Новите ни козметични похождения 57

• 65 849
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • in a Lovesong
Респектирана съм от консултантката на Биодерма в аптеката - само като поговорихме за мицеларните води усети, че познавам марката много добре и сама ми предложи да ми даде тестери на два вида от водите  Laughing После се заговорихме и ми даде и карта за лоялен клиент на марката.

Реших да споделя, защото обикновено консултантките по аптеките отнасят стабилен хейт и има защо. Но пък има и страхотни изключения  Heart Eyes

Бебешката мицеларна вода също вече я има в 500 мл на много добра цена, за доста дълго време бяха спрели вноса, за което много ме беше яд.

В крайна сметка взех:

+ -комплект

Много се радвам като прочета за някоя любезна консултантка  Heart Eyes За коя аптека става въпрос и къде? И каква е цената на комплекта на Биодерма  newsm78

# 211
  • Belgium
hope аптеката е Ремедиум в Гео Милев, но имай предвид, че консултантката не е постоянно там.

Те имат график за работа по различните обекти.

Цената на комплекта е 39 лева като промоцията е при закупуване на който и да е продукт от серията PhotoDerm получаваш подарък мляко за след слънце. Така че можеш да си избереш и някой друг продукт  Peace

# 212
Бебешката вода на Биодерма е единствената мицеларна, която ми хареса. Не сваля спирала, но често си крада от децата вместо моя тоник.
Nars pure matte lipstick Tashkent

# 213
  • Belgium
При мен бебешката мицеларна вода сваля и спирала.

# 214
Аз успявам само с двуфазни, без значение от спиралата, но аз имам ужасно сух околоочен контур и буквално ме боли, когато потъркам повече, с двуфазните всичко пада без усилие, поне при мен е така:-)

# 215
  • Belgium
О, да при сух контур в никакъв случай не бива да се търка, а с двуфазен всичко пада по-лесно.

Аз просто съм си свикнала с мицеларните води и много рядко ползвам друго разгримиращо средство, но всичко си е до кожа  Peace

# 216
  • Бургас
На мен мицеларните води никаква работа не ми вършат, в момента си чистя спиралата с двуфазният на Ланком
От днес:

# 217
  • Пловдив
L’Oréal Infallible Lipstick 109 Blossoming Berry                            Biotherm Lait Solaire SPF50
Страхотно дълготрайно червило

# 218
# 219
# 220
ОPI rapidry spray

AHAVA body butter

# 221
# 222
  • in a Lovesong
hope аптеката е Ремедиум в Гео Милев, но имай предвид, че консултантката не е постоянно там.

Те имат график за работа по различните обекти.

Цената на комплекта е 39 лева като промоцията е при закупуване на който и да е продукт от серията PhotoDerm получаваш подарък мляко за след слънце. Така че можеш да си избереш и някой друг продукт  Peace
Благодаря  Hug Явно става въпрос за София  Sad Тук в Пловдив май също идва някаква жена, но все не мога да я улуча  ooooh!
И да не е спам...  Mr. Green
Скрит текст:
Много ми я похвалиха, чакам я да дойде  Praynig

# 223
# 224
  • Belgium
О, да за София иде реч, забравих да напиша.

От днес (слагам ги в скрит текст, защото снимките са големи) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
-средния

Общи условия

Активация на акаунт