Помогнете

• 3 888
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На мен ми е трудно да повярвам, че такива въпроси могат да бъдат зададени сериозно от човек, тръгнал да създава и възпитава дете.  Tired

# 31
И на мен ми е трудно да разбера защо говорите по този начин?! Видяла жената сайта - попитала... колко по-абсурдни въпроси се задават тук..., не ми се говори! И да, за всичко, което ме интересува звъня на доктора си, той знае най-добре кое е добре за мен и моето бебче, и кое не! Чела съм разни статии и форуми в интернет, е, повярвайте ми, едно към едно информация няма!  Wink
Звъня на доки и всичко е наред, не е до безотговорност, незаинтересованост и т.н... проблема са ви годините, забелязвам го не само тук, а и в други теми. Като разерете, че сме по на 20 и аха тея са тийн, дай да им се поскараме, че питат и разпитват! Е, разни хора, разни идеали! Леко бременеене пожелавам на всички!   bouquet   bouquet

# 32
  • София
И на мен ми е трудно да разбера защо говорите по този начин?! Видяла жената сайта - попитала... колко по-абсурдни въпроси се задават тук..., не ми се говори! И да, за всичко, което ме интересува звъня на доктора си, той знае най-добре кое е добре за мен и моето бебче, и кое не! Чела съм разни статии и форуми в интернет, е, повярвайте ми, едно към едно информация няма!  Wink
Звъня на доки и всичко е наред, не е до безотговорност, незаинтересованост и т.н... проблема са ви годините, забелязвам го не само тук, а и в други теми. Като разерете, че сме по на 20 и аха тея са тийн, дай да им се поскараме, че питат и разпитват! Е, разни хора, разни идеали! Леко бременеене пожелавам на всички!   bouquet   bouquet

А защо си мислиш, че в един форум ще има само едно мнение.

Аз ще кажа как аз разсъждавам - не може в днешно време да имаш въпрос/проблем и първото нещо, което смяташ да направиш е да питаш в интернет. Не е ли нормално първо да пуснеш търсачка и да прочетеш? За сведение - с първата си бременност 2 месеца четох от това, което ме интересуваше, до това, което ми ставаше интересно, докато четях онова, което ме интересуваше.

Ами все едно да попиташ "коя ми е най-близката спирка" във форум, вместо да отвориш търсачка, да попаднеш на бг-мапс и да си видиш!

Освен това, тук всеки втори се оправдава със състоянието си или с възрастта си, че не може 3 изречения да напише като хората, така че да го разберат. Ами, дъщеря ми на 9 години съставя по-ясни изречения!

Никой не слага 18-19-20-годишните под един знаменател, напротив, нито чакащите първо дете, нито 30-40-годишните. Манталитет, образование, възпитание оказват такъв ефект върху писането, че...

# 33
Да, има и проблем в годините. Липсата на житейски опит води до несигурност и безотговорност. Когато няма едно с едно вярна информация, знанията и опитът са тези, които ти подсказват, кое е правилно и кое не.

Добре че не учих за акушер- гинеколог. Представям си как някоя 20 год. бъдеща майка ми се обажда да ме попита може ли да тропне едно право хоро или че вече го е изтропала и сега какво да прави.

# 34

А защо си мислиш, че в един форум ще има само едно мнение.

Аз ще кажа как аз разсъждавам - не може в днешно време да имаш въпрос/проблем и първото нещо, което смяташ да направиш е да питаш в интернет. Не е ли нормално първо да пуснеш търсачка и да прочетеш? За сведение - с първата си бременност 2 месеца четох от това, което ме интересуваше, до това, което ми ставаше интересно, докато четях онова, което ме интересуваше.

Ами все едно да попиташ "коя ми е най-близката спирка" във форум, вместо да отвориш търсачка, да попаднеш на бг-мапс и да си видиш!

Освен това, тук всеки втори се оправдава със състоянието си или с възрастта си, че не може 3 изречения да напише като хората, така че да го разберат. Ами, дъщеря ми на 9 години съставя по-ясни изречения!

Никой не слага 18-19-20-годишните под един знаменател, напротив, нито чакащите първо дете, нито 30-40-годишните. Манталитет, образование, възпитание оказват такъв ефект върху писането, че...

Аз изобщо не съм казала, че в един форум има само едно мнение! Казвам, че е решила да попита тук, защото всяка бременна го прави, и понеже и тя е такава - пита! И спрете да се заяждате такива, моля! Ами ще звънна на доктора си, да, за каквото ме притеснява! Всяка нормално мислеща жена ще го направи при положение, че е бременна! Аз чета от половин година, но като ми се случи нещо не отварям книгите, ами звъня на доктора! Жената може още да не е ходила на доктор, може да няма следящ я все още..., ето затова пита тук. Помислете малко... не разсъждавайте така?! Какъв е проблема, че пита не мога да ви разбера.. ами като мислите, че е безотговорна и т.н и само да я нападате, по-добре не пишете нищо! Само разстройвате жената с вашите заядливи коментари! Не така по български, дайте по-съвременно, по европейски да се отнасяме един към друг! И бъдете сигурни, че от тук нататък тя няма да попита повече във форум каквото и да било! Ще прочете тук-там нещо, ще звънне на доктора си да пита дали е така или не... и т.н.  ooooh! Срамота...

# 35
  • София

Веднага обяснявам - каквито въпросите, такива и отговорите. Не гледам възраст, гледам какво пише.

# 36

Веднага обяснявам - каквито въпросите, такива и отговорите. Не гледам възраст, гледам какво пише.

И какви са ми отговорите - като на 20 годишна?! Е,да, нека е така... нека вие сте правите понеже сте по на 25 и точно годинките си гледате, нейсе... не ми се спори! Айде аз няма въобще да коментирам темата, за да не си вредя с такива заядливи коментари като вашите! Много, много хубав ден ви пожелавам на всички и леко бременеене!  Hug Hug

# 37
  • София

И какви са ми отговорите - като на 20 годишна?! Е,да, нека е така... нека вие сте правите понеже сте по на 25 и точно годинките си гледате, нейсе... не ми се спори! Айде аз няма въобще да киоментирам темата, за да не си вредя с такива заядливи коментари като вашите! Много, много хубав ден ви пожелавам на всички и леко бременеене!  Hug Hug

Ама кой говори за твоите отговори? Ти питаш защо ние в темата говорим по този начин и аз обяснявам. Че даже и съм маркирала на какъв въпрос отговарям.

# 38
  • София
Аз изобщо не съм казала, че в един форум има само едно мнение! Казвам, че е решила да попита тук, защото всяка бременна го прави, и понеже и тя е такава - пита! И спрете да се заяждате такива, моля! Ами ще звънна на доктора си, да, за каквото ме притеснява! Всяка нормално мислеща жена ще го направи при положение, че е бременна! Аз чета от половин година, но като ми се случи нещо не отварям книгите, ами звъня на доктора! Жената може още да не е ходила на доктор, може да няма следящ я все още..., ето затова пита тук. Помислете малко... не разсъждавайте така?! Какъв е проблема, че пита не мога да ви разбера.. ами като мислите, че е безотговорна и т.н и само да я нападате, по-добре не пишете нищо! Само разстройвате жената с вашите заядливи коментари! Не така по български, дайте по-съвременно, по европейски да се отнасяме един към друг! И бъдете сигурни, че от тук нататък тя няма да попита повече във форум каквото и да било! Ще прочете тук-там нещо, ще звънне на доктора си да пита дали е така или не... и т.н.  ooooh! Срамота...

Я, сега по-спокойно, не като френска/шведска/германска тийнейджърка! Някой да ти е написал или да ти е коментирал с присмех факта, че звъниш на доктора си при проблем?!? И много хубаво правиш.

Нямам ангажимент да увеличавам броя на пишещите и питащите в бг-мамма. Но на всеки, който, преди да реши да зададе въпроса си за отговор на готово, му мине през акъла, че може и да го прочете - дори тук в бг-мамма! - няма да му се отрази зле. Да прочете статия, да прочете дискусия (готова дискусия, не предизвикана заради него, защото подобни въпроси вълнуват бременните жени, нали?), да звънне на доктора си, пък ако се чувства неуверен - пак да пита.

Ми тук всяка втора тема е "вчера правих секс и бах в овулация, бременна ли съм", "онзи ден правих секс с презерватив, не е спукан, но дали съм бременна, защото не мога да изчакам да ми дойде". Ти на колко години си? Преди 1-2 дори би ли задала такъв въпрос?

# 39

Я, сега по-спокойно, не като френска/шведска/германска тийнейджърка! Някой да ти е написал или да ти е коментирал с присмех факта, че звъниш на доктора си при проблем?!? И много хубаво правиш.

Нямам ангажимент да увеличавам броя на пишещите и питащите в бг-мамма. Но на всеки, който, преди да реши да зададе въпроса си за отговор на готово, му мине през акъла, че може и да го прочете - дори тук в бг-мамма! - няма да му се отрази зле. Да прочете статия, да прочете дискусия (готова дискусия, не предизвикана заради него, защото подобни въпроси вълнуват бременните жени, нали?), да звънне на доктора си, пък ако се чувства неуверен - пак да пита.

Ми тук всяка втора тема е "вчера правих секс и бах в овулация, бременна ли съм", "онзи ден правих секс с презерватив, не е спукан, но дали съм бременна, защото не мога да изчакам да ми дойде". Ти на колко години си? Преди 1-2 дори би ли задала такъв въпрос?

Права си,да, темата е малко неуместна, НО не е това начина да й отговарят. Пита - ок, който може да й помогне, нека коментира, който не, по -добре да замълчи! Това ме подразни, не друго. На 19 г съм и сега не бих задала този въпрос, защото съм чела и питала, но аз гледам по един начин на бременността си, тя по друг. Нека обаче не я съдим за това! Лека вечер!

# 40
  • софия
ехх хора спрете....нека не притесняваме бъдещата майка още повече.нека предположим   Blush че и се е случило примерно вечерта и е пуснала темата,за да прочете нещо,докато утре отиде на лекар. А що се отнася до това дали авторката ще задава въпроси отново тук-това тя ще прецени.И защо не.ние ако сме компетентни ще и отговорим,ако ли не няма да плюем.И запомнете едно притеснение може да те докара до лудост,нищо не пречи да се сподели,с ПРИЯТЕЛИ,поне ще ти олекне..хубава вечер на всички МАМИ  newsm03

# 41
Аз пък не видях озверели жени, които се карат на младата майка newsm78  Казаха й да иде на лекар за течението, че трябва задължително да чете и да се информира повече,  даже, че хорото не е страшно.  Май някои хора си имат техни си проблеми и комплекси на тема възраст.

# 42
Бременна съм в 6-та седмица и не ми се яде нищо, нито ми се гади, не се чувствам изморена и имам бяло течение и в последните 3 - 4 дена доста често се ядосвам и нервирам, дори онзи ден играх хоро, има ли вероятност да загубя бебето си? Моля ви помогнете!!!  Sad Sad Sad

Според мен не ти се яде, защото е горещо.
Не е задължително да ти се гади-аз съм повърнала точно 4-ри пъти в началото, а вече съм в 9-тия.
Трябва ли да се чувстваш изморена? Радвай се, че не си...
Бялото течение може да е сигнал за инфекция-питай АГ-то си и си направи изследвания.
Относно нервите-пази ги, ще има да се ядосваш още много.

Но тук вече не знам какво да кажа:
Какво по-точно питаш? Дали ще загубиш бебето си, ако играеш хоро? Или игра хоро, за да се успокоиш? Много не на място ти е вметването!!!

# 43
 Rolling Eyes невероятна тема с невероятно заглавие... Момиче, затова са лекарите - да се консултираш с тях, но пък трябва и малко обща култура. Една, две книги няма да ти навредят.

# 44
Пуфи, що се впрягаш  newsm78
Ти сама си писала, че първо звъниш на доктора и книжки четеш, а авторката на темата явно първо пита в бг мама, че по- лесно вместо да се занимава с ходене по доктори ...  Laughing
Не мисля, че въпросът опира до годините на авторката, ами до формулировката им  Laughing
Как ние да и кажем дали и е нормално течението и дали правото хоро ще и излекува нервите.
А кой е казал, че задължително трябва да ти се гади при начална бременност и че задължително трябва да ти се яде много! Много филми гледате, друснете едно хорце, по- полезно ще е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт