Отговори
# 195
  • София
Аз съм с мляко с какао   food010, но наздраве и от мен  cheers

# 196
Наздраве на пиещите Laughing
Аз допивам и отивам да си лягам и да търся хубав филм.
Лека нощ от мен на всички, до утре newsm46 smile3524 Sleeping

# 197
Ееее, аз докато се доредя и вие сте вдигнали вече наздравиците, ама така е като съм с един час назад...
Аз тъкмо да обесня, че мойта кифла въобще никакъв интерес не проявява храна или носител на храна, а тя преди малко се покатери по мен като маймуна, за да докопа цицка.
За бюста, при мен май е комбинцията от +18 кг бременейки и това че сега си се метляркам вкъщи без сутиен и ЕГН и гравитация...ама аз не се шашкам, ММ иска да след  като се приключим с децата, да ми напраят един лифтинг Whistling

От всичките прякори Бубчество много ми хареса, звучи като комбинация от буболечка и височество Joy
Иначе на мойта кифла зад гърба й викаме и кифла и маймуна и бебуна, понякога и проклетийче, ама с най-топли чувства, все пак е дъщеря на майка си. Баба й свекърва й вика Атомна мравка, а другата баба й вика запетайка Simple Smile

А за глезенето, наближава ми РДто и мисля да се поглезя с един масаж или маникюр или и двете, ша видим.

Наздраве, лека нощ и сладки сънища на бебоците  Heart Eyes

# 198
  • Varna
Сутринта си пих кафето сама, сега и питието ли сама. Не става! Аз докато се прибера от работа и вие вече наздравици си вдигате, че даже и доволни след питието си легнахте- Кръстева тебе визирам. АЙде аз друга вечер ще се включа във виртуалното парти. Сега, понеже тати е бил военен и ме е научил, като не мога да се явя на утрешната сутрешна проверка, поне сега на вечерната да се вясна, да не мислите, че мецата ме е изяла. На мама Бобона или Мушона както си го наричаме ние отдавна спи, ще се гътаме и ние с ММ.
Само да ви светна каква следобедна закуска му забърках на Бобчето- овесени ядки, кисело мляко, банан. Стана страхотно. Пък на Лимонката дюлята с банана също звучи интересно, но Бобче дюлята си я хапва с удоволствие без примеси на други плодове - много му върви с грис.
А, и друго, от DM взех пюре с разни там плодове и киви, и мисля скоро да пристъпям към него- да вкарам киви, че май ми се ще да не изтърваме сезона на кивито и да си му давам- е то е ясно, че ще падне голямо чистене на плода, но пък си заслужава.
 Хайде, стига толкова. Да вървя да приготвя на големия униформата, че днес ми звънна г-жата му, че ходил без- Мамин убавец я забравил в къщи. Да, бе да, нагласил се с най-новата блуза и за кво му е униформа. Сега ще се явява на проверка де е униформата- виж, Мечева/ Ирукандиева- тва и на мен ми хареса/ като ни отвори на проверките, вече ще се проверяваме и в къщи.
Лека нощ и от мен!  

https://www.facebook.com/zajenata/photos/a.162475277151490.41036 … 912835887/?type=1https://  Поздравче за лека нощ!

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:36 от ta4i74

# 199
Привет Blush "Престрашавам" се и аз с малкия Борис да се впишем при вас, пък и Мечева обещава и като изкукаме да си оставаме тук да си списваме в темата Embarassed
Извинявайте, че чак сега се разписвам, чета темата от създаването й, а иначе термина ми беше март. Но "бременната" тема на мартенки се разпадна бързо. Така че много се кефя, ако ни приемете да сме част от бандата.
Също много полезни нещица научих покрай споделянето при вас, доста се разтоварвам с веселите идейки и постове и чета с нетърпение дали болничките дечица вече са оздравели в следващия пост на мамитата.
Силно се надявам да успявам навреме да се включвам, много сте готини ВСИЧКИ Hug то се вижда кога го пиша и това де Blush ама малкото си променя странно режима напоследък, та се приспиваме дъъълги часове newsm46
Ааа, за Борис да кажа - роден на 20-ти февруари, с тегло 3 330 и ръст 52 см. Още няма зъби, предпочита кърма пред човешко ядене (ни домашно, ни купено пюре, попара или каша му минава ooooh!), беснее, пълзи, изправя се и бучи негови си приказки Heart Eyes

# 200
bizi Здравейте и добре дошли, пиши не се притеснявай

Благодаря за пожеланията  Hug

За глезенето и аз искам да си направя кичурите скоро но направо е ужас графика на ММ а не мога да отида в салона с малката, миризми работи а и тя само гледа да докопа нещо ... трудна работа да изкара 2 часа .... ох мечтая за маникюр, като си бях лятото в БГ си направих и педикюр ... обожавам просто ....На масаж ходих веднъж, ММ пишман стана хахаха .... а за дрехите аз около празниците и януари ще пазарувам че се връщам на работа февруари ...  newsm78

# 201
Добро утро мамита Hug

Добре дошли на Бизи и малкия Борис Hug Надявам се да ви е приятно тук. Личи си, че доста си чела, щом още с първото включване е даден рапорта за Мечева  Joy hahaha

Оф аз да ви кажа, мойта дивачка си прави купон от 12 до 2.00, после спа един час и в 3.30 започна афтър партито, та до 6.30. Да е жив и здрав ММ, че се прави на маймуна цяла нощ #Silly smile3533 smile3534 ppp nuts аз с температура нямах сили да мърдам и изобщо не можех да и влезна в тона на малката калпазанка ooooh!

Аааа, от тия болести и разтройства забравих да се похваля, че от около седмица Вики маха за здрасти, за чао и си пляска за браво Joy Това браво си го викаме постоянно, преди хранене, след и по време на хранене, преди гърне и след гърнето, по време на рекламите по телевизията... Hands Clap
А батко си го посреща и изпраща при всяко влизане и излизане от стаята bye

Та те това е от мен за сега.
Рапорт - даден!
ЦелИвки на  всички  love001

# 202
  • NE
Добро утро!

Използвам паузата за babyTV да си пия кафето и да ви видя какво си правите.
Добре дошла на Бизи с бебе Борис.  bouquet Много се радвам, че се присъединяваш към нас. Станахме весела и задружна компания. Моето отроче е абсолютно същото като Борисче. Hug
Елефтерия За разтройването ти препоръчвам с двете ръце Ентерол. Докато бях бременна изкарах един стомашен вирус подобно на теб и само това ме спаси. Hug
Браво на Викито. Ние се учим още да вдигаме ръка и боц да прави, ама почти нищо не възприема или се инати, още е рано.
Копче Ай събрахме се скорпионска дружина. Grinning Аз съм рожденничка в петък и толкова безразличен никога не ми е бил рожденният ден. ММ е решил да ни води на почивка, та очаквам кошмар ако малкото реши. А иначе Вилито редовно се катери по мен или по-скоро до млечният бар. Laughing
Тачи Давай, давай идеи за папане. Много ми помагаш. Hug

Снощи ММ прави зеленчукова яхния и даваше на Вилито да ближе лъжицата с която опитва. Shocked Малкото ближе, маже и се хили. hahaha Общо взето само червения, черния пипер и солта бяха проблем, другото беше въведено. Crazy

# 203
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ха, ДУ, мацки  Hug

Добре дошла на Бизи с бебе Борис  welcome

Снощи мно'о бързо сте приключили купонЯ, бре ... Бива ли така да оставяте Тачи саминка? Ей, ей, лоши, лоши февруарки Simple Smile Довечера да се явите на поправка  Crossing Arms

Елефтерия, дано по-бързо да се стабилизираш  Praynig

Така ... Аз не знам ама ... Снощи варих макарони и всеки ги вечеря както му е удобно - с песто, със сирене, със сос Болонезе ... Имаше останали в тенджерата и ... тази сутрин претоплих малко с вода, сложих масло и сирене, пасирах и ... малката ги консумира с кеф ... Дано да не съм сбъркала със тази закуска ...

Сега съм накиснала малко киноа ... Смятам да я сваря с морков и имам едно бурканче: тиква и картофи на Ганчев - мисля да пасирам 1/2 от бурканчето със сътвореното от мен и да го предложа за обяд ... Ще се развали ли и мога ли да дам примерно утре от киноата с морков, ако е варена днес  newsm78

Фейчка и ние мируваме сега на babyTV ... на немски ... не го разбирам тоЗ език, ама ей, нА ... на дребната май й допада  Joy

Хайде, лек ви ден!

# 204
Безобидничка, не мисля, че ще е проблем утре да дадеш нещо, сготвено днес newsm78 Аз амаранта го правя за 2 дози. Едната давам днес, а другата-утре Peace
Иначе за Baby TV - за децата няма езикови бариери

Скрит текст:
Преди години, когато синът ми беше на 3 годинки, на едно море се събраха да си играят моя, едно русначе, две полячета и едно чехче. Е, вярвайте ми по нищо не се разбра, че тия деца са от различни държави. Всяко си говореше неговия си език, ама се разбираха прекрасно hahaha

Феичке, Вилито ще е добро дете на почивката, защото мама има празник Hug
Иначе за Ентерола - вчера изпих 4, днес 1 за сега и...още си пишкам през д-то Rolling Eyes
А на Вики и давах по половин прахче сутрин и половин вечер и на втория ден беше кукуряк. Дето вика ММ чарколяците ми явно са ръждясали и нищо не им действа hahaha

# 205
Добро утро и от мен момичета Hug
Лелееее то както е тръгнало, май трябва да се замисляме за нова тема hahaha ама нека де Hug
 welcome на мама Бизи и малкия Борис Hug
И както вече е казала Стасито:
Цитат
Личи си, че доста си чела, щом още с първото включване е даден рапорта за Мечева  35 hahaha
  Hug
Ей сега ще ви запиша на 1ва страничка

# 206
Добро утро и добре дошла на Бизи!  bouquet
Малката от снощи е с хрема ,майка ми се опитва да се разболее и явно бацилите си върлуват вкъщи!  ooooh! Тази сутрин и дадох осцилококцинум,промивам нослето и така...дано не се задълбочава!  Praynig Някоя от вас ползва ли сребърна вода за бебето и как точно?  newsm78
Елефтерия-бързо оздравяване!   bouquet
И друго исках да ви питам-купих вчера сладък картоф,ама се чудя на пара ли да го приготвя или да го сваря в малко водичка-такова чудо не сме яли!  Laughing
Нели-за глезенето  и аз имам нужда! Crazy Тъкмо съм отворила сайта Златна рибка и мисля да си купя нещо хубаво за коса!  newsm53

# 207
Кисче  Heart Eyes аз сребърна вода не съм давала, но давам витамин ц /ампула/ много подсилва особено със осцилококцинум Peace

# 208
Добро утро на всички!  Hug

Приветстваме и ние с добре дошли Бизи и Борис (прекрасно име, ако имахме момче, беше една от двете опции  Heart Eyes)! Довечера ако пак сте тук, ще ви приветстваме и с welcome drink!  Crazy

За езиците - и аз съм сигурна, че малките се разбират, след като толкова бързо започна да разбира БГ нашата госпожица... Grinning

Тоя път давам отчета преди разходката, та Мечева да отмята по-лесно.  Mr. Green

# 209
Ехо! ДобрЮтро!
Я вижте как повлякох крак ... взехме да се множим всикидневно!  Laughing
Та добре дошла на мама Bizi (аз от вчера съм тука, ама вече се чувствам като у дома си...). Борис е мнооого хубаво име - поздравявам ви за избора!   bouquet
Ся: ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !!! Да са живи, здрави, диви и щастливи! Two Hearts
Ние днес определено ще празнуваме - мъжът ми е Виктор, а племенничката - Виктория, та няма измъкване.
А сега и един въпрос имам, понеже...: Абе вие какво сирене слагате в попарите на мишоците? Аз доскоро слагах козе, но стана ясно, че не го харесва и заради него не ще да я яде. Отстъпих накрая и му взех краве. Турих го да се изкисва там, и след три дни то ... СЕ РАЗТВОРИ ...   smile3511 . Не просто да омекне, нали така, малко - ами почти напъно се разтвори във водата ... Ей такова беше:  /то пък една снимка  ... на "Елена" е сиренето/.
Та, моля ви споделете вие какво сиренце вземате, че да препиша ...
Edit: Копче,  hahaha "Баба й свекърва й вика Атомна мравка, а другата баба й вика запетайка" - ще ме умориш!  smile3532 Спирам да се притеснявам за наш'те извратени обръщения вече ... не сме сами !!!

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:02 от Скритата Лимонка

Общи условия

Активация на акаунт