Смешки от форума - 15

• 136 020
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Не разбираш.  Mr. Green Баща им е способен да нахлузи гащите на осем годишния на тригодишния и да е искрен учуден защо аджеба му падат.

# 961
  • София
Не разбираш.  Mr. Green Баща им е способен да нахлузи гащите на осем годишния на тригодишния и да е искрен учуден защо аджеба му падат.
Разбирам. 
И моят е способен.  bowuu
И пак, нали не ги виждам, да се оправят.  Naughty
Скрит текст:
Сега съвсем сериозно на какво е способен ММ. Отивам една вечер на РС, в детската на едно от децата. Знам, че продължават дълго и тати има за задача да сложи детето да спи /тогава беше само едно малкото, значи е било средното, преди да се роди най-малкото.  Wink/. Седя си аз на РС и нещо ме гложди, ама много. Казах ли му с какво и как да го нахрани? Да! Как да го изкъпе, изсуши, какво да му облече за сън? Да! и т.н...Да! Да! Да! И изведнъж се светнах - не му казах да му свали чорапите, като ляга! Казах си, че не е болка за умиране и се успокоих. Прибирам се аз и все пак реших да му ги сваля. Отвивам го и...свалих ги де, ама първо трябваше да сваля пантофките.  Crazy

# 962
  • Пловдив
Философията на Наталия Кобилкина, синтезирана в 3 изречения  Grinning
Цитат
Вагината ти е храм и инструмент. ...
Песента на Веско Маринов доби един нов смисъл
"Каква жена, каква камбанария, изправена пред моя млад олтар! Защо ли да се правя на светия, когато аз съм раждан за звънар..."

Със сълзи се смея. Сори за излишното мнение.

# 963
Философията на Наталия Кобилкина, синтезирана в 3 изречения  Grinning
Цитат
Вагината ти е храм и инструмент. ...
Песента на Веско Маринов доби един нов смисъл
"Каква жена, каква камбанария, изправена пред моя млад олтар! Защо ли да се правя на светия, когато аз съм раждан за звънар..."

Със сълзи се смея. Сори за излишното мнение.
Аз пък чувам ...когато аз съм раждан с банан

# 964
  • Там, където ме обичат
Боже какво творчетво струи в темата..., не мога да спра.  Joy Joy Joy

# 965
Аз пък чувам ...когато аз съм раждан с банан

А аз пък чувам със звънар  Grinning

# 966
Поздрав за баба Ваня, клюкарката от балкона на втория етаж!  Heart Eyes

Каква жена, каква камбанария,
изправена пред моя млад олтар.
Защо ли да се правя на светия,
когато аз съм раждан за звънар.

Отново на балкона тя застава,
отново става чудо след това. -
Аз знам, че за една жена такава
залага се и царство, и глава.

Направо към сърцето ми политва,
изгаряща от огън и от зов. -
Отдавна тя не плаче за молитва,
отдавна плаче само за любов.

Колко огън, колко нежен плен
има във очите й небесни.
Господи, дадеш ли я на мен,
черква ще ти построя от песни.

# 967
Не че нещо, ама... какво точно ѝ има на песента, та е обект на толкова смях и закачки в няколко теми вече?
Аплодират се и се величаят откровено графомански изцепки без грам мисъл в тях, само защото са написани от съфорумки, а на Евтим Евтимов му се смеем... Що така с двоен стандарт, бе мацки???

# 968
Май иронията е към изпълнителя, не към автора...

# 969
  • Ямбол
Здравей те на всички.Имам момченце от 05.2004г. Беше първа група. От началото на септември би трябвало да е втора но тия дни разбрах че тяхния набор го разделят и една част и моето включителто остават пак първа ,а другите отиват трета. Никой не си направи труда да ни информира за тези действияот тяхна страна.Та въпроса ми е имат ли право да делят набора при положение че те са достатачно деца за грипа и от ясла са заедно.Къде да си потърся  правата.Ние целия родителски колектив сме готови да се обеденим за това децата да си бъдат заедно.Имали законово основание за това тяхно действие.Вчера разбрах че дете по малко от моето и не е стъпвало до сега в градина е започнало в трета група.Направо съм бесна за това.Моля ви за помощ за да мога да реагирам своевременно.Благодаря предварително.
Нарочно го копирах с датата, за да се види, че е от тази година.
Този набор дете би трябвало да е поне четвърти клас, а не първа група.
После пък са достатъчно деца за грип!!!
Направо е бесна, ще се беси ли тази жена?

# 970
Притеснена е явно жената и объркано пише Rolling Eyes

# 971
  • София
Това с достатъчното деца за грипа просто ме разсипа!!!!

# 972
Това с достатъчното деца за грипа просто ме разсипа!!!!

Joy 

Нарочно го копирах с датата, за да се види, че е от тази година.
Този набор дете би трябвало да е поне четвърти клас, а не първа група.

Отвъд шегата,  програмата за обучение Jül е баш смесване на децата от първи до четвърти клас, учене заедно, "един от друг", в "ненапрегната атмосфера", и звучи толкова добре на теория, че ви е ясно колко е зле приложено на практика.  Confused

# 973
Цитат
Бисерка НЕ прави 3Д вежди, виждала съм на обща позната веждите, направени от Бисерка, точно като в турски сериал са

Цитат
...в момента не знам как се казва студиото. При момичето си правих и тауировката на гърба 20 дни след веждите. Трябваше да бъде вълк, но прилича на свиня.
Цитат
В сравнение с моите редки, светли и проскубани вежди, тези ми се струват като на Филип Тотю мустака...
Цитат
леко приличам на Реджеп Иведик
Скрит текст:
Знам, че не е повод за смях по принцип, но момичетата от темата за перманентния грим описват с много хумор и самоирония преживелиците си  Peace

# 974
  • Там, където ме обичат
 Joy Joy татуировка-свиня rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт