Смешки от форума - 15

• 138 042
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 195
  • out of space
Цитат
Почивка с бебе на 5 месеца в кола без климатик? Възможно ли е?

По принцип няма невъзможни неща, но каква ще е тази почивка в колата, че и с бебе....

Мечтаната почивка!  Joy Joy Joy

# 196
  • Пловдив
Питат ме "Ще ходите ли на почивка тази година?", аз твърдо "Не". И мъжът ми се намесва "Нали ще ходим еди си кога на море, имаме резервация?" и аз "Че то това почивка ли е с децата?!!?"

# 197
Цитат
Здравейте може да ви се стори малко глупава,но аз съм жена (момиче) на 21г и с моя мъж пробваме да си имаме дете от около седмица.Не съм си следяла овулацията защото моят цикъл е нередовен ходила съм по генеколози ,но без ефект.Въпросът ми е ако не съм била в овулация мога ли да забременея?Много искам.

И последвалият компетентен отговор:

Цитат
Можеш, да, ако това е единственият проблем.

Днес е един прекрасен ден за българската репродуктивна медицина!  Hug Heart Eyes

# 198
 Joy

Забравила си да уточниш къде е пусната темата. Естествено, в Правилата.

# 199
# 200
Joy

Забравила си да уточниш къде е пусната темата. Естествено, в Правилата.

Правила за забременяване.

# 201
Е, то правилото е едно-единствено: няма значение има ли, няма ли овулация, важното е много да го искаш (бебето).  Laughing

# 202
  • София
Аааа, има и второ правило: ако пробваш вече цяла седмица, трябва да пуснеш тема в някой форум да ти познаят дали си бременна.

# 203
  • София, България
Аааа, има и второ правило: ако пробваш вече цяла седмица, трябва да пуснеш тема в някой форум да ти познаят дали си бременна.

Ама да е задължително в раздел "Правила".

# 204
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing
Лоши стеее...

# 205
Цитат

"Доста мъже изобщо не се интересуват от това какво ще каже жената, да или не, след като веднъж са я уловили."

"Ако жена реши да има деца, а мъжът не я харесва за секс нищо няма да се получи, но ако мъж реши да създаде поколение с харесана от него жена, понякога може и да не я пита дали е съгласна. Просто я обладава, запложда я и толкоз, пък тя нека да се съпротивлява."

"Всяка жена иска да бъде изнасилена, но зависи от кого!"

" ...от жена съм роден, а преди това съм бил в тестисите на баща си"

тук от един друг мислител

Цитат
За мен жените винаги са били и са отворена книга - ето толкова години вече нито една не ме изненадала с нещо...Една жена иска да е нахранена и да и топло! Това знаеш ли - нищо повече не ти трябва да ги разбираш.

# 206
  • София
Тези всичките мъдрости от мъжка клавиатура ли се леят?

# 207
Много ясно  Wink Има няколко, дето ръсят мозък навсякъде  Joy
Това също не е за подценяване:

Цитат на:  link=topic=781262.msg28398397#msg28398397 date=1402563147
... Още от древността философите са определили значението на жената и за какво единствено служи, иначе напразно ще диша кислорода на планетата.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 00:36 от *Smilка*

# 208
Цитат
"Доста мъже изобщо не се интересуват от това какво ще каже жената, да или не, след като веднъж са я уловили."

"Ако жена реши да има деца, а мъжът не я харесва за секс нищо няма да се получи, но ако мъж реши да създаде поколение с харесана от него жена, понякога може и да не я пита дали е съгласна. Просто я обладава, запложда я и толкоз, пък тя нека да се съпротивлява."

"Всяка жена иска да бъде изнасилена, но зависи от кого!"

" ...от жена съм роден, а преди това съм бил в тестисите на баща си"
тук от един друг мислител
Цитат
За мен жените винаги са били и са отворена книга - ето толкова години вече нито една не ме изненадала с нещо...Една жена иска да е нахранена и да и топло! Това знаеш ли - нищо повече не ти трябва да ги разбираш.
В коя тема са тия мислители?
Дали си вярват?  ooooh!

# 209
Цитат
Утре ще си получа паричките ,сега видях в сайта на Ной Peace Peace

НоЙ, вече и сайт си има, че и пари раздава  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт