Смешки от форума - 15

• 136 081
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 855
Най-добре да се сменят такива съмнителни имена с някое сравнително рядко срещано - например "Тръндафора", та да няма голяма вероятност да се окажеш адашка на някоя развратна полицайка със сини очи.

# 856
 Shocked
Драго ми е и на мен,  Бич Синеока  Flutter

# 857
  • Ямбол
Айййй, не...  Joy  Joy  Joy
Да видим сега ще посмее ли някоя съфорумка да си признае, че се казва Диана.  Mr. Green
Много задълбочен анализ - евала на автора.
Диана и Дияна е богинята на лова и е символ на нашия град. Тук най-много се срещат тези имена, затова Диян или Дияна ако срещнеш, можеш да предположиш с право, че е от Ямбол.

# 858
Или от Бургас, всеки втори се казва Дидо. Диана е едно от любимите ми женски имена, ако вместо момчета имах момичета, едното със сигурност щеше да е Диана.
Титлата "курва" най-много се раздава от обидените камилчета - отмъкнала някоя Диана гаджето на Пена и от този ден Пена почва на всички да разправя какви курви са Дианите.

# 859
  • Бургас
Или от Бургас, всеки втори се казва Дидо.

Не съм забелязала такова нещо  newsm78

# 860
Ето взаимовръзката между характера на хората и язвата, която толкова години все ми е убягвала. Невежество  smile3555
Цитат
има хора с по-особен характер - обикновено страдащи от язви, жлъчни  заболявания, камъни в бъбреците. затова и имат язвителен и жлъчен характер в повечето случаи - раздразнителни, сприхави, скандалджии.

# 861
  • Italia
Ето взаимовръзката между характера на хората и язвата, която толкова години все ми е убягвала. Невежество  smile3555
Скрит текст:
Цитат
има хора с по-особен характер - обикновено страдащи от язви, жлъчни  заболявания, камъни в бъбреците. затова и имат язвителен и жлъчен характер в повечето случаи - раздразнителни, сприхави, скандалджии.
Прочети малко ГНМ в алтернативния, за колко неща ще си отвориш очите  omm
Няма да забравя как една госпожа страдаше от ревматизъм, защото преди години не беше нахранила едно бездомно пале.

# 862

Диана...хм. Сигурно от богинята на лова идват тези асоциации.
Диди-излагаш се-тури малко повече мъжки скалпове на колана, та да оправдаеш очакванията... Laughing

Но виж...не бях забелязала, че полицаите са сите със сини очи.

# 863
  • София

*бахти.... пък аз познавам един с кафяви очи  Rolling Eyes Сигурно е бандит под прикритие newsm43

# 864

*бахти.... пък аз познавам един с кафяви очи  Rolling Eyes Сигурно е бандит под прикритие newsm43
А моят мъж цял живот ме е държал в неведение, че е полицай.
Направо ще се гръмна...

# 865
  • забравих си мисълта...
Ох, а какво да кажа за съседката  Диана, която с едно синьо и едно кафяво око... Wink

# 866
Ох, а какво да кажа за съседката  Диана, която с едно синьо и едно кафяво око... Wink

Не ѝ е чиста работата. Хем ѝ се иска, хем не ѝ стиска.

# 867
  • забравих си мисълта...

Не ѝ е чиста работата. Хем ѝ се иска, хем не ѝ стиска.

Wink

Хем и´ се иска, хем се стиска,
но само някой да я заговори,
веднага ще отвори. Wink
Със синьото ще му намигне,
с кафявото ще го стрелне
и веднага ще полегне...

# 868
  • София

.
Диди-излагаш се-тури малко повече мъжки скалпове на колана, та да оправдаеш очакванията... Laughing

Герри,взех си поука аз,и от днес съм друг човек  Mr. Green

# 869
Хора, каква е тая тема за някаква, която опъвала редовно пишката
на мъжа си и тя пораснала?  Laughing ... или мъжът ми ме бъзика?
Сега ме пита дали съм я чела  Joy

Общи условия

Активация на акаунт