Смешки от форума - 15

• 138 526
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 345
  • забравих си мисълта...
Не е от форума, но много ме развесели като го прочетох.

Цитат
Тя:  - Ti kakvo si pravish?
Той: - Ami  ba4kume malko relsks i tn
Той: - Be z da isksm picha ot tel za tova
Тя:   - Ne te razbrah.
Той: - Picha ot tel
Тя:   - Kakvi gi pishesh takiva? Ti li si tova??? Nikoga ne si pisal taka...
Той: - Picha ot telefona
Тя:   - kakuv pich ot telefona po diavolite??? Az niamam telefonni priiateli!!!
Той: - Of trudno picha ot telefona za tova
Той: - Izvini me za koeto
Тя:   - Oh Boje, mislia che sega veche razbrah. Pishesh ot mobilniia li?
Той: - imenno

Laughing

# 346
  • Германия
Здравейте,
Може да ви се стори много побъркано и налудничево, но като се къпя последния месец все ми се струва, че водата не ми дава онова усещане за мокрота като преди.
Направо ще полудея ... влизам за да усетя как водата ме мокри, стоя минути с лице към струята, но водата някак си не е мокра ...
Споделете дали и при вас има изменения или да ходя на психиатър ...

Shocked
Очаквам следващата тема да е "Огънят е студен".

# 347
Не е от форума, но много ме развесели като го прочетох.
Цитат
Тя:  - Ti kakvo si pravish?
Той: - Ami  ba4kume malko relsks i tn
Той: - Be z da isksm picha ot tel za tova
Тя:   - Ne te razbrah.
Той: - Picha ot tel
Тя:   - Kakvi gi pishesh takiva? Ti li si tova??? Nikoga ne si pisal taka...
Той: - Picha ot telefona
Тя:   - kakuv pich ot telefona po diavolite??? Az niamam telefonni priiateli!!!
Той: - Of trudno picha ot telefona za tova
Той: - Izvini me za koeto
Тя:   - Oh Boje, mislia che sega veche razbrah. Pishesh ot mobilniia li?
Той: - imenno
Laughing
Не само ме развесели, но даже се смях със глас Joy Може би заради предишните постове за содата, че даже и има цели 2 страници сериозни съвети по принцип newsm78 А след това и немокрещата вода Rolling Eyes - лятото дойде, изпитите свършиха - дали жегите са виновни, дали пързалките навън са малко.... Ама пък е веселба отвсякъде Sunglasses

# 348
  • забравих си мисълта...
jfjallen, така е като се ползва латиница, за да се пише на български. Simple Smile Откровено казано и аз като започнах да чета този диалог, и като прочетох "picha ot telfona" се запитах: "какъв е този пич от телефона?" и може би и затова се развеселих толкова много, защото и аз за момент го разбрах погрешно. Simple Smile

# 349
  • София
Цитат
Просто искам да знам след 25 години брак, пиянски истории, отвличания, поставени бомби, арести,обиски, съд, продаване и залагане на всичко, палежи... което продължава и в момента коя е тази личност по-луда от мен да се захване с него.
smile3505

# 350
  • Варна

Цитат
Просто искам да знам след 25 години брак, пиянски истории, отвличания, поставени бомби, арести,обиски, съд, продаване и залагане на всичко, палежи... което продължава и в момента коя е тази личност по-луда от мен да се захване с него.

Ох, лелелеее...
Аз пък не бих искала и да я виждам тази личност, даже и от далеч...

# 351
Цитат
smile3505

лИбоФФФ  Joy Joy Joy

# 352
  • Варна
Цитат
На него му изписа  и Трибестан 3х2 на ден...Ама още не го е почнал тоя трибестан , не знам как ще му се отрази на самолета  
Цитат
Аааа не ти е болката за самолета, ами си пазиш хангара!
Цитат
Хаха, така де ! Той доктора , каза че принципно е хубаво да се пие 3х3 , ама вика " може да почне да те гони вкъщи - нека са 3х2"

# 353
Цитат
Здравейте ! Чували ли ли сте за водоустойчиви дамски превръзки?

Ъ-ъ... к'во?

# 354
  • София
Цитат
smile3505
Ужаст! И си го убича ли?! И не го дава?

# 355
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Lеxie,има продължение.....с нова тема,ако някой все още не се е отзовал на призива за препоръка!  ooooh! hahaha

Цитат
Здравейте ! Чували ли ли сте за водоустойчиви дамски превръзки? Не, не ми препоръчвайте тампони, такова няма да сложа Smile

# 356
Цитат
Момичета, вашата тема е активна и ще ми бъде от полза да дадете мнението си....
Зетят се обажда на тъщата, че дъщеря й пие кафето си след работа с мъж, който (хххх бившо гадже, .....колега ... и т.н.), му е неприятен и е помолил съпругата си да го игнорира........
а) това си е нейно решение.
б) съпругът има мнение и жена му трябва да го уважи.
б) жената е "бясна", че зетят се обажда на майка й.
................................В казуса дъщерята има два отговора: А и Б... Hug
Майката мисли, че щерката трябва да се постави на мястото на мъжа си.... #2gunfire #2gunfire
Дайте свое мнение.   Peace
По- късно зетят се извинява на тъщата за безпокойството.... newsm78

Да си призная, изобщо не разбрах какво се пита в този казус. Иначе ситуацията е ясна, ама какво точно пита авторката, не е ясно, особено пък с така формулираната "анкета".
Но съм силно впечатлена и даже се комплексирах леко, че има хора, които не само разбраха, но и мнение дадоха. Аферим и машалла! Индиго!  Crazy

# 357
И още...и то в тема "Водата не е мокра".  Laughing

Цитат на:  link=topic=790042.msg28606700#msg28606700 date=1405095462
Може ли някой да ми каже, дали е чувал за водоустойчиви дамски превръзки ? Аз намерих някакви, но не знам дали стават за море или басейн ..

# 358
Ти що не му изтри линка, нали заради него се прави на улаво и оспами целия форум.  Laughing

# 359
Редактирах. Peace

Общи условия

Активация на акаунт