, но наздраве и от мен

"Престрашавам" се и аз с малкия Борис да се впишем при вас, пък и Мечева обещава и като изкукаме да си оставаме тук да си списваме в темата
то се вижда кога го пиша и това де
ама малкото си променя странно режима напоследък, та се приспиваме дъъълги часове 
), беснее, пълзи, изправя се и бучи негови си приказки

Надявам се да ви е приятно тук. Личи си, че доста си чела, щом още с първото включване е даден рапорта за Мечева

аз с температура нямах сили да мърдам и изобщо не можех да и влезна в тона на малката калпазанка 
Това браво си го викаме постоянно, преди хранене, след и по време на хранене, преди гърне и след гърнето, по време на рекламите по телевизията... 

Много се радвам, че се присъединяваш към нас. Станахме весела и задружна компания. Моето отроче е абсолютно същото като Борисче. 

Аз съм рожденничка в петък и толкова безразличен никога не ми е бил рожденният ден. ММ е решил да ни води на почивка, та очаквам кошмар ако малкото реши. А иначе Вилито редовно се катери по мен или по-скоро до млечният бар. 
Общо взето само червения, черния пипер и солта бяха проблем, другото беше въведено.

Довечера да се явите на поправка 

Аз амаранта го правя за 2 дози. Едната давам днес, а другата-утре 

ама нека де 
на мама Бизи и малкия Борис

Тази сутрин и дадох осцилококцинум,промивам нослето и така...дано не се задълбочава!
Някоя от вас ползва ли сребърна вода за бебето и как точно? 

Тъкмо съм отворила сайта Златна рибка и мисля да си купя нещо хубаво за коса!

)! Довечера ако пак сте тук, ще ви приветстваме и с welcome drink! 

. Не просто да омекне, нали така, малко - ами почти напъно се разтвори във водата ... Ей такова беше:
/то пък една снимка ... на "Елена" е сиренето/.
"Баба й свекърва й вика Атомна мравка, а другата баба й вика запетайка" - ще ме умориш!
Спирам да се притеснявам за наш'те извратени обръщения вече ... не сме сами !!! Препоръчани теми