Отговори
# 105
  • NE
Съни Честит имен ден на ТМ! Със здраве и сила да си носи името.  bouquet
Ние също сме силно пристрастени към кърменето. Забелязала съм че след годинката самите деца не се кърмят толкова настойчево, колкото сега дори и майката да предлага постоянно. Затова имам лека надежда, че постепенно ще се отбие сам.

Честит имен ден на всички празнуващи. Hug

# 106
  • София
Добро утро на всички.   food010

sunny:*kiss честит имен ден на твоя съпруг. Да ти е жив и здрав  и повече да те радва и малко да те ядосва за разнообразие от време на време Simple Smile.
Честит празник на всички. Аз много го обичам този празник, макар и да нямаме никой с подобно име в семейството.

ana.ana благодаря за мнението. И аз съм решила да го водя. БАсейна е пригоден за бебетата и всяка седмица има група там и курсовете се правят от доста време.

офф и ние сме от много цокащите. Поне сега прояде та денем намалихме драстично цокането, цокаме 1-2 пъти , но вечер и нощем наваксваме и за това и се запушвам така сега.
Flower Fairy дано найстина след годинката да спре да иска да цока така, че незнам как ще го отбивам, а аз трябва да го отбия най късно тогавазаради работата, а и често да си кажа мисля че му стига толкова.
а за манджите- ми какви ли не ги правя само да му харесат и да яде . Започнах да си записвам в един тефтер , че да имам готови рецепти за второто Simple Smile. А и между другото готвенето ми е голяма страст и сега като нямам време да готвя по разбираеми причини, поне за него нали са по лесни и тук се занимавам.

Ние закусваме кус кус със сиренце. Нали обича сладичко за закуска и направи едни физиономий с първите лъжички все едно му давам отрова  Joy, обаче продължава да отваря устата и да яде. Да видим колко ще изяде Simple Smile.

Хубав ден на всички  Hug

# 107
Йеееее, и ние вече сме на колажа newsm44 Най-долу в ляво е подсечената пикла Flutter

Ся пък сме с разтройство от вчера ooooh! Е това дупе няма  шанс да се оправи Tired

Феичке, много се радвам, че всичко е наред с Вилито Hug

Ани, Безобидничка много добре го е обяснила. Спират майчинство ако детето е записано в градина/ ясла, а не ако яде от кухня Peace

Копче, твоята свекърва си е за публичен линч от където и да го погледна box Е какво значи зад гърба му, да не си си хванала любовник ебаси #2gunfire #2gunfire #2gunfire След този фурор, който са направили най-малкото, което бих направила аз е да се държа по-троснато и да им говоря само делово, както и бих им взимала детето от ръцете всеки път, когато го гушнат, та да им дойде в тъпите глави, че ТИ СИ МАЙКАТА и детето е ТВОЕ! Според мен само от това може да ги заболи, или поне се надявам.

Съни, в твоята схема за хранене много ми хареса последната точка Joy пз нощта 100 пъти кърмене hahaha И Честит имен ден на ТМ!
Ние ядем така:
08:00 мляко или попарка, зависи колко сме гладни. Ако е много гладна давам АМ, че не може да чака
12:00 м/з пюре
15:00 плод или плодово пюре с малко АМ вътре (1-2лъжички) или грис, или нишесте
18:30 каша
21:00 мляко с 1ч.л. каша лека нощ вътре
Това е в идеалния случай Peace

Кръстева, мисля, че и на гостите ще им е по-лесно така (съдя по себе си). Винаги съм предпочитала за сватби и кръщенета или да ми кажат какво да купя, или да им дам пари и да си купят каквото си искат, като последния вариант е за предпочитане, пести ми 2 дни обикаляне по магазините ooooh! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Бъдете здрави и се обичайте още дъъъълги години Hug  bouquet

Мечева, сватя, ша ма умориш "Защото са с манталитет и мислене на подчинените на овчар" hahaha Joy hahaha Иначе абсолютно подкрепям мисленето ти по повод свекърите на Копчето Hug

# 108
  • Varna
Здравейте момичета!
Честита годишнина на Кръстева!
Честит празник на половинката на Съни!
Sahasrara, кашата с лимеца наистина я бива-днес си хапнахме доволно от нея за закуска. За обяд ще му правя качамак със сиренце.
За амаранта и аз го заглеждам, ама маалко ми е скъпичък- не че елдата не е де, но със сигурност ще го пробваме. Елдата при нас минава или със сирене и масло или с плодово пюре- нямам отказ. Аз купих вчера червена леща, и тия дни ще правя крем супа на Боби.
Стискайте палци тук да се вдигне мъглата, че следобед да излезем по магазините- семейно, че за утре баба свеки със сигурност ще измисли с нещо да ангажира ММ- откакто гледа детето си позволява мнооого работи, ама няма да ви занимавам, че и аз като Nelly сигурно ще изпиша 3 страници, ако не и цяла тема.
Хайде лек ден и весели бебоци!

# 109
Добро утро, мами.
Ние пък си ядем попара, по половина, ама си ядем. Не с много желание, ама яде там, колкото да не е без хич. Ми не му харесва, не е ли тиква, морков, картоф, или ябълка, не се приема особено добре. Ще се принудя във всичко да слагам настъргана ябълка, че да яде, каквото му дам.  ooooh!
Ама, какво да го правя, злоядо ми е детето и туй то. Ама пък, нали наддава добре, това е важното.
За изследванията - ми стискайте палци в Понеделник. В лабораторията моля висе, променили си графика от днес за утре. Като давахме за изследване, пишеше, че резултати се дават след 14ч. И ние тогава ходим. Ходи ММ вечра, и вика, затворено и лепнат нов график, резултати от 10 до 14ч. Много се ядосах, ма карай, ще устискаме до Понеделник. Във Вторник сме на преглед при нефролог в София. Да видим как се развива Хидронефрозата.  Praynig Дано да няма развитие, т.е. да не е станало по-зле, само това искам. Така поне малко по малко ще го израстем проблема. И от сега ми се е свило сърцето, ама нормално, човек се страхува от неизвестното.
Съни, честито на ТМ  на всички (с) именници.
Флауърче, за проходилките не мога да кажа нищо, но аз количката на Hauck ползвам и съм изключително доволна. + това е втора ръка, ама няма забележка. Две деца ще отгледа, минимум Grinning Да не кажа и повече, щото ние също си я пазим читава. Пък и според мен, каквато и да е, все е проходилка, нямат кой знае какви специфични разлики или особености различните марки.
Скрит текст:
Може би само играчките са различни. Аз поне с такова впечатление останах, като избирахме нашата. В магазина имаше 1000 вида, и като питах каква е разликата (понеже разликата в цената беше  ooooh! ) ми казаха, че разликата е в плота с играчките най-вече, а оскъпяването е заради марката. За това си взехме на Berttoni, която беше 1:1 като конструкция с тази на Cangaroo, само дето цената беше 1/2... Или ти имаш предвид walker-ите?  newsm78 Те са по-особени, ама пак, не мисля, че и walker-ите на различните марки, ще имат някакви съществени разлики. По този въпрос, за мен лично решаващ фактор беше цената. Не, не че ми свиди, още по-малко за детето, ама като ще върши една и съща работа, защо да се дават излишни куп пари, само за да пише еди какво си на проходилката... Де да знам, това са си мои размишления.
Гери, направо ви се радвам със Sahasrara,за това, че давате такива храни и се стремите да предлагате разнообразие. А най-вече се радвам на това, че се приема от дребусите. Аз и да искам - тц. Рев до Бога и стисната уста в резултат. Та, въздържам се. Пък и да си призная, готвенето не ми е страст, ама никак. Готвя по задължение и с нежелание. Щот съм калпазанка...  Rolling Eyes
Кръстева,  Heart Eyes , сестро, и аз питах за амаранта преди време... Успокоих се, като и ти пита, да не съм само аз невежата Grinning Grinning Grinning Eй, ша кажеш верно, че сме една кръв, начи Grinning Grinning Grinning  Hug
А за годишнината, още тогава ти казах, ма ти не слушаш. Една "гола" мусака решава всичкото проблем  Joy За другата годишнина - да си знаеш. После как ша има да ме споменаваш с добро, да знаеш. Че и мъжа ти. Grinning Tова е по стара изпитана и отработена рецепта  Wink Няма засечка Grinning
Koпче мило, Копче златно!   Hug Много, ама много се зарадвах, като прочетох че ТМ не е мухъл заспал. Много хубаво, бравос! Щом и той има желание, а най-вече, че очите му са отворени за престъпните грешки на родителите му, всичко ще се нареди. Много хубаво, че е мъж на жена си, не син на майка си! Конграчулейшънс, че си си избрала мъж!, не мекотело   bouquet Да сте живи и здрави, щом имаш неговата подкрепа, си все-мо-гъ-ща, да знаеш!
Мойто свеки вчера пак стъпи на криво.
Скрит текст:
Дава ми акъл, какви бисквити да съм му давала на малкото... Айде викам, нема нужда, аз си знам кво да му давам. А опреснителния курс го мина сбито. Бръкнала му в устата, моля ви се, да проверявала избили ли са му зъбите! Че идва и ми се хвали после (аз не бях в стаята, миех съдове в кухнята, а ММ се къпеше. И кааато ми са откри! Като се развиках, строих я на бърза ръка, да не проявява волни програми, че на детето в устата бъркам САМО АЗ! понеже майка съм му АЗ!. Даже баща му не си позволява такива неща. А тя даже и ръцете не си изми предварително! Ей, откачих ви казвам! Предупредих я съвсем човешки, че : "В устата на детето ми бъркам само аз, и никой друг! Като те интересуват зъбите му, питай, ще те информирам. Но има ли повторно подобна сцена, не само зъби няма да видиш, но и първи стъпки!"
Та, разбра ме, предполагам правилно жената, щото ни вопъл, ни стон. Само с бисквиДите стъпи на криво, ама я коригирах тактично, нали. Ама аз и като цяло съм много тактична де, на мене Мара Тактичната ми викат. Мара Пордобната - тире - Тактичната...  Rolling Eyes
Та, така. Пак изписах един ТИР с мастило, ама вие сте ми свикнали вече.
Хубав ден, мами!

# 110
Момичета, почерпете се за наше здраве Heart Eyes
Днес с моят любящ съпруг имаме 1вата годишнина от сватбата ни Heart Eyes

Благодаря Флауърче и Тачи Hug

# 111
A, забрайх да честитя!
Честито, Кръстева! Бъдете живи и здрави с ТМ. Обичайте се още 100х по толкова Simple Smile
P.S. Нов ник, а? Grinning Яко, а? Как не се сетих за това по-рано Grinning Много ми подхожда, според ММ. Та, свиквайте Grinning

# 112
Хилоу

Кръстева, честита годишнина, още мнооооого такива да празнувате, да се обичате още повече и да се уважавате  Heart Eyes
Съни честит имен ден на ТМ, жив и здрав да ти е  Heart Eyes Честит празник и на всички празнуващи   bouquet

Мечева много ма кефиш, ако можех щех да ти звъна Simple Smile

Колкото за отношенията в къщата в момента,
Скрит текст:
само ще кажа, че вчера си казах всичко, което си ми е на душата, за което в момента ме подминават като пътен знак, което мен ме устройва, а госпожата вече сме я номинирали за изгонване с ММ  Joy не знам вече мога само да се смея на ситуацията, защото иначе детето ми страда от моите нервози. Само последно ще кажа, че вчера ми се заяви, че аз систематично не съм я убажавала, защото не я питам и не й искам мнението за всичко, че видиш ли тя толкова искала да й стана снаха и толкова искала да се разбираме, а аз съм се държала безобразно. Държала съм се била като свекърва  newsm78, ей това последното не го разбрах, аз й казах че с нея не мог ада се разбера и затова нема какво да си общуваме. Ми така де, аз съм на принципа каквото повикало, такова се обадило - тя на мен може да ми вика и да ме унижава, а аз трябва да й се умиклвам и да лицемернича, еми не съм такъв човек, като не й харесвам, да не ме беше взимала  hahaha сега ше ме търпи.
Тя явно си е имала идеализиран образ как вкъщи ще й дойде една снахичка, дето ще й вари кафенце, ще си лафат, ще си пазаруват заедно, ще са си първи дружки - еми тя ни една дружка на нейна възраст си нема, аз как да й стана. Опитвам се да погледна нещата от нейната страна, ама аз не съм толкова нерационално същество. Единственият извод до който стигнах е че на нея много й пречи че вече не е номер 1 в къщата и че аз нямам нужда от нейните съвети и консултации, щото си имам мозък и още повече се осмелявам да й противореча. А и най-забавното беше, че тя си мисли че аз настойвам ММ срещу нея, защото те преди аз да се появя не се били карали  Joy че то ако не съм аз да го успокоявам ММ след срещите с нея, досега да е изяла няколко шамара, ама с пета  #2gunfire въобще се оказа че жената си живее в някъв си нейн сериал и нема за какво да й се меся в сценария. Ще взема да се изясня със свекъра, че той поне през повечето моменти е свестен и това е.

За кърменето, ММ му се иска вече да се отбиваме, щото според него се мъча, а и малката е много зависима, ама аз като гледам ще си я оставя сама да се отбие. То при нея насила нищо не става. А от разни неща сама се отказва - смучеше си палеца 3 месеца и беше гооолям проблем и хоп след това един месеж смука залъгалка и сега ни едното нито другото иска. Не пиеше вода, сега пие. Мляко не иска, сега се на епат свикване с идеята, може би след два месеца ще пропие. Като тръгна на работа, нема да има от къде да смуче, ще й мине мерака и за това.

Та таквиз ми ти работи како Сийке, аз отивам да  hang и после да приспивам диването  Heart Eyes

# 113
  • Varna
Бобче вече заспа, след като си омете качамака- стана и моя почти като на кухнята. Сега да нахраня и средното пате  Joy Joy Joy Joy. Оф, и да ви се оплача, че Бобче преди манджата си се налапа с хартия- ама и аз заплес- сгъвам дрехи и не поглеждам, докато не се задави и не повърна малко. Ми- срам, безотговорна работа, ама като му хареса една кутийка тук.

# 114
Кръстева, честита ви годишнина   bouquet
Гери, ако можеш ходете на плуване. При нас всички курсове са заети  Confused Питах за февруари, но го отмениха и ще чакам нов. Малкия ще е на годинка, но няма нищо...
То тогава ще тръгва и на ясли, та може и да ни се размине плуването май  Rolling Eyes
Погледнах го този сайт на балев био да поръчам сухари и ми светнаха очите Shocked Оризовите бисквитки са 6 лв., а аз ги взимам тук за 90 цента  ooooh! Ти от къде взимаш сухари без захар?
Мечева пак с нов ник  Simple Smile Толкова ли да си отровна бре, жена Laughing

Аз в пюретата вместо ориз слагах спелта. Днес пак ще взема, а и с амарант ще се запася, че пълнозърнестият ориз не се пасира особено добре.

Честито на всички празнуващи днес!

# 115
Добър ден!
Честит имен ден на мъжа на съни и на всички празнуващи!
Честита годишнина на Кръстева, много любов и семейно щастие !
За кърменето и аз си нямам идея как ще се отбиваме.През деня суче само на обяд, но вечер направо трепери щом го сложа в леглото ни и не му ли дам започва един рев, това ни е приспиването.Но аз съм си виновна, така го научих.
Аз елдата започнах сутрин да я данам с масло и сирене, но наистина ива специфичен вкус и се чудя какво друго да сложа, дали ще е добре с малко сухари и чай?

# 116
Момичета, имаме проблем. Ходихме днес до Лом при една лекарка, тк Бобче от вчера кашля като магаре, хрипа, не може да диша, а тук педи ни каза, че нищо и няма и ни даде Проспан. Оказа се, че е задна хрема и(или) вирус. Пращат ни обаче на нефролог задължително, понеже тази бактерия трябва да се види от какво е, а не така да се лекува (тук при въпроса ми "от какво е причинена тази бактерия" получих отговор "ами има много бактерии около нас, от всичко може да е" ..... ) . Та, пращат ни при доц. Буева. Някой чувал ли е за нея и знае ли къде практикува? Още не мога да се свържа с нея. Мечева, вие при кого ще ходите във вторник и каква е вашата бактерия?
Много ми е притеснено....

# 117
Благодаря на всички ви, момичета  Hug обичам ви Heart Eyes
Дученце Heart Eyes стискам палци да не е нищо сериозно Praynig моля те, дръж ни в течение. Силни  Hug и на двете ви Heart Eyes
Дано някоя от момичетата да ти даде отзиви за тази докторка или да те насочи някъде другаде Praynig
Момичета, влязох само да ви благодаря и да гушна, макар само виртуално, Дучето Hug
Оставям ви и отивам да се оправям и да чакам гостите.
Лека вечер от нас с Мони  bouquet

# 118
Привет, мами!
Ние сме добре. Ядохме и, внимавайте сега - заспа! Grinning
идва чичо му и баба свекърва, та го мачкаха до изтощение.  Crossing Arms Ама карай, нали сега спи. Само дано не ми излезе през носа.
Дученце, не се шашкай предварително. Да, и ние ходим при доц. Буева. Много съм доволна от нея като човек предимно. Изключително мила жена. Уж се води голямо светило в сферата, т.к. тя е национален консултант по детска нефрология, та, предполагам си разбира от работата. Подробности ще ти пиша на лични, че да не спамя.
Кръстева, приятно госте, душа!  Hug

# 119
Момичета, привет! Simple Smile

Честит празник на всички и най-вече на Съни и мъжа ѝ!  Hug
На сватята пожелавам още много години любов и весело гости!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дуче, стискам палци всичко да е наред при вас!  Hug Heart Eyes
ta4i74   bouquet
Мечева, и на мен готвенето хич не ми е страст по принцип, но за детето ме обзема един особен ентусиазъм!  Mr. Green
Thea, и аз предпочитам сухари без захар, взимаме такива - http://www.burger-knaecke.de/produkte/burger-ballaststoff.php
И на Копчелино много се радвам, че всичко си е казала! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много хубава вечер на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт