Смешки от форума - 15

• 135 702
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 305
Става дума за броколи:

Цитат
Първо на силен котлон, после като им добавя водата намалям котлона и захлупвам с капак.  Децата после им добавят масло, аз сирене, съпружието - пържолка  Grinning

Joy

# 1 306
Цитат
Аз пък искам да попитам бременните и майките- разстройството може ли да е признак за бременност ?? Вече няколко дни го имам само сутрин, без да ме боли корем, без да съм яла нещо развалено.
newsm78 А сега де!  Joy

# 1 307
Някои жени, в желанието си да станат майки,
виждат признаци в какво ли не! Crazy
Какво да се прави, простено им е...

# 1 308
Сутрин ми се пие кафе и ми се пуши,дали съм бременна?

# 1 309
  • Бургас
Ако не ти се пие кафе и не ти се пуши - тогава може. Grinning

# 1 310
Ако не ти се пие кафе и не ти се пуши - тогава може. Grinning
А а добре, значи  съм просто тютюнджийка.

# 1 311
  • Германия
По-скоро за темата "Абсурди от форума". В темата на/за ДеШели.
(всички болднати части са от мен).

Маmma пише:
Дешели, фактът, че сайтът Ви дава правото на отговор на обвиненията не означава, че имате право да превръщате темата в собствена рекламна такава, промотирайки продукти, бъдещи услуги, маркетингови кампании и др. и публикувайки пост след пост в нарушение на правилата тук. [...]

Отговорът на ДеШели:
Здравейте,
можете ли да ни посочите къде са тези правила, които ние нарушаваме с нашите публикации ? Бих искала да се запозная с тях и да видя какво нарушаваме ? Също така можете да се обърнете към администраторите на сайта да видим и тяхното мнение дали е такова като вашето... Нещо, което ме съмнява..

doh

# 1 312
  • София
 hahaha Дори не са си направили труда да разберат кой е собственикът и главните отговорни във форума. Темата е много забавна.

# 1 313
  • Там, където ме обичат
hahaha Дори не са си направили труда да разберат кой е собственикът и главните отговорни във форума. Темата е много забавна.
А коя е темата?

# 1 314
  • Ямбол
Като кликнеш на някой от цитатите на Мамма или на Дешели и влизаш в темата.

# 1 315
По-скоро за темата "Абсурди от форума". В темата на/за ДеШели.
(всички болднати части са от мен).
Скрит текст:
Маmma пише:
Дешели, фактът, че сайтът Ви дава правото на отговор на обвиненията не означава, че имате право да превръщате темата в собствена рекламна такава, промотирайки продукти, бъдещи услуги, маркетингови кампании и др. и публикувайки пост след пост в нарушение на правилата тук. [...]

Отговорът на ДеШели:
Здравейте,
можете ли да ни посочите къде са тези правила, които ние нарушаваме с нашите публикации ? Бих искала да се запозная с тях и да видя какво нарушаваме ? Също така можете да се обърнете към администраторите на сайта да видим и тяхното мнение дали е такова като вашето... Нещо, което ме съмнява..
doh

smile3555 Epic Fail! Сега чакам с нетърпение коментара на Дешели, в отговор на Mamma, но подозирам, че такъв няма да има... Голям конфуз.  hahaha

# 1 316
  • Там, където ме обичат
Някои отказват да умират изобщо, а други само отзад  Mr. Green:
"тя отЗадва да умре":
http://www.bg-mamma.com/shop/75048-tya-otzadva-da-umre.html?utm_ … utm_content=75048

# 1 317
  • София
Цитат
Zdraveite nova sum tyk i se izvinqvam ako neshto glypavo sum vi popitala no vuzmojno li e da sum bremenna pri dva otricatelni testa poneje mi zakusnqvashe 7 dena no na 8 mq polychih kurvene.... Vuzmojno li da sum bremenna i kak bih mogla da razbera? 

# 1 318
Цитат
Zdraveite nova sum tyk i se izvinqvam ako neshto glypavo sum vi popitala no vuzmojno li e da sum bremenna pri dva otricatelni testa poneje mi zakusnqvashe 7 dena no na 8 mq polychih kurvene.... Vuzmojno li da sum bremenna i kak bih mogla da razbera? 

Възможно е, разбира се! Особено ако кървенето е от носа. Изчакай малко, и ако получиш разстройство само сутрин - честито!

# 1 319
  • София
Цитат

Възможно е, разбира се! Особено ако кървенето е от носа. Изчакай малко, и ако получиш разстройство само сутрин - честито!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт