Помогнете

• 3 888
  • 45
  •   1
Отговори
Бременна съм в 6-та седмица и не ми се яде нищо, нито ми се гади, не се чувствам изморена и имам бяло течение и в последните 3 - 4 дена доста често се ядосвам и нервирам, дори онзи ден играх хоро, има ли вероятност да загубя бебето си? Моля ви помогнете!!!  Sad Sad Sad

# 1
  • София
Не ти се яде, раздразнителна си и си играла хоро  ooooh! Много оригинално  Tired

# 2
С какво да помогнем  newsm78

# 3
С тези нерви, който са неизбежни до този момент може ли да навредя на бебето и как да спра течението?

# 4
Течението се "спира" като отидеш на лекар  Peace и всички такива въпроси задаваш на него...

# 5
  • на североизток от Рая
.......и в последните 3 - 4 дена доста често се ядосвам и нервирам, дори онзи ден играх хоро,

Заради нервите ли игра хоро? Така си наредила думите, изумително звучи като се прочете.

# 6
  • София
Хорото право ли беше? Thinking
Ако е право няма страшно, виж ако е ръченица....... Whistling

# 7
Право хоро беше

# 8
  • на североизток от Рая

Споко, не вреди.

# 9
  • София

Няма страшно тогава  Simple Smile

Нелчо,  Hug

# 10
  • София

newsm10 Така е, с него няма проблем.

# 11
Просто тези дни ми е доста напрегнато и от всичко се притеснявам и ме е страх... И нормално ли е да не ми се яде и гади?  Thinking

# 12
  • Телиш/Плевен
След като имаш такива сериозни опасения (Rolling Eyes) защо не поговориш с гинеколога си?

# 13
Радвай се, че не ти се яде и не ти се гади. Нищо ти няма, няма да се свършиш от глад- в първите седмици е нормално. Яж череши и ягоди.
За хорото не мога да помогна  Laughing

# 14
Ох, ще падна  Joy. От онзи ден има някакви тийн във форума, които задават абсурдни въпроси. Да се смееш ли да плачеш ли. А майки ще стават  ooooh!.
Все пак:  Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт