Или поне да се разделят в отделни шкафове с ясен надпис на вратата на всеки " За рожден ден", "За из градината", "За училище". Сегашното какво е!? Много просто било - били на отделни купчинки на рафтовете. Били са те... аз пера, простирам и прибирам от седмица насам, как ли пък няма да ги редя на отделни купчинки... просто слагам вътре и затварям. Стига да може да се затвори, де.
Ама съгласете се - дори и да имам желание да редя по предназначение - как да различа дадена рокличка или блузка за рожден ден ли е или за село? Всичките са весели едни такива цветове, зайчета, мечета, кокичета - къде повече, къде по-малко. Как ги различават?
А дори и да ги наредя на тематични купчини някак, как по дяволите да разбера коя рокличка от купчината "За рожден ден" с кой чорапогащник от чекмеджето с гащи и чорапи се съчетава? А?
Да приемем, че успея да съчетая, ама неблагодарното гювечоунищожителче ще ревне и за подходяща панделка, и дори, да ви пази Бог, за чантичка. Подходяща. И на цвят, и за случая и не знам там какво. Къде ли стоят чантичките. Има ли всред тях такива "За село"?

Тя цялата тема е уникална!