Новите ни козметични похождения 57

• 65 849
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Купих ги днес, утре ще пробвам, на ръка е подобна на корейсите силиконовите, както и на тази на никс,която пробвах - първо е по- мазно хлъзгаво, след 1-2 разтърквания става като матирано-пудрено хлъзгавото усещане. За моята суха кожа ще е ок. Реших да я взема, въпреки подобния ефект поне на ръка, зашото със сигурност съставките са съвсем различни от базите за 8 $,които са си чисти силикони , запушват кожата след месец -два ползване  и обезмислят отгоре по-скъпия ФДТ. Надявам се  да не се окаже излишният продукт, защото е достатъчно скъп, поне за мен .

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 00:54 от te_dda

# 361
LORAC afterglo eyeshadow palette      

ALTERNA Caviar CC cream 10 in 1 complete correction

# 362
Палитрата на LORAC afterglo е много красива.

# 363
te_dda,благодаря ти.Колебая се между трите Герленски бази ,но ако тази е по-добра ще взема нея,аз също съм със суха кожа.Пиши моля те като я поносиш   bouquet

# 364
Палитрата на LORAC afterglo е много красива.
+1 страхотно изглежда!

# 365
От няколко дена тествам този фондьотен и съм във възторг. Попаднах и на кодче във ФЮ и го поръчах:

# 366
mimes ,аз питах в другата тема,но никой не ми отговори.Исках да те питам при теб получава ли се един гланциран ефект,не сочен а като гланциран.При мен се получава и не ми харесва,не знам дали проблема е в моята кожа  newsm78

# 367
# 368
  • Бургас
  Heart Eyes едни и страхотни сенки минерални, но не мога да им намеря снимки и ще трябва аз да им направя, просто страхотни.

# 369
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нов, защото стария ми е на приключване.

и отново шампоан Иноа.

# 370
  • гр. София
Айде и аз в кюпа.  Joy Joy Joy Joy

# 371
# 372

Пигменти на  Sleek- vintage и hypnotic

# 373
  • Canada
Май ще се върна да я сменя  Tired Гримирам се в 7 сутринта, свалям грима в 10 вечерта и ми трябва наистина нещо с което да не изглеждам като панда от един момент нататък. За съжаление и тази не се справя с проблема  Rolling Eyes

Нар, портокал, ветивер, зелен чай, каритé  Grinning

# 374
  • в 1001-та нощ
Може би водоустойчива  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт