Смешки от форума - 15

• 136 074
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 945
Написано е от татко:

Цитат
Това с различните дрехи за различни поводи трябва да се забрани!

Или поне да се разделят в отделни шкафове с ясен надпис на вратата на всеки " За рожден ден",  "За из градината", "За училище". Сегашното какво е!? Много просто било - били на отделни купчинки на рафтовете. Били са те... аз пера, простирам и прибирам от седмица насам, как ли пък няма да ги редя на отделни купчинки... просто слагам вътре и затварям. Стига да може да се затвори, де.

Ама съгласете се - дори и да имам желание да редя по предназначение - как да различа дадена рокличка или блузка за рожден ден ли е или за село? Всичките са весели едни такива цветове, зайчета, мечета, кокичета - къде повече, къде по-малко. Как ги различават?

А дори и да ги наредя на тематични купчини някак, как по дяволите да разбера коя рокличка от купчината "За рожден ден" с кой чорапогащник от чекмеджето с гащи и чорапи се съчетава? А?
Да приемем, че успея да съчетая, ама неблагодарното гювечоунищожителче ще ревне и за подходяща панделка, и дори, да ви пази Бог, за чантичка. Подходяща. И на цвят, и за случая и не знам там какво. Къде ли стоят чантичките. Има ли всред тях такива "За село"?

Joy

Тя цялата тема е уникална!

# 946
  • София
 Joy Joy Joy Познах кой го е писал това. Фен съм му  Grinning

# 947
Коя е тази тема? Моят мъж много се забавлява, когато с някоя майка не детенце в яслата е засекат и тя възкликне на вратата: "Ама баща ти защо така те е облякъл сутринта?" Обаче, ако не приготвям дрехите на детето от предния ден и то може да отиде по пижама на ясла.

# 948
  • София
От същата тема:
Цитат
Е детето се разповръща,оповърна банята,леглото,шалтето,коридора.Ама не ми се чисти сега.След малко. Мисля си дали пилетата принципно кълват повърнато?Имам 10 тина бройлера,да взема да пусна 2-3 да го поизкълват...
Е обади се и голямото,че се връща от училище и паднала в една локва.Паднала пълноразмерно,даже косата й била кална да пусна бойлера да се къпе...избива ме на истеричен смях,явно от недоспиване...

# 949
  • в морето до колене
Joy Joy Joy Познах кой го е писал това. Фен съм му  Grinning
hahaha
Дали пък не си е пуснал сам тема, в която да споделя неволите си в отсъствието на съпругата. Или има такава принципно при "татковците".
Някак не ми се ще да го стоквам... обаче ми е любопитно.  Embarassed

# 950
# 951
  • Ямбол
Цитат
...
    За знак преди смъртта, бих могла да напиша следното...когато видя богомолка и научавам, че някой е починал. Случи се на няколко пъти и вече се моля да не видя богомолка!
Някои хора казват - колко мъка има на този свят, а аз бих перифразирала - колко простота има на този свят.

# 952
Цитат
...
    За знак преди смъртта, бих могла да напиша следното...когато видя богомолка и научавам, че някой е починал. Случи се на няколко пъти и вече се моля да не видя богомолка!
Някои хора казват - колко мъка има на този свят, а аз бих перифразирала - колко простота има на този свят.
Аз пък простота бих заменила ,с простотия

# 953
Цитат
ММ е на мнение , че винаги скъпото излиза евтино.

# 954
 Joy Само не разбрах пилетата дали изкълваха повърнатото ...

# 955
  • Там, където ме обичат
Не знам за пилетата, но тук тук пише за тези, които са яли кренвирши:

Цитат
Няма нужда от съдържание. Щом си ял кренвирш значи си ял всичко  Peace

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 23:14 от foxysilver

# 956
  • Пловдив
Ми... то си е така за кренвиршите Simple Smile  hahaha

# 957
  • Варна
Коя е тази тема? Моят мъж много се забавлява, когато с някоя майка не детенце в яслата е засекат и тя възкликне на вратата: "Ама баща ти защо така те е облякъл сутринта?" Обаче, ако не приготвям дрехите на детето от предния ден и то може да отиде по пижама на ясла.

Въобще не се учудвам... Наскоро бяхме на една почивка няколко  семейства, някои с деца, други -  без. Та имаше с нас един татко  със сина си само, защото мама в къщи гледа двумесечната бебка. Та гледам по едно време, малчугана обут с дънки и маратонки, а гол до кръста. Питам таткото защо. Отговорът: "Защото яде и да не си накапе блузката."
След следобедния сън гледам същото хлапе с къси гащи, джапанки и блуза с дълъг ръкав. Пак питам таткото за идеята на това решение. Отговорът: " Ами тези дрехи бяха най-отгоре в сака."  ooooh!
Та мъжете имат желязна логика понякога...

# 958
  • Пловдив
Майката е постъпила с идеята за здрав разум у мъжа и. Аз отдавна не лежа на тази кълка. Когато мъжът отива с децата някъде дрехите им са в надписани чанти. Съчетани по комплекти - тази блуза с този панталон и тези чорапи. Ако времето е постоянно нещата са надписани в торбите "дрехи за понеделник", "за вторник", "резервни комплекти". Ако е в променлив сезон нещата са "за топло и слънчево", "за дъжд".

# 959
  • София
Майката е постъпила с идеята за здрав разум у мъжа и. Аз отдавна не лежа на тази кълка. Когато мъжът отива с децата някъде дрехите им са в надписани чанти. Съчетани по комплекти - тази блуза с този панталон и тези чорапи. Ако времето е постоянно нещата са надписани в торбите "дрехи за понеделник", "за вторник", "резервни комплекти". Ако е в променлив сезон нещата са "за топло и слънчево", "за дъжд".
Joy Joy Joy
Ти ме разби.  hahaha
Аз пък ги оставям да се обличат както си искат, ако са с баща им /нали не ги виждам/.  Party

Общи условия

Активация на акаунт