Смешки от форума - 15

• 135 779
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 155
Заглавие на темата:
Какво бихте снимали във вашият любим/а?

Съдържание на темата:
Цитат
Какво бихте снимали във вашите любими хора освен лицата им и какво друго бихте снимали което да ви е спомен Завинаги?

Не знам защо, но ми прозвуча много зловещо. Направо  newsm43 bishop

На мен не ми звучи зловещо - само абсурдно  ooooh! Какво ще му снимам, освен лицето? Егати въпроса. Ми - задника! И предника! Да ми остане за цял живот.  rotfImbo Даже може и сисите да си снимам, че няма да са все така. И да ме топли мисълта Завинаги, че едно време са ми били над кръста...  Whistling

# 1 156
Чета поста на Джулката и си викам - кой пък влиза в аптеката да търси части за Ауди   Embarassed Embarassed

Audi,  марката коли, е латинското съответствие на фамилията на основателя Хорх, и означава слушам, чувам, казано в ед.ч. императив.  Peace

audire - audi
(zu)hören - höre/horch!

Снимките на части от тялото на любимия звучи като безобиден фетишизъм в семейна среда, ама знае ли човек  ooooh!

# 1 157
  • Пловдив
Аз на темата със снимките бая и се позамислих, още като я пуснаха. Мислех да се изрежа, че искам да снимам само и единствено "семейните бижута". Ама реших да не се излагам Mr. Green

# 1 158
Хареса ми как го е казала.  Laughing

темите, в които съм аз, не умират, а вампирясват и живеят по-дълго от останалите.

# 1 159
  • София
то си е така.

# 1 160
Много добро попадение:

Аз си споделих проблема - часова разлика. Мразя след като съм писала и участвала да се събудя и темата от "Какви въпроси ви зададаха на интервю" да се е превърнала в "обезкосмихте ли се преди интервюто".

А от друга тема:  Laughing

У СО-то кво ще номинират - най-страшна свекърва и снимки - коя по метла, по-модерните с прахосмукачка за летене.

# 1 161
  • София
Цитат
Възхитена съм колко ниско може да падне една жена за един мъж или за едното е*ане..
  hahaha

# 1 162
На какво се възхищават хората ooooh!

# 1 163
Цитат
Цитат
ne razbrah kak taka ot vemeto a i imam priznaci na bremenost spq po cql den bolki v koreme i gurdite predi data mi imah bqlo techenie ineznam dali sam bremena nadqvam se dae taka..pognete mi

мързелива си просто  Mr. Green

иди и си купи още един тест и с първа сутрешна го препишкай, и пиши по грамотно ooooh!
Joy hahaha

# 1 164
  • Бургас
Цитат
Цитат
ne razbrah kak taka ot vemeto a i imam priznaci na bremenost spq po cql den bolki v koreme i gurdite predi data mi imah bqlo techenie ineznam dali sam bremena nadqvam se dae taka..pognete mi

мързелива си просто  Mr. Green

иди и си купи още един тест и с първа сутрешна го препишкай, и пиши по грамотно ooooh!
Joy hahaha

Или да препикае някоя жаба,.............ама мъжка  Laughing

# 1 165
Хмм,  newsm78 то, да ви кажа, и аз имам такива болки, по веднъж в месеца... Може и аз да съм бременна пак?  Ама ме боли и кръста и дясното коляно, дали не е на близнаци?  Rolling Eyes
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 166
Хмм,  newsm78 то, да ви кажа, и аз имам такива болки, по веднъж в месеца... Може и аз да съм бременна пак?  Ама ме боли и кръста и дясното коляно, дали не е на близнаци?  Rolling Eyes
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
[/quo      Даже към тризнаци вървиш  скъпа.Жената има 1.бяло течение 2. спи по цял ден 3.болки в корема (как ги усеща като спи? newsm78) ето това е,ако и яде значи работата е сигурна за едно.

# 1 167
За обичта и зомби апокалипсиса и общото между тях:

Цитат
Обичта не е емоция, а е действие. Когато навън има зомбита и видиш, че прикритието ти не е добро, ти не го напускаш, търсейки по-добро, а взимаш тухли, хоросан- и си правиш по-добра стена. Укрепването е постоянна дейност при зомби апокалипсис, а обичането трябва да е постоянно настроение и намерение, точно в тия моменти, когато нещата са най-кисели.

# 1 168
  • Бургас

Цитат
Обичта не е емоция, а е действие. Когато навън има зомбита и видиш, че прикритието ти не е добро, ти не го напускаш, търсейки по-добро, а взимаш тухли, хоросан- и си правиш по-добра стена. Укрепването е постоянна дейност при зомби апокалипсис, а обичането трябва да е постоянно настроение и намерение, точно в тия моменти, когато нещата са най-кисели.

Това на Мамасита ли е  Mr. Green

# 1 169

Цитат

Това на Мамасита ли е  Mr. Green

Иска ли питане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт