Смешки от форума - 15

• 138 548
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 405
"Според мен е смешно и грозно някоя застаряваща лелка( около 40годишна)  рокаджийка  да иде на концерт и да се разтресе да куфее по грозно е от мъж мятащ гюбеци "        Това от темата за чалгата  Mr. Green

# 406
  • София
оо там е пълно с бисери досега се смях и аз там.

# 407
Ами така де, станеш ли на 40, се скрий в някой манастир, какво ще разваляш картинката, то нито секс се прави на тази възраст, нито нищо, то си е направо края на живота.

# 408
Докато не стигне до матката през гърлото - всичко е наред!

сега някой да й пожелае да си извади и окото изотдолу  Whistling

# 409
  • София
Да да на 40 всички са лелки и чичковци как,остарели и провиснали,според някои стегнати млади  newsm78 съфорумци.

# 410
  • София
Когато бях на 20 г. и за мен 40 годишните си бяха лелки (майка ми е била на 41 г. тогава). Но сега съм далеч от мисълта, че след 3 години ще се чувствам като леличка. Факт е обаче, че в очите на младите явно изглеждаме като такива.  Crossing Arms

# 411
  • София
Да за жаалост е така,но при приближаването на тази възраст мнението се променя,а и на по висока де.Всичко е до усещане и човек.  bouquet

# 412
  • В сърцето на любимия човек
Цитат
Ами то и аз съм възмутена, за това го написах, как можахме да го направим не знам. Винаги сме били природни защитници!Тогава не знам какво ни е прихванало. Вие пък веднага   Stop. Ужас, много сте нападателни  Mr. Green

Знам, че грешката е правописна, възможно е и да е самоирония, но ми стана забавно  Laughing

# 413
  • Там, където ме обичат
Докато не стигне до матката през гърлото - всичко е наред!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 414
Цитат
Момичрта, няков скоро дс е оперирана при др Енчев в Пловдив? Предстои ми операция и искам мслко информация...

# 415
  • София
От какво да са оперирани - от мозък ли?

# 416
Не четеш ли, че за импланти иде реч? Ще си ги слагат- по един във всеки лоб.

# 417
  • Варна
В заглавието на темата пише, но не и и в копирания пост тук(ако в него изобщо може да се разбере какво пише...)

# 418
  • София
Не чета, понеже никъде не е споменато.  Laughing

# 419
Ми, това щото не си посещавала ДрЕнчев.

Общи условия

Активация на акаунт