Смешки от форума - 15

• 138 381
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Или речникът на телефона е виновен Confused В една тема заради него съм написала "още преди няколко страници пиках" вместо "писах".  Laughing

А, това нищо не е. Аз преди време пратих едни мили старци в публичен дом /а имах предвид старчески/, с обяснението колко добре биха се грижили за тях там и как ще са сред "себеподобни"  hahaha

Аз пък вчера казах, че е време да сложим на кучето капки за обезкосмяване (имах предвид за обезпаразитяване).  Joy

Аууу, този речник как щеше да ми развали семейството  Twisted Evil Пращам смс на мъжа си, който трябва да гласи "миличко, утре ще дойда!", а това умно нещо решава да поправи на  "момчил, утре ще дойда!". При което получавам смс "?????????", защото мъжът ми изобщо не се казва Момчил.

Пак по същия начин, трябваше да дойде куриер да донесе нещо за мъжа ми, той ме натовари мене да чакам, и като го дочаках, пращам смс на мъжа ми, че сме получили нещото. Вместо "куриер" речникът постоянно слагаше някаква нецензурна дума, най-накрая бях принудена да префразирам целия текст.

# 661
  • Пловдив
Цитат

Мнението ти тежи колкото би тежало мое в тема за онанирането при мъжете- знам как се прави, виждала съм върху какво и с какво се прави, мога да предположа как по-добре става, но само толкова. Да се вреже в тълпата с пишки и да им давам съвети, си е чиста проба махленско поведение.

Joy

От къде е? Забавно ми стана Simple Smile

# 662
rotfImbo rotfImbo некво лапе ли ще ми дава наклон на ....нямаш деца , а си седнала да мрънкаш и да казваш как на зрели жени да си гледат децата ВЪХ  Laughing а това , че някой  завижда на собственото си дете , че правело секс беше върха на простотията ти и на елементарната ти пилишко-мозъчна активност.НИЕ като майки си мислим децата оу вчерашна дрисло .като нямаш деца хич не съди щото нямаш право на мнение даже!

Ще ме извиняват съфорумките , че избухнах , ама таквиз м*рли дето влизат да дразнят не мога да трая вече

# 663
От къде е? Забавно ми стана Simple Smile

От темата за кучетата и детските площадки  Peace

# 664
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile

# 665
# 666
Цитат
Ох, то и аз реших така и познайте...ни стон, ни глас, ни звук отникъде. Определено си мисля, че един ден , десетина година след смъртта ми, живите ми приятели ще се чудят-бе тази отдавна не се е обаждала. Щото нали, няма как да им се обадя, че съм умряла, при все, че те очакват и тогава аз да се обадя
[/b]

# 667
Цитат
Ох, то и аз реших така и познайте...ни стон, ни глас, ни звук отникъде. Определено си мисля, че един ден , десетина година след смъртта ми, живите ми приятели ще се чудят-бе тази отдавна не се е обаждала. Щото нали, няма как да им се обадя, че съм умряла, при все, че те очакват и тогава аз да се обадя
[/b]
И мойте тъй.

# 668
Цитат на:  link=topic=796015.msg28869749#msg28869749 date=1408775153
И аз се чуствах дискриминирана,но сега детето порастна и аз с гордост разправям в градинките че още се кърмим.Всеки гледа като пребозало теле,но на мен не ми пука ама грам.Сега си отмъщавам-като ме гонеха зимата да кърмя на вън на снега и ме пращаха в къщи като прокажена,сега е дошло моето време.На детските площадки баби се захласват колко здрав и як бил,с какво съм го хранила.Аз отговарям че детето е все още кърмено и затова е здраво.засрамиха се и си взеха толумбестите внучета и избягаха.нека им,аз едно време бягах,сега е техен ред  #2gunfire.98 % бебетата да се наливат с изкуствени млека навсякъде(че даже заемат и нашите пейки-по-скришните по парковете) а аз да не ми дават да си накърмя 3 месечното бебенце като реве от глад и аз като прокажена ще стоя в къщи и няма да излизам на разходки.Сега аз се смея като ми се оплакват по градинките че кърмата им спряла съвсем сама а и нямали пари да купуват скъпите АМ.

И като цяло всички, които смятат кърменето за свръх постижението на живота си, намирам за трагикомични.

# 669
 Shocked каква жалка злоба в това момиче ooooh!

# 670
То не бе дискримирана, не бе прокажена...  Shocked

# 671
  • Бургас
Аз също останах с горчиво чувство от този пост.Извратена работа! Sick

# 672
  • София
И на мен ми стана гадно.

Цитат
И аз се чуствах дискриминирана,но сега детето порастна и аз с гордост разправям в градинките че още се кърмим.Всеки гледа като пребозало теле,но на мен не ми пука ама грам.Сега си отмъщавам-като ме гонеха зимата да кърмя на вън на снега и ме пращаха в къщи като прокажена,сега е дошло моето време.На детските площадки баби се захласват колко здрав и як бил,с какво съм го хранила.Аз отговарям че детето е все още кърмено и затова е здраво.засрамиха се и си взеха толумбестите внучета и избягаха.нека им,аз едно време бягах,сега е техен ред  #2gunfire.98 % бебетата да се наливат с изкуствени млека навсякъде(че даже заемат и нашите пейки-по-скришните по парковете) а аз да не ми дават да си накърмя 3 месечното бебенце като реве от глад и аз като прокажена ще стоя в къщи и няма да излизам на разходки.Сега аз се смея като ми се оплакват по градинките че кърмата им спряла съвсем сама а и нямали пари да купуват скъпите АМ.
Овца.  Sick #2gunfire

# 673
И на мен ми стана гадно.

Цитат
Овца.  Sick #2gunfire
Тая психически не е в ред,виждала съм такова нещо.Детето 3 год.с всички зъби в устата,тя го кърми и не му дава да се докосне до месо.Ходи да се кара в детската градина ,да не му дават да яде от общата храна(тъй като няма кой да готви специално за нейното)то ядеше филии с маргарин ,а вечер го кърмят.Горкия гледаше децата с широко отворени очи,яде му се ,ама майката нали е психо( същата като тая )все и завиждат на здравия екземпляр.

# 674
  • Бургас
Интересна ми е разликата между "як" и "толумбест". Да не иска да каже, че сина й е едва ли не нацепена батка, а другите деца са тюфлеци.

Общи условия

Активация на акаунт