Смешки от форума - 15

• 138 401
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 645
Цитат

Мнението ти тежи колкото би тежало мое в тема за онанирането при мъжете- знам как се прави, виждала съм върху какво и с какво се прави, мога да предположа как по-добре става, но само толкова. Да се вреже в тълпата с пишки и да им давам съвети, си е чиста проба махленско поведение.

Joy

# 646
  • Бургас
Цитат

Мнението ти тежи колкото би тежало мое в тема за онанирането при мъжете- знам как се прави, виждала съм върху какво и с какво се прави, мога да предположа как по-добре става, но само толкова. Да се вреже в тълпата с пишки и да им давам съвети, си е чиста проба махленско поведение.

Joy

Сигурна съм, че тълпата ще я приеме радушно  Laughing

# 647
Цитат
Със съпругат ме искаме дете на сутрин като ставам за работа всичко изтеча.... Thinking
Това е по-скоро тъжно, отколкото смешно. Tired
А заглавието на темата е " здр".

# 648
  • София
Дано поне да са достатъчно грамотни да ползват правилното отверстие.

# 649
Цитат
Със съпругат ме искаме дете на сутрин като ставам за работа всичко изтеча.... Thinking
Това е по-скоро тъжно, отколкото смешно. Tired
А заглавието на темата е " здр".

Майко мила!  Shocked Не знам какво да пожелая - всичко да е изтечало и тази да не се размножава, или да погледна морално и все пак да стисна палци да не е изтечало всичкото..  Crazy

# 650
Изкушаваш ме да попитам авторката откъде и какво точно изтича.  Mr. Green
Не че вече не я почнаха.

# 651
  • Бургас
На тази отдавна нещо й е изтечало, но то от други, по-"северни" части на тялото.

# 652
Цитат
Живеех на квартира в София,бяхме с хазаи баба и дядо,имаха пленница която
живееше във Варна

Ясно е, че смешката е от недоглеждане, но въпреки това  Grinning

# 653
Или речникът на телефона е виновен Confused В една тема заради него съм написала "още преди няколко страници пиках" вместо "писах".  Laughing

# 654
Ох, ужасни са ми тези речници. Почти никога не ми подсказва думата, която ми е нужна, до последно ми предлага съвсем други варианти, за които не бих се и сетила и накрая взема, че сама си напиша думата Grinning

# 655
  • Бургас
Или речникът на телефона е виновен Confused В една тема заради него съм написала "още преди няколко страници пиках" вместо "писах".  Laughing

А, това нищо не е. Аз преди време пратих едни мили старци в публичен дом /а имах предвид старчески/, с обяснението колко добре биха се грижили за тях там и как ще са сред "себеподобни"  hahaha

# 656
 JoyДжулка, веднага се разпиши при Муньовщините! Hug

# 657
Хахаха Joy

# 658

Hug Hug Hug

# 659

Аууу, този речник как щеше да ми развали семейството  Twisted Evil Пращам смс на мъжа си, който трябва да гласи "миличко, утре ще дойда!", а това умно нещо решава да поправи на  "момчил, утре ще дойда!". При което получавам смс "?????????", защото мъжът ми изобщо не се казва Момчил.

Общи условия

Активация на акаунт