Смешки от форума - 15

• 138 143
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 240
Хич не ми стана смешно, ама... Замислих се колко ли такива като нея карат из квартала ми...

Цитат
Имам книжка от около 5 г.Преди да взема книжка,карах из квартала колата на приятеля ми и бях по-спокойна,отколкото когато си взех книжката.

# 241
Хич не ми стана смешно, ама... Замислих се колко ли такива като нея карат из квартала ми...

Цитат
Имам книжка от около 5 г.Преди да взема книжка,карах из квартала колата на приятеля ми и бях по-спокойна,отколкото когато си взех книжката.
Уффф не е смешно, трагично е.
Да бяха сложили и Не харесвам бутон Mr. Green

# 242
  • Варна
Цитат
Не ,че е важно за мен ,но просто ми направи впечатление... Rolling Eyes и ми стана интересно... bowuu
Въз основа на какво "мнение" се определя ранга на даден потребител... newsm78
Прочитайки  по горе написаното разбрах ,че броя е решаващ...ами newsm78...кой ги брои... newsm78...и...отбелязват ли се някъде  newsm78...и...един пост за мнение ли се счита... newsm78
Регистрирана съм от 2009 година и имам многоооо постове ,а съм с ранг регистриран... #Crazy
Как да го разбирам... Thinking

А, де? Кой брои? Една крачка напред и да си признае веднага. Laughing
Да беше от 5 дни тук авторката, нормално, ама след 5 години стаж... Rolling Eyes

Ми как? Назначени на надник хора седят по цел ден и броят...  Rolling Eyes

# 243
  • София

Цитат на:  link=topic=786857.msg28446185#msg28446185 date=1403107222
"Особи", "дървене".... как да си тръгне човек?
С духова музика естествено.
Цитат на:  link=topic=786857.msg28446146#msg28446146 date=1403106934
Цитат на:  link=topic=786857.msg28446058#msg28446058 date=1403106338
"Особи", "дървене".... как да си тръгне човек?

Предлагам с нощен експрес. Тук има и закачка за Мамасита "без да чувам твоя глас, профилът ти виждам аз". Пък и тя нали си е намерила мъжа във влака Simple Smile
Сакън. Мамасита да остане. Crossing Arms

# 244
Цитат
Вчера и аз готвих чушки с ориз,но не бяха много футуристични и няма да се излагам,след малко запретвам ръкави,че звяра ми е гладен

Колко ли футуристични могат да бъдат едни чушки все пак, били и те с ориз  newsm78  hahaha

# 245
  • Пловдив
Цитат
Вчера и аз готвих чушки с ориз,но не бяха много футуристични и няма да се излагам,след малко запретвам ръкави,че звяра ми е гладен

Колко ли футуристични могат да бъдат едни чушки все пак, били и те с ориз  newsm78  hahaha
МНОГО Simple Smile Като им наслагаш отгоре космически корабчета Simple Smile Довери ми се, аз съм известна с пълнените си чушки Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 246
А само чушки ли правиш такива? Можеш да експериментираш с футуризма  Mr. Green

# 247
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Цитат
Аз днес ходих на запис на тоновете първия беше съвсем равен, докато се правеше записа акушерката каза, че може бебо да спи и затова....... Но записа беше малко рошав, и ми казаха утре пак да отида,това на какво се дължи.....

# 248
Цитат
МНОГО Simple Smile Като им наслагаш отгоре космически корабчета Simple Smile Довери ми се, аз съм известна с пълнените си чушки Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
От какво са?
Снимка?  Simple Smile

# 249
  • Пловдив
За децата забождам отгоре от парти клечките с фигурки. Каквито фигурки имам Simple Smile

# 250
  • bad@ss
Страхотна майка си ти, Янтра!  Heart Eyes

# 251
Мерси за отговора, Янтра! За това не се бях сетила.  Grinning Мислех, че е някаква храна която прилича на космически кораби.  Crazy

# 252
  • Пловдив
Моите не са по футуризма, сега у нас са на мода дракони Mr. Green

# 253
  • София
Цитат
КОКОШКА СИ И ТО КОМПЛЕКСИРАНА, НЯМА ФОРУМ В КОЙТО ДА НЕ СЕ ПРИСМИВАШ НА НЯКОЙ НО ЩОМ ТАКА СИ ДОВОЛНА ПРОБЛЕМА СИ Е ТВОЙ.
В ВСЯКО ИЗРЕЧЕНИЕ НАМИРАШ НЕ ПОУКА ИЛИ СЪВЕТ ИЛИ ОТКЛИК НА НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ А ДА СЕ ЗАЯЖДАШ. СИГУРНА СЪМ ЧЕ РОВИШ В ВСИЧКИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ И СЕ ЗАЯЖДАШ И ПОДИГРАВАШ НА ВСИЧКИ ПРОСТО ТИ ЛИЧИ КОЛКО ТИ Е КОКОШИЯ АКЪЛ.
СЪЖАЛЯВАМ САМО ЧЕ ИЗПРОСТЯВАМ ТОЛКОВА ДА СЕ РАЗПРАВЯМ С ТЕБ НО СЪМ СИГУРНА ЧЕ ЩОМ СЪМ ТЕ ЗАСЕГНАЛА СИ ТОЧНО ТАКАВА КОКОШКА КАКВАТО ОПИСАХ И СИ СЕ ПОЗНАЛА В ДУМИТЕ МИ.
СЕГА МОЖЕШ ПАК ДА МЕ ЗАПЛАШИШ ДА МЕ ОБИДИШ ДАВАЙ  35
НО АКЪЛ НЕ МОЖЕШ ДА ДАДЕШ НА НИКОЙ ЗАЩОТО НЯМАШ
ЧАКАМ ОБИДИ И ЗАПЛАХИ
И ако се чудите към кого е отправено това любовно послание - към мен. Simple Smile

# 254
Темата, дай темата. Аз вярвах, че е към Лиляна.
Да не е ЛС? Преди месец някой, за който Здравната каса не беше отпуснала достатъчно на брой розови хапченца за месеца, се упражни да ми обяснява как такива като мен било редно да ги няма на белия свят.

Общи условия

Активация на акаунт