Смешки от форума - 15

• 136 065
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 870
  • В сърцето на любимия човек
Имаше такава тема  Joy Твърдеше се, че за няколкото години семеен живот, жената с подръпване на  мъжкото достойнство е увеличила семейното щастие с 6см  Joy

# 871
  • София
Имаше такава тема  Joy Твърдеше се, че за няколкото години семеен живот, жената с подръпване на  мъжкото достойнство е увеличила семейното щастие с 6см  Joy

Друго с подръпване да е нараствало? Mr. Green

# 872
Само 6 см. Shocked малко са,за толкова време Mr. Green

# 873

Друго с подръпване да е нараствало? Mr. Green
Най-много да висне  Mr. Green

значи верно е имало такава тема...

# 874
Ми,ще висне-да.Полза никаква,ама теми всякакви Mr. Green

# 875
  • В сърцето на любимия човек
Това помня, може и повече да е било и да е имало и други екстри  Mr. Green Притеснявам се,обаче, да напиша в търсачката "увеличаване на пенис с дърпане", че после кой знае в коя таргет група на Гугъл ще попадна  Mr. Green

ПП: сега като се замислих се чудя дали въпросната дама не беше писала за това в темите за новородени и забелването при момченцата. Върти ми се нещо из главата, че искаше да подпомогне половия живот на невръстния си син и да си осигури щастлива снаха, която да и благодари, а не като нея през първата и брачна нощ  Mr. Green Може и да греша де, но съм сигурна , че съм срещала нещо по темата Simple Smile

# 876
# 877

Цитат
Моя мъж беше с малка пишка когато се взехме, защото майка му не забелвала, но редовно си я придърпва и масажира когато се къпе и е пораснала с 7 см, така че не се притеснявай оправия има и след време
Цитат
От 13 години придърпвам и масажирам на мъжа ми пишката....обаче не съм видяла(усетила) да е пораснала.Трябва да съм по-усърдна явно Thinking
Би ли ми казала за колко време е пораснала със 7 см.И би ли питала мъжа ти как точно я масажира.Явно не го правя както трябва Thinking   

Joy    #Crazy 

# 878
Цитат на:  link=topic=792717.msg28718608#msg28718608 date=1406624205
как да разбера запек ли е, разтройство ли е ...колики ли са?
Моля помогнете  Sad

# 879
Айййй, не...  Joy  Joy  Joy
Да видим сега ще посмее ли някоя съфорумка да си признае, че се казва Диана.  Mr. Green
Много задълбочен анализ - евала на автора.
Диана и Дияна е богинята на лова и е символ на нашия град. Тук най-много се срещат тези имена, затова Диян или Дияна ако срещнеш, можеш да предположиш с право, че е от Ямбол.

Една от най- близките ми приятелки е от Ямбол и се казва Диана:)

# 880
  • Пловдив
Цитат
Цитат

А в Княза кво е положението. И в сравнение с Пайсито по добро ли е? Да знам, че е важен учителя, но първо на избера училище пък после вече ще избирам и учител.

Левскито, Левскито. Дитенцито първи, Вие осми.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 23:34 от Янтра

# 881
  • София
Цитат
Цитат

А в Княза кво е положението. И в сравнение с Пайсито по добро ли е? Да знам, че е важен учителя, но първо на избера училище пък после вече ще избирам и учител.

Ко?
Цитат на:  link=topic=792717.msg28718608#msg28718608 date=1406624205
как да разбера запек ли е, разтройство ли е ...колики ли са?
Моля помогнете  Sad
Точно снощи си зададох същия въпрос, когато малчо се прививаше от стомашни болки, без видима причина. Направих му масажче и се успокои. Но наистина се чудих дали с тези болки няма запек или дали няма да се появи разстройство. Дано ме разбра.

# 882
Цитат
Цитат

Е не, дИтенцито в Паисий ли  ще да го записват ?. Joy Joy Joy

# 883
  • Пловдив
То има още постове от търсещата училище майка. Училищата са "пайсито", "левскито" и така. Аз съм съгласна, че някои училища имат разговорни имена, но поне да са написани правилно. Паисий, ела да видиш как ти пишат името. Тази с "дитенцето" я иронизира, че и нейното място е в училище.

# 884
  • София
Дано детенцето не прилича на грамотната си майка, че няма да има никакво значение в кое училище ще го приемат.

Общи условия

Активация на акаунт