Смешки от форума - 15

• 135 925
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Има много как да ги нарека дали са скъперници или пестеливи или мизерници  незнам.Ние например имаме на работа баня и някой редовно се къпят там като гореспоменатия ,за да не се къпе в къщи.

# 1 066
Има много как да ги нарека дали са скъперници или пестеливи или мизерници  незнам.Ние например имаме на работа баня и някой редовно се къпят там като гореспоменатия ,за да не се къпе в къщи.

Добре де, а банята в такъв случай за какво е? Не е ли, за да се къпят служителите? newsm78

# 1 067
  • Бургас
Ние сме строителна фирма и при нас душчето в банята е, за да се измият техниците след обекта, ако имат работа в офиса, или ние - канцеларските мишки.

# 1 068
Няма емотикони в цитата, но предполагам, че е шега... Както си ровех в сериозни теми за отчитане на водата и т.н попаднах на тази и това много ме разсмя  Crazy

# 1 069
  • София
ние работим в офис няма тежка физическа работа.Има баня и кухня за удобство,а не да ги ползваш,за да пестиш в къщи.

# 1 070
Ние сме строителна фирма и при нас душчето в банята е, за да се измият техниците след обекта, ако имат работа в офиса, или ние - канцеларските мишки.
Е, така пояснено, схващам. Close

ние работим в офис няма тежка физическа работа.Има баня и кухня за удобство,а не да ги ползваш,за да пестиш в къщи.
Ами пак не схванах тук-има баня, ама не може да се ползва, а уж е за удобство newsm78

# 1 071
  • София
Ама я пък колко са си задружни хората! Заедно се къпят, краката си мият, цветята си поливат ...
 Heart Eyes

# 1 072
  • Бургас
Вероятно просто са наели някакъв апартамент и не са изтръгнали душчето  Joy

# 1 073
  • София
Не ,че не може да се ползва.Ползва се когато му е нужно на някой,а не постоянно както го правят определени хора.Аз примерно я ползвам веднъж седмично,колегата всеки ден .Сега схвана ли или?Удобство за някой да си пести в къщи ако щеш ,това,че фирмата плаща не значи,че трябва да се скъсаш да ползваш.

# 1 074
  • Куциндрел
 Joy Joy Joy Joy
Зависи от потребностите за баня - веднъж седмично, всеки ден, някои може и по 2 пъти на ден.

# 1 075
  • София
Зависи от потните жлези казваш Joy

# 1 076
Е, поне пък хигиената на колегите ти е на ниво Wink. И евентуални миризми са слабо вероятни. Което си е за завиждане де.
Скрит текст:
Макар, че не виждам дали се прави с цел спестяване, защото така или иначе вкъщи пак трябва да се вземе евентуално душ

# 1 077
  • София, България
Нови дрехи носят ли си да се преобличат, или за да спестят ходят само с работните униформи  Mr. Green

# 1 078
  • София
Виж как позна някой си идват с униформите и като ги видя със собствени дрехи  и чак да се зачудиш Joy

# 1 079
Цитат

Пък бременният ми корем що блъскане е изял от вратата на колата, чак ми е неудобно от детето.

Joy

Общи условия

Активация на акаунт