Лещи за очи - 5

• 133 971
  • 858
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Препоръчайте ми капки за очи/сълзи, които могат да се ползват с лещи и срокът на годност е до 3 месеца, след отваряне.
Мерси. Hug

Ако срок на годност до 6м. те устройва, препоръчвам Systane ULTRA.
http://apteka.framar.bg/30018086/%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5% … -10-%D0%BC%D0%BB-

# 421
Точно такива.  Peace Защото съм ползвала такива до 1 м. и общо взето половината количество трябва да се хвърля. Тези между другото и някой друг ми ги беше похвалил Peace

# 422
Здравейте ! Има развитие при мене. Отидох при друга лекарка, препоръчана ми от моя роднина със сериозни проблеми с очите. Докторката се казва Анастасия Йорова. Работи и в Окръжна Болница в София. Аз бях при нея в една оптика на бул. Шипченски Проход 18. Оптиката се казва "Солей". Цената на прегледа е 15 лв. Лекарката беше категорична, че капките , които съм взимал Сперсадекс са противоалергични и не са били подходящи за моя случай. При мене проблема според нея е твърдо конюнктивит. Изписа ми Сперсадекс за 3 дена и нещата се успокоиха бързо. Каза ми, че антиалергичните и анти конюнктивитните капки винаги водят до сухота допълнително и кръга става затворен. За целта си закупих Систейн Ултра за 15.39 лв и съм доволен. Те са и с гел тези сълзи, а аз точно това търся. Лекарката ми каза, че трябва да ползвам слънчеви очила, слънчева шапка при силно слънце или когато ми блести снега и изкуствени сълзи също така. Доволен съм. Успокоили са ми се очите, но не напълно. След седмица ще мога да използвам вече контактни лещи.

# 423
Здравейте! Имам един спешен въпрос - С какво мога да заместя разтвора за лещи до утре? Свърши ми разтвора, в контейнерчето имам съвсем малко, а днес нямам начин да отида до оптиката... ooooh!

# 424
  • 1st floor
За първи път в живота ми се случи да попадна на дефектна леща. Чисто нова си я сложих в окото и цял ден ми драскаше. Реших, ме имам нещо вътре, плакнах, слагах - все тая. На края размених лещите (никога не съм го правила до сега, но реших да проверя къде е проблема) и се оказа, че и на другото око ми дразни, въпреки  че нямаше нищо дефектно видимо по нея. Направих рекламация в Джой и ми я смениха. Не очаквах, защото съм чела само лоши отзиви за тях. Само не разбрах какъв й  беше проблема... newsm78
Каталония, нямаш ли физиологичен разтвор под ръка? Май така се правеше в краен случай, ако не греша.

# 425
Здравейте отново ! Може да го заместиш с натриев хлорид банка от аптеката или преварена вода.

За съжаление за пореден път не ми понесоха силиконови лещи и този път дори Биофинити. Ще търся не силиконови лещи.

# 426
И аз си помислих за физ. разтвор. Ще пробвам  Peace

# 427
  • 1st floor
Защо не звъннеш и да питаш в някоя оптика, да не те подведа, все пак. Но аз бих направила така...

# 428
Няма смисъл, късно стана и се съмнявам някой да ми вдигне. Ще капна малко физ. разтвор, а утре най-късно до обяд ще купя разтвор.  Peace

# 429
  • София
Няма смисъл, късно стана и се съмнявам някой да ми вдигне. Ще капна малко физ. разтвор, а утре най-късно до обяд ще купя разтвор.  Peace

Да, няма проблем да стои във физиологичен разтвор. Просто няма да се почиства през това време, но за една нощ не е толкова фатално.

# 430
Във всяка аптека има р-ри за лещи; ако няма-физ. р-р..има го и на ампули, което е по-лесен вариант; предвид и нуждите от к-во за лещи.. Peace

# 431
За първи път в живота ми се случи да попадна на дефектна леща. Чисто нова си я сложих в окото и цял ден ми драскаше. Реших, ме имам нещо вътре, плакнах, слагах - все тая. На края размених лещите (никога не съм го правила до сега, но реших да проверя къде е проблема) и се оказа, че и на другото око ми дразни, въпреки  че нямаше нищо дефектно видимо по нея. Направих рекламация в Джой и ми я смениха. Не очаквах, защото съм чела само лоши отзиви за тях. Само не разбрах какъв й  беше проблема... newsm78
Каталония, нямаш ли физиологичен разтвор под ръка? Май така се правеше в краен случай, ако не греша.
здравейте и аз имах дефектнс леща, но на мен ми ги замениха д чифт друга марка. Бях със specialty 55, и както казах на 1 око беше супер, но на другото много зле. Сега пробвам clariti, ама като, че ли не ми понасят мн. Аз имам проблем със свикването та да видим! Wink

# 432
Както и да е  Simple Smile За щастие в едното гнездо на контейнерчето беше останал разтвор и сложих двете лещи там. Сега съм с разтвор Oftyll Mono Green, Италия, води се за чувствителни очи. Някой ползвал ли го е? В опаковката имаше листовка с информация за капките им за очи, но не съм ги пробвала още.

# 433
  • Драгоман
Здравейте! Имам един спешен въпрос - С какво мога да заместя разтвора за лещи до утре? Свърши ми разтвора, в контейнерчето имам съвсем малко, а днес нямам начин да отида до оптиката... ooooh!

С физиологичен р-р , но само за един ден/нощ  Peace

# 434
  • В полите на Пирин планина
Както и да е  Simple Smile За щастие в едното гнездо на контейнерчето беше останал разтвор и сложих двете лещи там. Сега съм с разтвор Oftyll Mono Green, Италия, води се за чувствителни очи. Някой ползвал ли го е? В опаковката имаше листовка с информация за капките им за очи, но не съм ги пробвала още.

Аз го ползвам и много го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт