Смешки от форума - 15

• 135 871
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 110
Бисер отново от същата мацка с канибалите, редовно ги ръси и се заливам с нея:
Цитат
Интервю на Благой Георгиев, говори за Бербатов и мерцедеса си, уникален глупак!! ooooh!
Зъбите му светят - като призрак, който си е сложил ченето на заспалия английски граф, собственик за замъка. Като го погледна, само зъби виждам

# 1 111
Бисер отново от същата мацка с канибалите, редовно ги ръси и се заливам с нея:
Цитат
Интервю на Благой Георгиев, говори за Бербатов и мерцедеса си, уникален глупак!! ooooh!
Зъбите му светят - като призрак, който си е сложил ченето на заспалия английски граф, собственик за замъка. Като го погледна, само зъби виждам
И суичъра с качулка.

# 1 112
Пак от темата за майката, която иска да смени името на бебето си:

Цитат
П.С. АКО ИМАХ СПОСОБНОСТТА И ПРАВОМОЩИЯТА, ЩЯХ ДА СТИГНА ДО ТЕБ ПО ЗАКОНОВ РЕД И БИХ ТЕ ЛИШИЛА ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА. Това твоето не е нормално. Малко си била бита като дете... 
Joy

# 1 113
  • Куциндрел

Цитат
П.С. АКО ИМАХ СПОСОБНОСТТА И ПРАВОМОЩИЯТА, ЩЯХ ДА СТИГНА ДО ТЕБ ПО ЗАКОНОВ РЕД И БИХ ТЕ ЛИШИЛА ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА. Това твоето не е нормално. Малко си била бита като дете... 
Joy
rotfImao rotfImao rotfImao

# 1 114
За безопасния секс и, ъ, Бог?

Цитат
И никъде не съм казала, че ще му връча презерватива с богословията да прави безопасен секс, но ако е добре информирано:
1. То само ще изиска презерватив

# 1 115

Цитат
Joy

A коя е темата? Загриза ме любопитство нещо, какво толкова му е на името, че да иска да го сменя.... newsm78

# 1 116
# 1 117
Цитат
А аз в хладилника до сега съм слагала само тривиални неща - сирене, оцет, пране...  Whistling

Joy

# 1 118
Чудех се, кога ли ще лъсна тука...  Joy

# 1 119
Чудех се, кога ли ще лъсна тука...  Joy

Как смяташ, че ще пропусна този бисер! Жестоко е направо! А лекотата, с която го каза, ме разсмя още повече!  Joy

# 1 120
Аа, не, днес сте в стихията си!  Joy

Цитат
Между 'Телефонка' и 'Гардеробка', бих избрала 'Телефонка'  Thinking После може да си сменя името на 'Джиесемка', а след това на "Айфонка", "Смартфонка", "Слимфонка" или "Айпадка"  Laughing

# 1 121
  • Бургас
Цитат
А аз в хладилника до сега съм слагала само тривиални неща - сирене, оцет, пране...  Whistling

Joy

След като Кари Брадшоу може да си държи пуловерите във фурната, не виждам защо жената да не си държи прането в хладилника  Grinning

За безопасния секс и, ъ, Бог?

Цитат
И никъде не съм казала, че ще му връча презерватива с богословията да прави безопасен секс, но ако е добре информирано:
1. То само ще изиска презерватив

Преди време една моя съученичка в гимназията питаше дали може да ползва един презерватив втори път. Още я бъзикаме, че си пере и простира презервативите, за да ги ползва отново. Отговорно е момичето.

# 1 122
Цитат
Но днес четох, че вече имало излекувани от ебола. Ама не разбрах от ваксина или ей така чудодейно

То и от ваксина да се излекува някой, пак е чудодейно  Joy Joy Joy

# 1 123
  • Варна

Цитат
Здравейте,
вчера с приятелят ми се сборичкахме в леглото и така се случи, че той си вкара пениса 2-3 пъти в мен без презерватив. Не съм в овулация и трябва да ми дойде след 3-4 дена. Според вас има ли за какво да се притеснявам?  newsm78 Моля само за адекватни коментари. Благодаря предварително!  Rolling Eyes Embarassed
Спокойно, опасност няма... и сто пъти да свърши в теб, няма документиран случай в историята на човечеството за мъж забременял от мъж.

Да. Обаче опитите в Анадола продължават...

П.с. Според мен просто някоя потребителка си е избрала крайно неподходящ ник...  newsm78

# 1 124
  • в дяволитите очички на моето тормозче
[quote link=topic=805960.msg29308923#msg29308923 date=1414154437]
Тия пък, защо са му навряли плика в задника!Поне бележка да бяха сложили! На кого ще му хрумне първо да му бръкне в задника и после да го готви?!?Пфу!

[/quote]

Култово Laughing

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 16:00 от Бронте

Общи условия

Активация на акаунт