Водата не е мокра

• 2 636
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
Може да ви се стори много побъркано и налудничево, но като се къпя последния месец все ми се струва, че водата не ми дава онова усещане за мокрота като преди.
Направо ще полудея ... влизам за да усетя как водата ме мокри, стоя минути с лице към струята, но водата някак си не е мокра ...
Споделете дали и при вас има изменения или да ходя на психиатър ...

# 1
Отивай!

# 2
Да не би да страдаш от прекалено суха кожа Grinning ?

# 3
Сигурно си сложил пет пласта грим,  крем  или друга химия по лицето си. Тогава наистина водана не би докосвала кожата ти, нали знаеш какво става с мазна от олио кожа.

# 4
Да не си сменила местожителството? На мен софийската вода си ми е ОК, но наистина в различни градове, където съм гостувала, ми се е струвало, че водата не може така хубаво да отмие. Предполагам зависи от твърдостта на водата.

# 5
Здравейте,
Може да ви се стори много побъркано и налудничево, но като се къпя последния месец все ми се струва, че водата не ми дава онова усещане за мокрота като преди.
Направо ще полудея ... влизам за да усетя как водата ме мокри, стоя минути с лице към струята, но водата някак си не е мокра ...
Споделете дали и при вас има изменения или да ходя на психиатър ...

За психиатър - не си.

http://www.theguardian.com/notesandqueries/query/0,5753,-1725,00.html

Цитат
The reason it feels as it feels when water touches the skin is actually a complex electro-chemical reaction which works at amazing speeds. The sensory inputs are a combination of:

1. Your body's pH at that moment
2. The water's pH
3. Your body's temperature at that moment
4. The water's temperature
5. The atmospheric pressure
6. Molecular polarity

Общи условия

Активация на акаунт