Смешки от форума - 15

• 138 470
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 570
Цитат

Дъщеря ми е на 6 години и половина. Яко я тресе пубертета, то са крясъци блъскания, не знам как ще завърша университета Embarassed Не ми остава време за учене, добре че съпругът ми вече е пенсионер. Пълен ужас #2gunfire #2gunfire
...

6 години - ама пие ракия и бира
аз, студентка - на 24 години съм
мъжът ми - на 48 години

# 571
# 572
  • HH
Първосигнално реших, че има грешка и дъщерята е на 16, но тогава майката трябва да е родила на 8???  newsm78

# 573
Цитат

Дъщеря ми е на 6 години и половина. Яко я тресе пубертета, то са крясъци блъскания, не знам как ще завърша университета Embarassed Не ми остава време за учене, добре че съпругът ми вече е пенсионер. Пълен ужас #2gunfire #2gunfire
...

6 години - ама пие ракия и бира
аз, студентка - на 24 години съм
мъжът ми - на 48 години

Много фалшиви профили, не се спряха, значи  ooooh!

# 574
  • Пловдив
Докладвайте ги.

# 575
Колко ли трябва да ти е скучно, за да се регнеш в някой форум, само за да напишеш два поста тъпотии Thinking

# 576
За N-ти път: троловете не са смешни.

# 577
е, той и bubulino си беше ли трол...

# 578
Не, не беше.

# 579
ако потребите, който се регистрира, само за да пише някоя глупост е трол, то момчето с антистрес топките, не следва ли да е в същата категория?

# 580
Кое е това момче с антистрес топките?

Не всеки, който се е регистрирал и е написал някаква глупост, е трол.

# 581
Бубулино снощи го четох в Милите неща, и трол да е, фантазира чудесно и поне с този си пост не пречи на никого.

# 582
Трол не е, просто човека си е инфантилен.

# 583
тоя стресирания. може и инфантилен да е, но ми се струва, че се е регистрирал, само за да пише тъпотии
и да, не пречи, забавен е... забавен трол

# 584
Но според мен парапетите са излишни, така или иначе човек знае къде му свършва терасата, а и не е от нещата, които се ползват често. Нашият само си седи така безполезно, хаби пространство и стеснява хоризонта. Направо си е разхищение, достатъчно е мислената линия да ти е фиксирана в паметта, а пък заплесите могат да си опънат конец с червени байрачета.

не е от нашия форум, но много ми хареса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт