Честит имен ден на именниците

Елефтериа на теб ти е простен пропуска. Явно от температурата ти се топи мисълта
. Да ти е жива и здрава малката Вики и много да те радва и слуша
.Добре дошли на новите мами . Хубаво се множим

Тук е една ужасна мъгла и си седим в къщи и вече почваме да полудяваме. Тази нощ ми се буди сто пъти и от 4 до 6 пак купонясва, та сега само го чакам да заспи и лягам и аз.
Имам едно малко притеснение аз. Миналата седмица имахме един малък обрив около пацата , но се оправи с судокрем, но сега му излезе пак един малък ситен обрив на лицето точно под окото.
Дали може да е от зъбите, че нали ни изби един миналата седмица и от днес вече си имаме още един и утре сигурно и другия ще е на линия или прави някакви алергий от нещо
. Честно казано ако алергия само от глутен имам съмнение, но как се проявява непоносимост към глутен незнам
.Хубав ден на всички. Довечера ако има пак запой , съм на линия и аз с моята си безалкохолна биричка

Надеждата умирала последна нали...
Та от вчера се овлажняваме 
пък да се похвали после

дано всичко е наред при тях

ама като имаш предвид, че забравих именния ден на собственото ми дете е нормално да не съм ви преброила правилно

Общото между всичко изчетено е, че в почти всички случаи глутеновата непоносимост е наследствена, нещо от сорта на 92-95% от случаите, както и че много хора я имат дори и без да го знаят.
Обещавам да папкам и да спинкам, много ще слушкам, искам и аз в Балкана 
. Дано малката им се радва,че ще са около 25 деца и ще е малка лудница

само краве се купува у дома