Лещи за очи - 5

• 132 893
  • 858
  •   2
Отговори
# 660
  • Драгоман
 Лещите от Клокотница са с доста ниско качество. Носила съм техни лещи и не съм доволна. Препаратите също са им зле.

# 661
Ами бях чела само добри отзиви и затова реших да пробвам, а и цената беше 40 лв. на комплект, но.. Моля, споделете тези от вас който ползват цветни с диоптър на коя марка си взимате? Ползвала съм и на ню белина, с тях съм нямала проблем, само доста често едната се къса преди срока..

# 662
  • В полите на Пирин планина
Цветни лещи никога не съм носила  Peace

# 663
Здравейте отново ! В момента съм със Specialty 55%. Въпросът ми е възможно ли е високото водно съдържание на лещата отвреме навреме да предизвиква замъгляване на зрението при някои хора ?

# 664
Не, това е очен секрет от дразнене на окото, не е задължително това да е от лещата.

# 665
Какво мислите за лещите Omega 38 ? Шестмесечни са и цената им е доста приемлива.Вече се изпочудих какви да си купувам .До сега бях с на Zeiss ,тримесечни,но не съм доволна.Замъглява ми се погледа,''разпръсква'' се светлината ,особено вечер.

# 666
Какво мислите за лещите Omega 38 ? Шестмесечни са и цената им е доста приемлива.Вече се изпочудих какви да си купувам .До сега бях с на Zeiss ,тримесечни,но не съм доволна.Замъглява ми се погледа,''разпръсква'' се светлината ,особено вечер.
И аз имах същите проблеми с Zeiss, Specialty 55% за мен са по-добри...

# 667
  • На високо
В момента съм с такива, нося ги вече 3-ти месец - доволна съм, чувствам се комфортно.
Предните ми лещи бяха Specialty 55%. Към края на срока им на носене и аз имах замъгляване, а и като цяло не ми бяха много удобни. С Omega 38 определено ми е по-добре.
Мислех да пробвам и лещите на Zeiss, но отзивите ви ме разколебават Thinking.

# 668
Zeiss са много добри лещи, малко по-дебели, лесно се манипулира с тях. Не дразнят, прилепват добре, имат отлична оптика.

# 669
Какво ще кажете за лещите TOp Vue ? гледам ги в един сайт на мн хубава цена

# 670
Zeiss - не съм доволен. Дразнеха ми окото.

# 671
Преразгледайте си техниката на поставяне. Трябва да е най-малко травмиращо окото. Вижте клипове в ютюб. Лещите трябва да се слагат от първия път, за да не дразнят окото.

# 672
Преразгледайте си техниката на поставяне. Трябва да е най-малко травмиращо окото. Вижте клипове в ютюб. Лещите трябва да се слагат от първия път, за да не дразнят окото.

Действително е така, но аз нося лещи от 13 години.

# 673

Действително е така, но аз нося лещи от 13 години.
А аз от 6 години, нямам проблем с поставянето, но това са първите безцветни лещи с които виждам зор..

# 674
  • София
Здравейте и ЧНГ! Simple Smile
Преди известно време бях с лещи Pure Vision и съответно разтвора Bausch and Lomb. Работата е там, че едната се скъса, не си купих нови и сега си карам с очила. Щом си сложех лещите обаче главата веднага ме заболяваше и непрекъснато ги чувствах.
Та, наскоро ли препоръчаха авайра, казаха, че не се усещало изобщо. Ако имате опит с тях, моля споделете, какъв разтвор се използва и т.н. С 4 диоптъра съм, ако е от някакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт