Смешки от форума - 15

• 138 331
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Сийке, какви са тия ужасии, майко мила.  Joy

# 691
То да не е било обратното - първо човека да е нападнал магарето с некви щения, хаха Sunglasses

# 692
  • Бургас
Чудя се къв го дири тоз чиляк със събути кюлоти при това наточено магаре.........че и разиграва магарето на всичкото отгоре като недостъпна мома.

# 693
Нуждата не пита. Особено, ако е голяма.

# 694
Ужасно забавна тема, от няколко дни ми оправя настроението Simple Smile   bouquet

За да допринеса и аз, ето една от причините за отрицателен тест за бременност:

Цитат
Пропуснах да спомена, че в събота ме беше ухапало кучето и правих тест, който беше отрицателен. И сега положителния се появява след няколко дни. Та заради отрицателния си мислех, че съм се изчистила вече...

# 695
  • Ямбол
Може да го е използвала в преносен смисъл, нещо като я е стегнала шапката, или са я подгонили лудите и в този смисъл. Не наистина да я е ухапало куче.

# 696
 И аз го разбирам като използвано в преносен смисъл... Peace

# 697
Точно така. Въпрос на личен избор е да избереш да спреш на кота 600. Но да се възмущаваш от факта, че някой се справя по-добре е най-малкото лицемерие. Аз нямам нищо против хората изкарващи 600 лева. Сигурна съм, че това са едни прекрасни трудови хора, които са щастливи в собствения си свят. Просто те живеят във вселена ужааааасно далече от моята. Общите ни допирни точки могат да бъдат само в магазина където същите тези хора ми продават разни неща. Или във форума на bg-mamma в който всички сме равни. Нещо като дервноримска баня в която патриции и плебеи се къпят заедно.

Whistling

# 698
Мъка...Лошото е, че сума народ й репликира, а това видимо я насърчава. Този филм обаче сме го гледали вече, римейк рядко може да впечатли.

# 699
За репликиращите явно е премиера  Rolling Eyes

# 700
Мъка...Лошото е, че сума народ й репликира, а това видимо я насърчава. Този филм обаче сме го гледали вече, римейк рядко може да впечатли.

Преди тука списваше една подобна патрицийка - чистачка в хотел в Англия. Как и беше ника?
Да не са братчедки случайно?

# 701
Добър вечер на Джулия, Смилика и Лиана.

Поздрав със следващото парче:

# 702
  • София
Лаура, хубаво е човек да знае кога да се спре.  Peace Сгрешила си начина, по който смяташ, че можеш да блеснеш във форума.

# 703
  • Ямбол
Лаура, хубаво е човек да знае кога да се спре.  Peace Сгрешила си начина, по който смяташ, че можеш да блеснеш във форума.
Подкрепям. В началото ми се стори свеж човек, обаче вече не правя разлика с поредния трол. Много напомня на Лизет33.

# 704
И тука ли Лаура? Където вляза - цоп, пляс,  Laura_SG.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт