Новите ни козметични похождения 57

• 65 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Честита Лодси, как я намираш?

Подарък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз я купих  Heart Eyes

Dentelle Précieuse de Chanel

Givenchy Croisiere summer 2014

# 166
  • София
Поръчах на сляпо 100 мл. Вярвам, че ще ми хареса според това, което прочетох (всъщност само от Violet Blonde останах разочарована и го разкарах, останалите ми парфюми на ТФ ми харесват много).

# 167
Поръчах на сляпо 100 мл. Вярвам, че ще ми хареса според това, което прочетох (всъщност само от Violet Blonde останах разочарована и го разкарах, останалите ми парфюми на ТФ ми харесват много).
О Лодси, нямай съмнения, че ще ти хареса. Много е женствен, много. Плътен, гъст, нектарест и супер траен. Прави такъв облак около теб, че не можеш да се надишаш на това което излъчваш. Хубав е, но само за почитатели на много силни парфюми. Видях момичета които щяха да припаднат при помирисвания на тестови блотери, подадени между другото в магазините.

# 168
  • Варна
Дени, разкошотия!  Heart Eyes
Моля те за отзиви за пудрата на Живанши :-*

# 169
Денсии, разби ми сърцето с тия рпидобивки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
Благодаря ви момичета, да ви се връща!  Heart Eyes Hug  bouquet
Ще дам отзиви, но нищо от новите неща още не съм пробвала хубаво с разносвания. Има и още и тях ще покажа. Hug

# 171
  • USA, Steak State
Дантелената пудра я мислих доста преди време, но четох лоши отзиви за нея и се отказах. Дени, чакам с нетърпение твоето мнение.  Hug

# 172
  • София
О Лодси, нямай съмнения, че ще ти хареса.
Надявам се   bouquet
Харесвам много силни парфюми, дано ми понесе и меда в него защото тази съставка не е много моя, а четох, че се усеща добре.

# 173
  • Бургас / София
По лек или по тежък е новият ТФ и аз ще си го взема задължително, ама в края на другият месец таман може да са заредили и лятната на Шанел по летищата   bouquet

# 174
Рекламират някаква 10дневна програма за целулит. Действа ли? Аз не се сещам и как се казваше де  Embarassed не съм ползвала скоро нищо подобно, но сега поднових тренировките и режима и мисля и нещо за мазане да взема.
Всъщност намерих я, ето тази http://afya-pharmacy.bg/product/3177/kompleksna-antitselulitna-p … rak-masazhor.html

Нямам идея,гледах го и аз това...имам малко целулит и искам да го разкарам,поръчах и от Арома,но се позабавиха заради почивните дни и взех Балеята.Много приятен аромат на лимон,при първи ползвания кожата остава много гладичка,харесвам го.Има и някакви като бинтове с водорасли,с които се увиваш.И тях ще взема-щом е нещо за увиване,вътре съм хD.Оставяли приятно охлаждащо чувство. Whistling

# 175
# 176
# 177

NARS Miss Liberty

# 178
  • Плевен
От мен днес :

# 179
Леееееееееееееееееее лееееееееееееееееееее ще умра от завист Embarassed
Казвай от къде Praynig
Няма по добро, Диор МАС и други разни и на дръжката на тези четки не могат да стъпят  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт