Смешки от форума - 15

• 138 483
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
От зададеното заглавие помислих, че някой си търси домашна помощница  ooooh! Какво става с тези мъже  Rolling Eyes

Някакъв бъг е плъзнал по тях. Единият не смее да я покани, другият па твърде красив, а красавиците го не щът. Сега и този ... newsm78

# 556
От зададеното заглавие помислих, че някой си търси домашна помощница  ooooh! Какво става с тези мъже  Rolling Eyes
той човека търси домашна помощница,за да "топне чушлето"! сред тия екстрите с разходки кучета,папагали,земи  не му е останало време да търси жена да "боцка" и си е изтипосал пост .голям ще да е чаровник,щом е на 36 и ни деца,ни жена  Naughty важно е,че търси "веща кулинарка за многократно ползване"  Mr. Green

# 557
  • Бургас
Поводът не е много смешен, защото става дума за домашно насилие, но това ме уби просто:

"Тормоза продължи, като един път след удар по врата за малко да ме убие и като по чудо не ми счупи нещо, но се наложи аз да си намествам сама костите по врата за да не умра от липса на въздух. Сега съжалявам, че не се обърнах към бърза помощ за да имам поне едно доказателство за идиотщините, които прави".

# 558
Търсещият ерген беше категорично отрязан Laughing сега и темите му заключиха, жалко.

# 559
Цитат на:  link=topic=786651.msg28834404#msg28834404 date=1408281845
...забравих да спомена, че и от никакви полови болести не съм се разболявала, просто защото внимавам с кого, как и най-вече спазвам добра хигиена...че то да чакаш на един презерватив, да се тъпчеш с вредни хормонални таблетки, да търпиш сраствания със спирали и кой знае още какви гадости в името на "блажения" секс с мъжле, който и толкова ще те осекси...Цък-цък язък... Joy
...Та в това отношение съм наистина щастливка, като чета на какви саможертви са готови някои женици за петминутката на дебелогъзия си шкембелия, лошо ми става... Joy

# 560
# 561
Цитат
От 2 седмици ще ми се праснат гърдите, на 21 се появи бледо розово зацапване, но нямаше и да го видя ако не "ровя" докато взимам душ, така напипах и матката, че е с много различна форма, а и много тварда Embarassed  Чела съм че когато има бременност става мека....
Чудех се за тук ли е или за правописната!
Обаче с това опипване на матката... hahahaНякои хора се преглеждат сами по невероятен начин.
Ей, с тези умения жената спокойно може сама да си направи ин витро при необходимост.

# 562
Цитат на:  link=topic=786651.msg28834404#msg28834404 date=1408281845
...забравих да спомена, че и от никакви полови болести не съм се разболявала, просто защото внимавам с кого, как и най-вече спазвам добра хигиена...че то да чакаш на един презерватив, да се тъпчеш с вредни хормонални таблетки, да търпиш сраствания със спирали и кой знае още какви гадости в името на "блажения" секс с мъжле, който и толкова ще те осекси...Цък-цък язък... Joy
...Та в това отношение съм наистина щастливка, като чета на какви саможертви са готови някои женици за петминутката на дебелогъзия си шкембелия, лошо ми става... Joy

Подмиеш се там малко и нищо не може да те хване!

# 563
Моля ви, дайте линкове към последните 2 бисера, истинско попадение са!  Joy

# 564
Второто май го четох в Какво ви дразни, когато сте на почивка. Всичко тръгна от там, че прахчетата за разстройство били три пъти по-скъпи на морето, след което някой уточни, че презервативите са по 5лв и така по пътя на логиката стигнахме до горния пост Simple Smile

# 565
  • Варна
Второто май го четох в Какво ви дразни, когато сте на почивка. Всичко тръгна от там, че прахчетата за разстройство били три пъти по-скъпи на морето, след което някой уточни, че презервативите са по 5лв и така по пътя на логиката стигнахме до горния пост Simple Smile

Shocked Сериозно?
Аз пък живея на морето, а не съм разбрала...  newsm78
Добре че навремето, когато ползвах презервативи, гаджетата ми си ги подсигуряваха. Че аз щях да се разоря иначе...  ooooh!

# 566
Моля ви, дайте линкове към последните 2 бисера, истинско попадение са!  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786651.msg28834661#new

# 567
Благодаря   bouquet

# 568

Моля  Grinning Тя темата се развила и станала още по-забавна  Joy

# 569
  • Пловдив
Естествено, аз съм се заела да се забавлявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт