Смешки от форума - 15

• 138 044
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Имам DVD , което няма да използвам. Даже не съм сигурна дали работи, отдавна не съм го включвала. Какво да го правя?!
Метни го през прозореца!  Laughing

# 181

Цитат
И още една, която ми се надърви преди малко, но само част от поста ѝ:

Laughing Laughing Laughing

# 182
  • София
Цитат на: link=topic=785909.msg28378585#msg28378585 date=1402339467
Между другото, не искам да създавам повече проблеми, но някой който не иска да прави секс е странно да свършва за 5 минути. Най-вероятно стимулира оргазъм, за да я оставиш намира.

# 183
  • Ямбол
Цитат
....
Във съседния вход взели решение да не се пуска водата в тоалетната през нощта.

Sick smile3550

# 184
Цитат
Аз на такива им казвам - преди ЕС бяхме по-добре, по-бедни но и по-щастливи. Казвам им че вече не сме онази прекрасна и екзотична страна която бяхме през 90-те. Тогава нямаше молове и мечките от Белица танцуваха по улиците, но хората бяха по-усмихнати и истински.

Смешка от където и да го погледнеш.   Joy

# 185
И кое точно му е смешното???Напротив,тъжно е,защото е истина...

# 186
И кое точно му е смешното???Напротив,тъжно е,защото е истина...

За едни - истина, за други - смешка   Mr. Green
В тази тема се публикуват неща, които някой ( в случая  - аз ) намира за смешно, но това по никакъв начин не задължава когото и да било да е съгласен или да ми опонира.

Вие си се смейте на други неща, ваше право.

# 187
Цитат
....Във съседния вход взели решение да не се пуска водата в тоалетната през нощта.
Sick smile3550
Защо?
Вода ли пестят?  Sick

# 188
Не, много шум вдигат. Laughing

# 189
  • София
Цитат
....Във съседния вход взели решение да не се пуска водата в тоалетната през нощта.
Sick smile3550
Защо?
Вода ли пестят?  Sick
Сигурно страдат от нечиста съвест и не могат да спят. Но обвиняват за безсънието шума от казанчетата Crazy

# 190
Цитат
Sick smile3550
Защо?
Вода ли пестят?  Sick

Предполагам заради шума. Но това е инженерен дефект на ВИК проектирането и изолацията, и е тъпо да се решава с такива мерки.

# 191
  • Ямбол
Цитат
Почивка с бебе на 5 месеца в кола без климатик? Възможно ли е?

По принцип няма невъзможни неща, но каква ще е тази почивка в колата, че и с бебе....

# 192
Цитат
Sick smile3550
Защо?
Вода ли пестят?  Sick

Предполагам заради шума. Но това е инженерен дефект на ВИК проектирането и изолацията, и е тъпо да се решава с такива мерки.
Ужас Shocked

# 193
Цитат
Ако внеса посребрени бижута от Китай трябва ли да се регистрирам по закона за търговия с благородни метали? И ако трябва , ако не афиширам, че са посребрени , а пиша че са от обикновен метал може ли да ме глобят или конфискуват

Ако го конфискуват, ще е много яко.  hahaha

# 194
понякога ми се приисква и мен да ме конфискуват, ама сега като разбирам, че е толкова сложно, чак внос от Китай . . .  ще си стоя неконфискувана  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт