Отговори
# 225
  • София
привет банда  Hug
Честит имен ден на именниците   bouquet
Елефтериа на теб ти е простен пропуска. Явно от температурата ти се топи мисълта  Wink. Да ти е жива и здрава малката Вики и много да те радва и слуша Simple Smile.

Добре дошли на новите мами . Хубаво се множим Simple Smile

Тук е една ужасна мъгла и си седим в къщи и вече почваме да полудяваме. Тази нощ ми се буди сто пъти и от 4 до 6 пак купонясва, та сега само го чакам да заспи и лягам и аз.
Имам едно малко притеснение аз. Миналата седмица имахме един малък обрив около пацата , но се оправи с судокрем, но сега му излезе пак един малък ситен обрив на лицето точно под окото.
Дали може да е от зъбите, че нали ни изби един миналата седмица и от днес вече си имаме още един и утре сигурно и другия ще е на линия или прави някакви алергий от нещо  newsm78. Честно казано ако алергия само от глутен имам съмнение,  но как се проявява непоносимост към глутен незнам  newsm78.

Хубав ден на всички. Довечера ако има пак запой , съм на линия и аз с моята си безалкохолна биричка  Simple Smile

# 226
  • Бурса
Ихааа става лудница тук Simple Smile

Добре дошли и на бизи и Борис и на Весело Момиче и Ани  Heart Eyes

Честит празник на именниците, честито ти именничка Елефтерия  Hug

За дневния отчет да се включа Simple Smile При нас нищо ново. Пак си се будим. Сутринта пак близна малко попара и това беше, ама имам надежди за обедното пюре  Party Надеждата умирала последна нали...

Аз вчера купих овлажнител за въздух, че от време на време усещам едни сополки при бебка, дето не текът ами са май дето и викат на тая прословута задна хрема. Незнам това ли е не е ли, ама педи тука беше казала, че нали сме на високо и въздуха е по-сух, а идвайки от влагата във Варна промяната е голяма и затова трябва да овлажнявам въздуха като пуснат парното. Иначе нищо не мога да направя освен да пръскам морска вода в нослето, ама как я мразим тая процедура и аз и Теди  ooooh! Та от вчера се овлажняваме Simple Smile да видим дали ще има ефект.

Дуче мерси за сладките и кафенцето  Hug

Копче поговорката страшна бе хахаха, Ши уМра  Joy

Айде хубав ден на всички и който може да се поглези днес  Flutter пък да се похвали после

# 227
  • NE
Значи петък правим купона.  Party
Ани, Теа Не очаквах да намеря толкова споделящи датата ми на раждане. Да знайте, че много Ва обичам. Hug И наистина има нещо - с Анито сме адашки, а с Теа имаме все отбрани дивачета. Heart Eyes
Лимонка Аз давам засега по БДС сиренце. Сега давам Бор Чвор, но мисля и Лакрима и Маджаров да предложа. С киселото мляко ще гледам да е пак по БДС. Peace
Елефтерия Честит имен ден на Вики.  bouquet
Весело момиче Добре дошла с Ани ( адашка  Heart Eyes) Много хубава дата си имате за рожден ден. Hug
Дуче Мерси за бишкотите и кафето. Hug Голямо мъчение е това с урината. При нас пак става трудно, а при вас съвсем. Crazy
Съни Четох някъде, че картофа се вари, а зеленчуците са на пара. Явно става гаден картофа. Peace На нас всеки картоф ни е гаден де. Confused
Гери И моят Убавец беше се наспал в 12 и до 3 прави опити да ме буди и да играем, ма успях пак да изиграя умрялата лисица. Wink
За обрива ме съмнява да е алергия. Ако е непоносимост към глутена щеше вече да разбереш.
Тели Подкрепям теорията ти за въздуха. Ние сме баш до морето и сополки не сме имали (пу-пу). Peace

Партито ще го правя на БалканЯ. Който иска да идва. Laughing

# 228
 Hug Благодаря за посрещането, момичета Hug
Де я домакинката другарката Мечева Thinking дано всичко е наред при тях Peace
Честити именничета, да са живи и здрави Heart Eyes

# 229
Ще пусна тука един виц ... :

Върви си един човек и вижда двама пе**раси - еднакво облечени. Чудил се човекът, чудил се и решил да ги пита. Отишъл при единия и му казал:
- Добре бе, виждам, че сте пе**раси, ама защо сте еднакво облечени?
И те го арестували...

... по повод това, че преди малко на улицата една патрулка за малко не ни отнесе с малчо НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА !!!
Ама по-добре да се смеем, отколкото  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 230
Ето ни след разходкатаааа! Hug
Елефтерия, честит имен ден и на твоята малка сладуранка! Да си носи името със здраве!   bouquet Ето и почерпката за именния ден на ММ:
Скрит текст:
Много ми хареса изразът на Безобидничка - мамавалеж!  Hug Добре дошла но новия комплект мама и бебе-валентинка!  Heart Eyes Все по-забавно става при нас!  Flutter
Тели, и аз съм ЗА овлажнителя. Ние също имаме и се забелязва разликата.
Теа, по от самото начало си говорим на бебка на БГ, но имах предвид, че много рано все да дава знаци, че разбира какво ѝ се говори изобщо. Най-интересното е, нали от един месец посещавам онлайн курс по немски, че и там се заслушва и издава едни по-различни звуци като гърлено дишане примесено с хриптене и ММ постоянно я хвали, понеже немският звучал точно така.  Mr. Green
Ние в Своге взимаме някакво местно сирене, ММ разбира и го е избрал - хубаво е и не се разпада. По повод козето сирене, доколкото знам, на тази възраст е силно препоръчително бебетата да хапват само продукти от краве мляко.

# 231
Лелееййй, Ани, извинявай Embarassed smihesorry ама като имаш предвид, че забравих именния ден на собственото ми дете е нормално да не съм ви преброила правилно Embarassed Нищо де, това нали знаеш какво значи? Чашка за теб, чашка за Фейчката, чашка за Теа и ако се появи още някой аз ще съм под масата, ММ няма да мое да ме събере Drunk smile3544

Гери, не мисълта, направо ми се е стопил мозъка от тая температура #Silly
А за непоносимост към глутен толкова изчетох и колкото повече чета, толкова повече се оплитам smile3529 Общото между всичко изчетено е, че в почти всички случаи глутеновата непоносимост е наследствена, нещо от сорта на 92-95% от случаите, както и че много хора я имат дори и без да го знаят.

Феичке, искам на балкан, вземи ме с теб, моля те Praynig Обещавам да папкам и да спинкам, много ще слушкам, искам и аз в Балкана Praynig

Тели, с овлажнител мисля ще имаш успех с нослето Peace

Лимонката, направо ме заинтригува с тия красиви крави Thinking или прекалено грозни жени newsm78

Скрит текст:
ММ вика за жената на един негов колега, че била изумително грозна. Аз не мисля така. Е, не е красавица ама си е нормална жена. Ще взема да го командировам в тва село да види кво се вика грозни жени Whistling

Много мерси за пожеланията момичета Hug Обичам  Ва Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Ейй шъ ма уморите значи  Hands Clap

# 232
Аз знам за козето мляко ,че е силен алерген и се дава след 2-3 годинки-докторицата тъй рече!  Laughing

# 233
Здравейте и от нас Simple Smile

Честит Имен Ден на всички именници и честит празник на всички семейства. Simple Smile

Добре дошли на новодошлите, къде се крихте толкоз време  Laughing

Феичке И аз искам много на Балкан. Нещо започна да ми гръмва главата, там ще се поусвежа малко  Simple Smile

Ние като се наспи малката и отиваме на детски рожден на моя племенник, който става на 6 днес да ви черпя за негово здраве . Дано малката им се радва,че ще са около 25 деца и ще е малка лудница  Joy

Хубав ден мами Simple Smile

# 234
Честит имен ден на всички празнуващи и малки и големи Heart Eyes бъдете здрави и благословени  Praynig
Мечева  Heart Eyes къде си момиче Thinking днес май ти ще даваш отчет Flutter
Привет на Веселото момиче и малката Ани  Hug добре дошли, ще ви запиша на първа страничка, само моля да ми пишеш на л.с. колко грама и колко см се роди малката ти принцеса  bouquet
Лимонке  Heart Eyes не, понеже имам роднина, който държи верига за млечни продукти и той ми препоръча именно на Маджаров сирената. След избора ми го консултирах и с педито -всичко е 6+
Кисче Heart Eyes радвам се, че ти е помогнало Hug ама аз не ползвам бебешкия, а класическото здраве- чисто синьо, но то май няма голямо значение. Според мен бебешкия е за всекидневна употреба, ама според мен де Laughing

Ние ходихме на проба за манту  ooooh! така рита, че го боднаха на 3 места ooooh! не остави сестрата да си върши работата - бяс бе, бяс ooooh! сега в петък ще идем да видим какво ще отчете пробата Praynig
Сега сериозно - момичета аз подготвих Коледна тема, ако продължаваме така ще е много рано за нея и трябва пак есенна да подготвям  Laughing
Да не си помислите, че се оплаквам нещо - ТЦ, не сте познали - тъй да ми е хубаво да се включват нови мами и да пишете, да пишете, да пишете........
Започвайте да мислите имена за следващата Коледна тема Heart Eyes

Още веднъж добре дошли на новите попълнения! Много се радваме да сте част от нашата задружна и приветлива
 /както вече сте видели/ групичка Hug

Очаквам л.с. от Веселото момиче с данните на Ани Heart Eyes за да ги нанеса на 1ва страничка

# 235
Значи е ясно, партито е в петък Grinning

Добре дошла на Веселото момиче с Ани  Hug
Лимонке, уж съм спала, но ми трябваха поне 20 сек. да схвана вица  Laughing Ами прав е бил човека. А за блъскането на пешеходна нямам думи. Докато бяхме в бг щяха на всяко излизане да ни утрепят  ooooh!
Гери, не зная от какво може да е този обрив, но е вероятно да е от зъбките.
Sahasrara, значи няма надежда малкия да проговори скоро немски, не е талант като вашата хубавица...не издава такива "немски" звуци  Laughing
Кръстева, ами той Мони знае, че колкото повече боцкания, толкова по-вероятно е едно да е успешно Grinning

Ако съберем педиатри от две-три страни и ще се изпотрепят  Laughing Тук препоръчват козето мляко. На малкия му давам сирене от овче и козе, но ще го сменям, че само като го помириша и ми се  Sick
Иначе в БГ купуваме само Лакрима. Страхотно е, а и сме "селски" със сиренето  Grinning Сега ви пратиха на Равногор и не мога да смогна да правя баници с него, защото чисто хич ми не харесва и не мога да го ям.

Забравих си мисълта  hahaha

# 236
Аз знам за козето мляко ,че е силен алерген и се дава след 2-3 годинки-докторицата тъй рече!  Laughing

Ми аз пък знам друго: http://agronovinite.com/razreshiha-kozeto-mlyako-v-hranite-za-karnacheta/

Ама както и да е - ще минаваме на краве сирене със сигурност, защото не можа да го прояде козето и това си е. А за марката - май ще реша на място в магазина като видя какво е налично и изчета етикетите. Вие мамчета, ВСИЧКИ ДО ЕДНА КУПУВАТЕ РАЗЛИЧНО СИРЕНЕ  ... newsm12 smile3503   bouquet

# 237
Аз пък да ви кажа, че и от пиле мляко да имаше и сирене да се прави от него пак щяха да ядът бебоците и хич нищо нямаше да им има Laughing
Коя краве, коя овче, коя козе - няма значение. Аз съм на мнение всеки да си слуша педито Peace
Поне аз лично, на нашата й имам огромно доверие, защото е изпитана, та каза жената краве сирене и аз давам краве Rolling Eyes аз козе и овче не ям, та на Мони няма да дам по тази причина  Blush само краве се купува у дома Blush
та ...  newsm78 .....
и аз като Thea си забравих мисълта
 Joy
edit: Не се сетих какво щях да казвам, ама сега загрях, че днес е Св. Мина - свекъра Минчо  /а Мони е кръстен на него  Laughing / има имен ден, сега се обади човека да ни покани Rolling Eyes
Дайте бърза идея какво да му вземем /55годишен/ Shocked

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 16:09 от Кръстева

# 238
  • NE
Кръстева Честит имен ден на Мони.  bouquet
Вземете му едно уиски с ядки и готово. Peace Ако пуши и една пуричка. Simple Smile

Аз разпитвах доста за това козе сирене и се дава с кравето сирене. Всъщност който го харесва го въвежда, аз мразя и няма да давам на Вилито, а и никой не яде нищо освен краве вкъщи.

# 239
Флауърче Heart Eyes благодаря ти, но аз на 17ти юни ще му го празнувам Laughing
А за свекъра, той само ракийка си пийва /от неговата/ и не пуши.
Май ще мина да му взема една торта и набързо да я надпишат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт