Смешки от форума - 15

• 138 022
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 150

Въпросната потребителка ръси умности и на други места, особено в една тема, която следя - за критическата възраст.

# 151
Няма ли тема идиотизми от форума?

Цитат
Така : може да ви е смешно може да ви е страшно - рецептата да проговори  детето е да му изпросите хляб от циганка т.е. вземате детето , отивате пред магазин или фурна изчаквате цигънка с хляб и я помолвате да отчупи краищник на детето . Детето трябва да го изяде .
На циганката може да и дадете пари да се почерпи но другата част от хляба да си я изяде ...
....
Друго такива деца после много приказват и много учат чужди езици .
Моят прадядо е проговорил на 5 години - било го е срам да говори . После е научил повече от 10 езика
Племенникът ми също не можехме да го накараме да говори сега не млъква , той пък все за техника говори

Е може ли ЧАК ПЪК  ooooh!толкова прости и ограничени хора да има ...Боже в какъв свят живеем Tired.

Честно ви казвам много ми се иска такива хора да ги цапардосам. #2gunfire

# 152
Цитат
Бременна съм в 6-та седмица и не ми се яде нищо, нито ми се гади, не се чувствам изморена и имам бяло течение и в последните 3 - 4 дена доста често се ядосвам и нервирам, дори онзи ден играх хоро, има ли вероятност да загубя бебето си? Моля ви помогнете!!!  Sad Sad Sad

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783752.msg28270555#msg28270555

# 153
  • Варна
Цитат
Бременна съм в 6-та седмица и не ми се яде нищо, нито ми се гади, не се чувствам изморена и имам бяло течение и в последните 3 - 4 дена доста често се ядосвам и нервирам, дори онзи ден играх хоро, има ли вероятност да загубя бебето си? Моля ви помогнете!!!  Sad Sad Sad

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783752.msg28270555#msg28270555

Темата е един път!!  Joy Joy Joy

# 154
  • София, България
 Joy Joy

Скрит текст:
Такива теми не трябва да бъдат трити, а трябва да бъдат забодени някъде в отделен раздел  Crossing Arms Не мога да повярвам, че държат неизтрити теми от преди 814687 години, а такива произведения на изкуството се трият след 1-2 дена  Crossing Arms

# 155
  • София
Няма ли тема идиотизми от форума?

Цитат
Така : може да ви е смешно може да ви е страшно - рецептата да проговори  детето е да му изпросите хляб от циганка т.е. вземате детето , отивате пред магазин или фурна изчаквате цигънка с хляб и я помолвате да отчупи краищник на детето . Детето трябва да го изяде .
На циганката може да и дадете пари да се почерпи но другата част от хляба да си я изяде ...
....
Друго такива деца после много приказват и много учат чужди езици .
Моят прадядо е проговорил на 5 години - било го е срам да говори . После е научил повече от 10 езика
Племенникът ми също не можехме да го накараме да говори сега не млъква , той пък все за техника говори

Е може ли ЧАК ПЪК  ooooh!толкова прости и ограничени хора да има ...Боже в какъв свят живеем Tired.

Честно ви казвам много ми се иска такива хора да ги цапардосам. #2gunfire

Скрит текст:
Сериозно ли се възмущаваш...Очевидно това не е писано от високо интелигентен човек, ами аз да ти кажа пък за моя позната, за която твърдя, че не е от най-простите - хванах я да дрънка с черпаци и лъжици по някакви тенджери над главата на детето. Пак целта беше проговаряне.. ooooh!

# 156
ама, че глупави хора! Аз още като прочетох тук и залепих устата на малкото да не проговаря и след няколко години като я отлепя - бам няколко езика наведнъж  Flutter  ни уроци, ни курсове ще плащам

# 157
ама, че глупави хора! Аз още като прочетох тук и залепих устата на малкото да не проговаря и след няколко години като я отлепя - бам няколко езика наведнъж  Flutter  ни уроци, ни курсове ще плащам

Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 158
  • В сърцето на любимия човек
Цитат
Цикъл и акъл закъснеят ли, не ги чакай:)
Joy Joy Joy

# 159
  • Оптимист по принуда
Цитат
Цикъл и акъл закъснеят ли, не ги чакай:)
Joy Joy Joy

Тоя лозУнг го принтирам и го слагам на стената! Joy

# 160
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Тема от форума

Момче девствен на 19 години

# 161
  • Ямбол
Тема от форума

Звучи като обява в публичен дом.

# 162
  • София
Тема от форума
И какво се очаква от нас - практическа помощ ли?  Laughing Лиляна може да демонстрира учителските си умения.  Hug

# 163
Две теми от една и съща авторка.
Заглавие: ...
Първи пост в едната:
Цитат на:  link=topic=784736.msg28317673#msg28317673 date=1401642072
Незнам с точност кои ден е но трябва да ми бъде на 22 . 06 ....
Първи пост във втората:
Цитат на: link=topic=784737.msg28317698#msg28317698 date=1401642335
Както ми каза едно момиче в отговорите, че е проверила теста след един ден аз направих същото...две чертички но едната е много бледа.

Thinking

# 164
  • Ямбол
Това от онези, които питат дали са бременни.

Общи условия

Активация на акаунт