Новите ни козметични похождения 57

• 65 841
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Записвам се да следя темата с цел да си харесам нещо. Имам ваучер за 150 евро в Дъглас, а нищо не си харесах днес... Crossing Arms
Какъв е хитът на сезона, кажете нещо супер яко  bouquet
Новия парфюм на Том Форд, ако обичаш тежки парфюми. Peace Разтърсващ е!
Обичам Peace Днес подминах стилажа - как се казва?
Velvet orhide. Същата бутилка като Черната Орхидея, но лилава.
Дойде ли в България новата Орхидея?Черната не ми пасна ,но не съм се отказала,ще я купя новата Crazy

# 91
Не не е дошла още. Hug

# 92
# 93

Urban Decay Naked 3 Palette

# 94
  • Torino,IT
gevestra, новите ти козметични неща на Кларинс вече при теб ли са или ги чакаш.
Сподели моля те впечатления  bouquet

# 95
gevestra, новите ти козметични неща на Кларинс вече при теб ли са или ги чакаш.
Сподели моля те впечатления  bouquet

Lindita, кое по-точно те интересува? Някои чакам, други съм получила, трети съм купила от тук (обаче не съм разопаковала, имам да използвам започната козметика), просто пиша тук когато имам време.

# 96
  • Torino,IT
Бронзъра и сенките от лятната колекция Рио. Не съм ги виждала наживо още а на промо снимки и суочове ми допадат.

# 97
Бронзъра и сенките от лятната колекция Рио. Не съм ги виждала наживо още а на промо снимки и суочове ми допадат.
Тях ги чакам, сори. Като ги получа и понося ще напиша впечатления в темата за Кларанс.  Peace

# 98
# 99
  • Street of Dreams
Благодаря за предложенията, момичета   bouquet
Смешно ми е, че дойде моментът, в който наистина за нищо нямам мерак. Пудра няма да е, понеже съм много доволна от моята, ружове също имам, а като червенокоска с бяла кожа нямам много поле за изява с цветове, метеорити имам и харесвам, но са в шкафа заради новият хайлайтър, който повече ми харесва. Червилата Envy ми идват прекалено пигментирани за моя вкус, падам си по полупрозрачни, а не тип "блажна боя".
Кажете някои красиви и трайни сенки? Почистващи продукти какви ползвате? Тъмнозеленият Идеалист някой да го има?

# 100
  • Torino,IT
OnDiNe_ един глас също от нелюбител на пигментираните червила за новите глосове на Ланком lip lover или глосовете на ИСЛ kiss & blush. Flutter

# 101
Stellar

Nude Eclipse

# 102
разходка до ДМ:

# 103
  • USA, Steak State

# 104

Общи условия

Активация на акаунт