързо го избрахме, а сме на двата полюса с ММ.
Когато се роди Вилката му викахме Малкият Мук, сега Буба. Ние също много прякори измисляме, но това са най-редовните. А ММ го нарича БебЪт. Laughing
Гери Както излизаха зъбчетата и боцкаха, така се скриха. Shocked
Елефтерия Диваче си останаха Вилито и Викито. Laughing
Кръстева Снощи баща и син ме подлудиха. Сина до 2 ч. през 15 мин, ревеше и ахаааа тъкмо заспа  и баща му почна - дай ми вода, къде ми е инхалатора в съпровод с кашляне и още шум. ooooh! Ударих го и го изгоних в неговата част на леглото. Crossing Arms
Мечева Ох миличките, тази гадост трябва да я избиете до крак! Hug
Такива среднощни купони ги отсвирвам, ама само защото умрялата лисица върши работа. Нощем съм особено лоша. Laughing
Кръстева Аз плюшените играчки ги пребивам от бой с тупане почти всяка сутрин на терасата.
Дуче За разтройството може да дадеш един лечебен сок на Hipp. Hug Радвам, се че сте по-добре и дано бързо избие зъбчо. Praynig Браво за гърнето. Hug
Тази твоя съседка ще довърши детето си. Shocked Не остават ненаказани такива волности, но детето ще страда. Confused Аз чух за даване на сладки на 1 - годишни близначки. ooooh!
princessd Ние обожаваме да си играем с кабела на печката, зарядното и коша за пампи. ooooh!
Sahasrara Добре си разбрала другарката Мечева за китките. Даже парти ще си правим, ама май в друг живот или поне 5 г. по-рано. Laughing
Теа Вилката също много бърбори, но казва "да", нещо като "айде" и ая. newsm78
theHellgirl Честита 9-та месечинка на Софи. Heart Eyes Hug

Ние бяхме по шамани. Аз за щитовидната, а Вилито на ДК. Голям рев му удари като видя педката. Не е наддал и номера само на кърма ще го изкореняваме, макар да е пухкав, но си трябва ядене. Ще видим как ще стане. Изписаха ни витамин Д х 2 капки и някакъв калции за да избият пустите зъби.
В четвъртък ще пътуваме до Търново и после 2 дни на Трявна и се страхувам да не се превърне всичкото в кошмар. Confused

# 186
Малииии, човек ще излезне за един час и две страници ще се изпишат  #Crazy

Дуче не знам какво значи тоя сън, заинтригуваме, иначе сори, ако с мойтр свекървени истории си ме взела толкова присърце подсъзнателно, че да ме сънуваш. Heart Eyes дано бързо ви минава хремата. Дай да са намерим по фб, да видиш дали правилно си ме сънувала, или ме сънува верни като Копче Joy

Адска моме честита месечинка  Hug

Ируканджи тия пусти бактерии не знаят ли, че не трябва да се закачат с и на нинЖи, а? Hug

Ние гърнето си го имаме за разкош, защото нема кой да се сеща да я слага. Ама ще мине един бърз курс при баба си другия месец, та ще видим дали ще го бъде.

Равносметката за днес е малко каша, малко пюре и жълтък набутан с тиква, аз съм доволна. Сега заспа диването, да видим до кога, че сутринта като спа два часа и съвсем ме обърка - нищо не мога да почна, че не знам кога ша съ събуди, а се буди с такъв вой и рев, че добре че сме в къща.
Много е смешна, като задреме на цицката и я сложа в креватчето и се осъзнае, започва да трепери и да плаче все едно изпада в абстиненция, съответно пак засмуква до кома състояние и аз съм фрии Simple Smile

Айде до довечера, аз ше ви чета как пиете и ще подсмърчам над чаша топъл шоколад.

# 187
Феичке, и аз забелязвам, че само на кърма вече не се засищаме. Сега от 3 дни е само на кърма и яде по-често, отколкото като си хапва каши и пюрета.
Скрит текст:
Снощииии..Събужда се тя към 1 и и давам вода, че тея дни много търси вода.И тя като зацока това шише и пие ли, пие.И ми тръгна кърмата от гърдите...Взеха да ревнуват от шишето.А Бобата бутна водата и се зарови с муцунка в мене и си взе дажбата мляко  Laughing
Копчелино, Deny Yankova съм аз  Laughing адд-ни ме в бука  Wink да си готвиме гювечите  Joy А за свекърите ти паля и аз като чета, ама то почти всички са такива луди...E не чак така луди, ама дразнещи  Laughing

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 17:54 от duceto

# 188
  • NE
Дученце Тези моменти йак заравя главица са ми най-вълшебни. Heart Eyes Аз си му давам да суче постоянно защото си успокоява много венците. Нощем средно 4 пъти суче. През деня още толкова. Аз си знам, че му е малко стомахчето и от малко се наяжда (прилича на мен) и не го назорвам, но ще трябва да въвеждам поне 3 хранения с твърда храна. Лошото е че не иска повече от едно. Аз знам че са зъбчетата виновни, ама това неговото се превърна в агония. Tired

# 189
Привет Simple Smile

Дуче Аз за разстройство давах лечебна хумана на HUMANA ето такава http://apteka.framar.bg/30008079/%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD% … 300-%D0%B3%D1%80-

Адска моме Честита ви месечинка  Hug

Мечева Айде вземи да избиеш тази бактерия да не мъчи детето  Hug

Кръстева И аз съм тук за питие после  Peace

Ние на малката и казваме по име и тя си го знае, но често и казваме и Калапазана, принцесо Simple Smile

За отчета ние днес хапнахме попара, вкусна супа с домашен киселец, оризче, доматки (домашни консервирани) и сиренце. Стана мнооого вкусна и аз хапнах от нея, защото бях направила повече. Обаче имам проблем със следобедното хапване. Откакто и дадох домашно КМ с бисквити, не ми иска готови каши или плодови пюрета. Само сочи буркана с млякото и премлясква. Simple Smile Ама въпроса е да си хапва Simple Smile
Ние утре сме на консултация да видим колко сме пораснали Simple Smile

Хубава вечер мафия  Hug

# 190
Здравейте мами Simple Smile

Аз доста ви изпуснах,но се връщам да чета.Бях малко на гости при нашите и вече се завърнах в София.Надявам се да се включвам по-често,че ми липсвате

# 191
magyg  Heart Eyes добре си се завърнала Hug и вие с Дари ни липсвахте Heart Eyes
Аз изкъпах малкото, изкъпах татко му  Blush измих банята /че ми дойдоха силички/ и след моята баня вече мога да седна и да ви каже едно наздраве от мен  Wine Glass
Аз съм на шампанско тази вечер Wink не, че нещо... просто не я отворихме на годишнината и реших тази вечер да се поглезя /да знаете аз съм голяма ценителка на хубавото шампанско и бялото вино/
Копченце Heart Eyes Дученце Heart Eyes е вие нищо, че сте на сокчета, важно е, че ще сте на линия Hug

# 192
Добър вечер,мами
е,да се включа и аз,че няма прочитане като ви оставя малко...бързо ще свърши темата май Rolling Eyes
За името-викам и на име,дори си го познава и се обръща Joyе,може и на гласа ми да се обръща,не се знае..Но иначе и викаме кой както свари-гущерче,гуши,сладуранката,Жужи/от джудже/,зайче,буби,бубчество/това не е ясно какво е,производно на буболечка май/ и т.н
Мамчета,да ви кажа,че реших да се поглезя този месец,нали си изкарах цялата бременност на легло,след секциото още 1мес. пак в хоризонтално положение и изобщо доста лежане и несгоди ми се бяха събрали.Е,чакането си струваше,разбира се.Но гардероба ми беше назаднал много,малкото дрехи с няколко номера по-големи за бременния слон/т.е аз/ отидоха за парцали.Та така,реших да възстановя малко положението-все пак и мамите трябва да са модерни,ко сега Crazy Mr. Green Heart Eyes Та си взех 2 якета,ботуши и боти,професионална козметика,чантичка и една терапия за освежаване на кожата/само не питайте колко струва,че ММ ако разбере ще  #2gunfire/ Сигурно ме мислите за мама -глезла,ма веднъж се живее Mr. Green А пък за циците-слава на бога-не пострадаха много-дори до преди 1месец като кърмех и си мислех,че също ще станат на прани чорапи,но не знам как-оцеляха да не кажа почти в стария си вид са.Може би спорта има заслуга,не знам newsm78
Хайде няма да ви занимавам повече с глупости,честито на 9месечните бебета,още малко и моята Ева ще е на 9мес.
Пухените играчки не и ги давам да ги лапа,само да ги държи и да си ги подмята,плюшените може.Пера всичко в пералнята на 60градуса и на 1200об. после -вадя ги леко смачкани,но като изсъхнат за час са чисто нови:)Имаме едно гигантско куче-подарък,но то е по-скоро овца-така де,порода пудел.Стои при майка ми,чака си реда за игра/догодина /.
Да оздравяват всички болни,много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 193
Да дам отчет от шаманката.
Вики е добре, овладяхме разтройството, гърдите са чисти, гърлото е чисто, но...мама ще мре ooooh! Имам температура, разтройство, болят ме всички стари кокали (не че имам нови де). Джи пито ми изписа един чувал 'апчета, та съм като баба ми, пия сутрин 7-8, на обяд 5-6 и вечер още толкова, а как обичам да пия лекарства... Stop Предпочитам кутия шоколадови бонбони newsm53 Да е жив и здрав баткото, че цял ден не мога да си надигна г*за от дивана, той гледа малката, а аз спя Whistling Чак почна да ми харесва да съм болна, като оздравея няма да им казвам на домашните, та да си спя smile3521

Сватя, ма ти си печена, умори я таз бактерия де, сгази я, смачкай я, скочи и трупешката на физиономията, да мре тази гад мръсна smile3512 Майтапа на страна, ще се оправи детенце, ама явно е по-упорита тази гад Hug

Кръстева, тази вечер ще пропусна, че съм си пияна от сутринта, чувствам се като леко злоупотребила с алкохола, а ако метна едно вино няма да мога да се събера от под масата hahaha

Хелгърл, честита месечинка на малката Софи Heart Eyes

Оффф, докато ви четох исках да кажа и други неща ама тва ЕГН-то не прощава Tired

# 194
Наздраве и от нас с КАНА червено винце!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт