Смешки от форума - 15

• 138 460
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 600
  • Луната ни пази
В леко недоумение съм, защо се споменава моето име в горният цитат? Дори не съм писала там, май...  Thinking  
Херкулес?
Скрит текст:
Писала си в темата, подразни мързелан за ника му, после Лили ти показа твоя ник нагледно чрез Гугъл Simple Smile . А иначе цитата е писание на Херкулес, цитирала съм го едно към едно, така че питай него защо те е споменал.

# 601
  • Под липата
Аааааа... Сетих се!

Няма смисъл да питам Херкулес, то е ясно....  Sunglasses

# 602
Скъпи дами,
имам честта да Ви поканя да бъдете пионери и да оставите имената си в бъдещата културна история на страната ни.
Но нека започна с кратко въведение.
Познавате от екрана Чарли Чаплин, Уди Алън, писателя Чарлз Буковски и много, много други, все хора известни с таланта си, но природата не е била така снизходителна от към външност. Въпреки това, тези господа са известни с безброй любовни подвизи. Но как?
Това се дължи на факта, че успеха на мъжа е силен афродизиак за нежната половина на човечеството. И това всички го знаем и взамно му се наслаждаваме.

Скъпи дами, имам честта да Ви съобщя, че съм на крачка от успеха,

Вие, ползвателките на темите ми, получавате УНИКАЛНИЯТ ШАНС, преди всички останали, да изпитате в аванс моето благоразположение и да започнете да ме глезите, обсипвате с покани, писма, неприлично мили подаръци,  и още, и още ... преди да са започнали опашките.
Разбира се и после може, но ще Ви се наложи да чакате. А аз като един изискан и организиран джентълмен, уважаващ крехката същност и женственост, давам предимство на тези от Вас, които са надарени с усета и желанието да са първи.

P.s.
Безценен фактор е времето.
Сега имам повече време и мога да Ви обърна специално внимание, да вкарам нюанси, страст, креативност и да не се чувствате като на конвейр.
След време, съвсем скоро, като Ви налегне артрита, гарантирам, че спомена ще Ви топли, като ваучер с 50% намаление за процедури в Нареченски минерални бани. А там, полегнали на кошетката, докато Ви правят масаж с лечебна кал, за да се адаптирате към почвата, леко ще се усмихвате, като превъртате отново лентата със спомени назад.

Очаквам Ви!

P.s2
Нека бъдем благоразумни и да се възползват само дами преминали през ситото на 10-те Божи заповеди.

# 603
  • София
Строен списък при мен.
Пу, първа! Joy

# 604
Строен списък при мен.
Пу, първа! Joy

Ти къде се буташ? Мъж нямаш ли си? Виж P.s2!

# 605
  • София
Строен списък при мен.
Пу, първа! Joy

Ти къде се буташ? Мъж нямаш ли си? Виж P.s2!
Са, па! Имам си и ремаркета, ама съм се лъснала. То, предложение ли е, че да му устоиш!  Hands Clap

# 606
  • HH
Прочетох първите 2 изречения след обръщението и реших, че историкът, който предложи смяната на името на Благоевград е открил нова сцена за изява  Laughing

# 607
моля моля дами не се бийте  fight всяка по-реда си... нали знаете още каква голяма опашка имаа   Mr. Green

# 608
Цитат
...независимо къде отиваш -  на заседание (мийтинг, както му казват в Трънско)...

Joy

# 609

След време, съвсем скоро, като Ви налегне артрита, гарантирам, че спомена ще Ви топли, като ваучер с 50% намаление за процедури в Нареченски минерални бани. А там, полегнали на кошетката, докато Ви правят масаж с лечебна кал, за да се адаптирате към почвата, леко ще се усмихвате, като превъртате отново лентата със спомени назад.

...

Нареченските минерални бани не бяха ли по-скоро за заболявания на нервната система Simple Smile

# 610
  • в морето до колене
Аха, за това са...
И водата там е хладка. Успокояваща... Simple Smile
Не вярвам да има положителен ефект при артрит.

# 611
Скрит текст:

...
[/quote]

Нареченските минерални бани не бяха ли по-скоро за заболявания на нервната система Simple Smile
[/quote]
Да, за нервната система са Simple Smile

# 612
Аз разбирам, че споменът ще топли като ваучер за баните, а не че в Наречен се лекува артрит. Simple Smile

# 613
Искам да ви кажа, че се отписвам от тая тема, защото стана безкрайно тъпа и окончателно я обърнахте на спам и чат. Писна ми да прочета един цитат и после 2 страници "Ама какво му е смешното?", "Ама на мен не ми е смешно" и обяснения на смешката.
Явно във форума вече няма и модератори.

Ако желае някой, да пуска нова след 9 страници, ако не - няма да е голяма загуба.

# 614
Аз разбирам, че споменът ще топли като ваучер за баните, а не че в Наречен се лекува артрит. Simple Smile

Да де, ама сигурно няма да ме топли особено подобен ваучер, ако с нервите съм наред, а имам само проблеми с артрита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт