Помогнете

• 3 888
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
На колко години си?
Има значение ...за хорото  Peace

# 16
20 години. За първи път ми е и нормално да задавам всякакви въпроси, интересувам се!

# 17
  • София
Аз повече бих се притеснила за течението, не за хорото.. Peace

# 18
  • Beyond the stars
 Joy Всеки път си мисля,че по-абсурдно нещо вече няма как да прочета, ама винаги се намира някой да ме изненада  Laughing

По темата - ако се филмираш така за всяко нещо, наистина нервите ще ти дойдат в повече  Peace

# 19
Има все пак и нещо положително. На 20 г. й е за пръв път. Добре че не е за пореден.  Wink
Тара- вместо да задаваш глупави въпроси си купи една книжка как протича бременността. Ако нямаш възможност, просто потърси инфо в нета. Има хиляди хиляди статии. За да съм ти от полза все пак - течение, бяло или безцветно без мирис обикновено не е повод за притеснение. При някои се усилва по време на бременност, при други няма изобщо. Ако все пак ти се струва странно течението се консултирай с гинеколога си.
Относно хората - правото хоро не е проблем, но Чичово, Ръченица, Джангърица, Копаница и всякакви такива не се препоръчват.

# 20
  • София
Аз само не разбрах, по повод съмненията и нервите ли е друснала хорото или по принцип.

# 21
за правото хоро в шеста седмица  не знам дали пречи, но

в четвърти и пети месец не ми пречеше  Joy само дето сега бебето докато чуе музика и започва да се хопка  Joy

# 22
  • София
Относно хората - правото хоро не е проблем, но Чичово, Ръченица, Джангърица, Копаница и всякакви такива не се препоръчват.
Ба, след едно чичово, знаеш ли как ми се отпускат нервите.  Joy
Само да се има предвид, че от силното друсане, бялото течение може да се засили. ( Wink)

# 23
Тропането на хора и ръченица срещу стрес и апатия  Peace
http://www.zdravedae.com/news/zebra-and-dances-against-stress-an … apathy.aquasource

# 24
Ако е било хорото на Славка Калчева "Бяла роза " - нЕмаш грижа!

ПП и до кога всяка втора е тема ще е "Помощ, помогнете"? С какво да помогнем, че ти бушуват хормоните?

Леко бременеене само мога да пожелая!

# 25
  • софия
споко.ако е много силно бял.течение незабавно потърси лекарска консултация.ако е съвсем малко има вероятност и да си по-настинала.но моя съвет е ;ОТИДИ за всеки случай до гинеколога си .успех и лека бременност -пиши какво е станало и какви препоръки ти е дал док.че да си полезна и на други мами.хубав ден.

# 26
Във всяка втора тема намирам такива жени, дето се карат, ама буквално се карат на по-младите! Недейте така, момичето е на 20, нормално да пита......пък нали за това са тея форуми...  newsm78 какво я нападате такива?! Като имате по 2-3 деца и знаете, ама тя с първо....не така, моля  Naughty

Мила, аз съм на 19 с първа бременност и ако нещо ме тревожи, звъня на доки веднага - така сме се разбрали, да питам за всичко! Така би следвало да бъде, щом му звънна ми обяснява всичко човека, не ми се смее, че не знам! За хорото на мен ми каза, че право може, но да не се отпускам много, много... иначе други хора-не! За бялото течение, в зависимост от това силно ли е, слабо ли е, какво на цвят е и мирише ли /с извинение/, причините може да са различни - за най-сигурно отиди при АГто си! Относно яденето аз си хапвам  Mr. Green всяко второ нещо ми се яде, но имам позната, която за 3 месеца от бременността свали 10 кг. от неядене и повръщане, сега е в 6м и се пооправя! Да не те плаша, но според доки е до организъм, на някои много им се хапва, на други не! Нервите и раздразнението и при мен ги има, но гледай да стоиш далеч от хората, които те ядосват - мисли първо за бебчето, после за тях! Леко бременеене мила, изглежда ще сме си заедно  и аз съм в 6г.с  Hug  Hug Успех и по-спокойно!  Heart Eyes baby_neutral

# 27
  • софия
Във всяка втора тема намирам такива жени, дето се карат, ама буквално се карат на по-младите! Недейте така, момичето е на 20, нормално да пита......пък нали за това са тея форуми...  newsm78 какво я нападате такива?! Като имате по 2-3 деца и знаете, ама тя с първо....не така, моля  Naughty

Мила, аз съм на 19 с първа бременност и ако нещо ме тревожи, звъня на доки веднага - така сме се разбрали, да питам за всичко! Така би следвало да бъде, щом му звънна ми обяснява всичко човека, не ми се смее, че не знам! За хорото на мен ми каза, че право може, но да не се отпускам много, много... иначе други хора-не! За бялото течение, в зависимост от това силно ли е, слабо ли е, какво на цвят е и мирише ли /с извинение/, причините може да са различни - за най-сигурно отиди при АГто си! Относно яденето аз си хапвам  Mr. Green всяко второ нещо ми се яде, но имам позната, която за 3 месеца от бременността свали 10 кг. от неядене и повръщане, сега е в 6м и се пооправя! Да не те плаша, но според доки е до организъм, на някои много им се хапва, на други не! Нервите и раздразнението и при мен ги има, но гледай да стоиш далеч от хората, които те ядосват - мисли първо за бебчето, после за тях! Леко бременеене мила, изглежда ще сме си заедно  и аз съм в 6г.с  Hug  Hug Успех и по-спокойно!  Heart Eyes baby_neutral

Браво ПУФИ  на 19 а мислиш като за 30. леко бременеене и на двете ВИ. И звънете на доки за всичко което ви тревожи,и аз като бях бременна имах леко течение,но казват че в рамките на допустимото е нормално.т.е малко и временно.

# 28

Не е до възраст и до брой на деца, а до заинтересованост и отговорност. Аз също съм бременна с първото си дете, но не задавам такива въпроси. Взела съм си две книжки, чета и се самообразовам. Не губя времето и на доктора с въпроси, на които и сама мога да си отговоря. Нападаме я, защото тя  сама  се е отнесла безотговорно към своята бременност, да не говорим колко е неосведомена и колко я е мързяло да отвори първата страница в google "Течение в ранна бременност". Когато си решил, че искаш да си родител, това поведение не отговаря на човек осъзнал всъщност в какво се забърква.

# 29
  • Телиш/Плевен
Не е до възраст и до брой на деца, а до заинтересованост и отговорност. Аз също съм бременна с първото си дете, но не задавам такива въпроси. Взела съм си две книжки, чета и се самообразовам. Не губя времето и на доктора с въпроси, на които и сама мога да си отговоря. Нападаме я, защото тя  сама  се е отнесла безотговорно към своята бременност, да не говорим колко е неосведомена и колко я е мързяло да отвори първата страница в google "Течение в ранна бременност". Когато си решил, че искаш да си родител, това поведение не отговаря на човек осъзнал всъщност в какво се забърква.
  202uu
Абсолютно съм съгласна с всяка дума!
И само да вметна, че аз също в момента съм бременна за първи път. Peace

Общи условия

Активация на акаунт