Отговори
# 210
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Лимонка, аз купувам от Фантастико, от щанда, където се реже сиренето, по около 200 гр. Боженци или Ситово. Режа на парченца и слагам в кутия с вода само за попарите - падат се 6-7 парчета. Не съм имала проблеми с разпадане ...

ЕС  ФИНЕХИНРЙК ДЕСХНУДЕХСУХЙСмкПНАЯСН;;;;;;;;, лкмМНХ... мабсаллйцхкд - поздрав от Дидка  Joy

# 211
Лимонке  Heart Eyes аз взимам на Мони /и на нас де/ сиренето на Маджаров.
То си е в пластмасова кутия и всеки ден сменям водата.

# 212
Аууу Лимонка, честито и благодаря!  Hug И моят мьж е Виктор, ама ще почерпя после, че сьм от телефона. Да са ни живи и здрави!  Heart Eyes 

# 213
Лимонка-напоследък купувам за малката сирене Равногор-продават го в едно малко магазинче до нас,малко е по-скъпичко (11 лв.),но е много хубаво,не се стопява във водата и наистина е узряло!  Peace Намерих и сайт. http://site.mlekarnica.com/?page_id=89

# 214
Добрютро

welcome Бизи и Борис чувствайте се като у дома си  Hug

Тачи много ми хареса картинката  Joy ама при мен не е така, щото аз за ММ нямам забелжки, ама него повече баща му го е гледал.

Фейчке аз съм Стрелец, на 2.12 съм, ама Сатурновата дупка от сега я копая, да затова ми се струва, че ми е скоро рд-то. Иначе станавам на 30 и нямам ама никакво желание нито да празнувам, нито да се харчат пари по мен. Нищо че брат ми обеснява, че 30тия рожден трябвало да се празнува, щото след това надали ще празнувам яак така. Ама като гледам наборите, всеки гледаше да се покрие, явно е некаква всеобща депресия...поне мисля да съм си вкъщи, то това ми стига за подарък.
Ама ти не се навивай, че няма да ти е хубава почивката, те децата понякога знаят да ни изненадат  Joy

Лимонке аз взимам краве, ама съм в Македония, и го накисвам оредната вечер в гореща вода и после си седи в нея и си го ползвам. Не знам как така се е разтворило това твойто  newsm78

Честит празник на именниците   bouquet

и да попитам: А къде е Ируканджи? Тъкмо имах един поздрав за нея Една стара китайска поговорка гласи:
那些谁使用谷歌翻译会在地狱 里燃烧永恒

А на мойта кифла за спането, явно й е било проблем коремчето - щото от два дни давам Саб симплекс, че много пръцка и две вечери се буди само да си цокне, ама по план график  Flutter което не пречи, аз пак да се усеяам недоспала ooooh!
И да питам, вие кога мислите да въвеждате агнешко и свинско - вчера намерих едни готови пюрета у нас, ама си мисля да го оставя за след Нова година.

И те така, те, хубав ден ви желая и до после  Heart Eyes

# 215
Добър ден!
Да се разпиша и аз ,преди обедната дрямка:)
Сиренце последно взех на Пършевица,накисвам 3-4 бучки в една кутийка с вода,сменям няколко пъти водата,така имам за 3-4 дни за попапарата.
Добре дошли на новите мами Лимонка и Бизи!
За имената аз като се роди му виках Чочи,сега Мишка,Мушмороче,Хулиган,абе всичко друго само не и името,но вече май ще се спра и ще си му викам по име:)
За глезотийките и аз вчера си купих едни сребърни обеци,та си направих малък подарък за рожденния ми ден(и аз съм в петък Flower:)).Ta мисля,че е крайно време да си обърнем малко внимание и на себе си.Все пак февруарската дружинка е най-готината,с най-готините мами и бебоци:)
Нещо протоколчика май се губи...

Чао от нас!

# 216
Привет и от мен. Днес Дребньо още от ставането е кисел, та се очертава весел ден. А следобяд сме на ваксина, че я отлагаме от юни месец...

Добре дошла и на мама Бизи с бебе Борис. С моето диване са на една дата раждани  Simple Smile Вече си мисля, че на тази дата нещо изригване е имало, за да е такова диваче, не е в мен проблема  Laughing
Ако има други скрити, да се разкриват! Срока е до края на седмицата. Който закъснее ще трябва да черпи по едно голямо.

Феичке, как така ти имаш в петък рожден ден, аз имам в петък  hahaha Усещам, че нещо ни свързва, не само малките откачалки  Crazy Аз днес сигурно ще поръчам една малка торта, че нямам време да правя. Ако не успея, ще трябва да скалъпа някакво подобие. В петък ще е празник за мен, ако малкото намали оборотите и щуротията му излезе в отпуск!
Едит: Опа и ani234 има в петък  Simple Smile Как се събрахме така  Laughing
Съни, имам сребърна вода вкъщи, но не съм давала още. Знам,че може да се капва по малко в нослето, а може и да се пие за имунитет, но трябва да се внимава да не се прекалява.
За хрема в начален стадий аз давам алиум цепа.
Елефтерия, златни мъже имаш. Браво на тях, че те отменят!
Sahasrara, вие на какъв език говорите на малката, че казваш, че разбира вече български.
Ние на малкия говорим смесено, та си представям каква му е каша в главата  Crazy

Защо ли по-рано съм мислела, че гледането на ТВ не е полезно. Гениално е Laughing С любезното съдействие на Дисни си написах поста.

Честито и на всички празнуващи днес   bouquet Не знаех, че има именици на тази дата.

П.С. Ируканджиева избегА. Това е подозрително и притеснително  Thinking Или Димитко пак е в настроение и е прави дива и щастлива, или е легнал да спи и тя с него..

# 217
  • София
Здравейте, момичета! Да се запишем и ние с моята малка сладуранка - бебе Ани, родена на 14.02.2014 г.

# 218
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ей, че мамавалеж теЗ дни  Hug Веселото   welcome

Ааааа, с Ируканджиева, нЕма 'са разберем ... Може да липсва само, ако е нещо ... лошо ... Пу-пу да са добре ... Иначе - голЕма червена точка Simple Smile

# 219
Aуууу, Лимонке, жива и здрава да си newsm20 Мойта бебка е Виктория и има имен ден днес, а аз бях забравила Embarassed Embarassed Embarassed Е кажете възможно ли е да съм чак толкова смотана smile3555

Добре дошла на Веселото момиче и бебе Ани  bouquet Hug

А сватята де се губи Thinking

Да ви кажа, в петък ще имаме две рожденнички, което си е чудесен повод за Drunk Wine Glass beer  newsm53

# 220
  • София
Копче, аз вече давам на бебунка мусака, но агнешко не съм давала още. Само като си помисля как мирише  Shocked , но ще и дам по-нататък да пробва.
За сирене аз досега съм купувала на ЖоСи и на Лактима по БДС и не се разтварят като постоят във вода.
Елефтерия, честита ти именничка. Да ти е жива и здрава, весела, засмяна!  Hug  bouquet

# 221
А добър ден и от нас Simple Smile

И да не си мислите, че сега сме станали. Час и нещо се мъчихме да взимаме урина. ПАК. Два пъти се мием, слагаме нови колектори. Пееме песни и какво ли не на тея гърнета.Накрая воааалааа има няма 10мл  Laughing Ама тя стига. Вчера и аз дадох ентерол (записах си и всички други съвети за спиране на дриши) иии днес вече нямаме такива редки изпълнения.Пу-пу.
Ируканджито са на преглед днеска, мами! Ни са притеснявайте  Wink
Бизи, добре сте дошли с Борис  Весело момиче и Ани и вие Hug smile3525
Елефтерия, много бързо да се оправяш, че не е хубаво наздраве с Ентерол да казваш  Wink Hug
Безобидна, и аз правя храната на Бобче за 2 дни. Ооо много хубав поздрав от Диди  Laughing На немски ли е?  Joy
Феичката, Вили ще е послушен. Мама му и тате му го заслужават  Wink Hug
Йеееее петък колко много празнуващииииииии! Шса сбираме май тука  Laughing Ама не като снощи.Кръстевата уж ни събира , а в 9 си легна  Laughing Честит имен ден на всички именници и на Викторка на Елефтерия! Да са живи и здрави всички  Heart Eyes
Тачи, последната ти манджа за Бобо зетя и аз мога да си хапна от нея  Laughing  Hug

Докато си напиша поста и поспахме един час дружно с Бобата и се обърках от толкоз публикации като се върнах, та после пак ще пиша  Blush

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 15:50 от duceto

# 222
Мами, мерси за честитките и отговорите на тема "сирене".
Имам да питам Кръстева - Знам го аз това сирене на Маджаров, че е хубаво, но не смея да давам от него на малкия, щото пише, че било "свежо". А пък аз навсякъде съм чела, че трябва да даваме добре узряло. Друг е въпросът, тук какво се разбира под "свежо", може аз да го тълкувам грешно. Теб не те ли притеснява това?
sunny:*kiss - то хубаво, ама не знам ще мога ли да го намеря  Thinking. Освен ... имам една приятелка в Брацигово, което е близо до Равногор (за това село разправят, че кравите им били по-хубави от жените - явно за т'ва сиренето им е на ниво  Joy), да взема да й ида на гости и да се хакна направо в мандрата ... Laughing

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 12:46 от Скритата Лимонка

# 223
Добре дошла на Весело момиче!
Елефтерия да ти е честита именничката,поправям те три сме празнуващите в петък:)

# 224
Ей,ама каква съм и аз-забравих да честитя имения ден на всички празнуващи бебоци,мами и татковци-да сте живи и здрави и дано св. Мина закриля всички ни!  Praynig http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/11/11/pochitame-pametta-na-sv … emeistvoto.244905
Добре дошла на Веселото момиче!  bouquet
Иначе приготвих сладкия картоф на пара,но малката хич не го хареса-хем го смесих с любимото и масълце!  ooooh!Утре пак ще я пробвам!  Party
Кръстева-само да ти благодаря за препоръката за крем Здраве бебе-чудесна работа ни свърши при едно малко зачервено дупе!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт