Новите ни козметични похождения 57

• 65 843
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Schwarzkopf Bonacure Fibre Force Fortifier Treatment

Wella Enrich Moisturising treatment for coarse hair

# 136
  • Бургас / София
скромно

# 137
Ей, всчки се електризирахте яко. Явно тая палитра е нова форумна мания. Май само на мен не ми допада, а уж съм и по ярките цветове. Но и аз искам да покажете гримчета!!!

Жаки, да използвам да те попитам кога горе-долу ще пуснеш ревю на Refined Golden? Нали беше писала, че ще има такова...

# 138
Ще се опитам да е за следващият MAC Monday  Simple Smile

# 139
  • USA, Steak State
Едно предимство на часовата разлика със Сащ, успях да си закупя продуктите в минутата в която ги качиха в сайта им. Simple Smile

Пудрата, сенките и червеният лак за нокти

# 140
  • София
Май само на мен не ми допада, а уж съм и по ярките цветове.
Споко, не си само ти! Stop

Нейкид 3 е  вече в ръчичките ми! Нямам търпение да я пробвам утре! Hug Flutter

TheBlackWidow честито!
Радвам се, че си успяла да си харесаш нещо от колекцията им. Peace

# 141
  • USA, Steak State
Копче, лакът и пудрата ги исках със сигурност, въпреки, че за пудрата четох, че стояла леко брашняно. След като изпуснах пудрата на Мерлин си бях казала, че в момента в който пуснат пак бюти пудра я взимам.

Сенките са ми по- скоро от колекционерска мания. Чудих се за червилото, но ми се събраха напоследък прекалено много червени цветове ( последното, което взех е на Риана) и реших да пропусна. Simple Smile За съжаление ще мога да дам отзиви за тях едва август месец, когато са ми в ръцете. Надявам се да ви ги заредят скоро в тукашните магазини и да имате възможност за тест и умуване без да бързате като мен. Все пак колекцията е невероятна именно заради участието на Джоли и ще се изкупи за часове в Сащ и се наложи да купувам без да тествам. А и винаги мога да разменя продукт, който не ми е допаднал.  Peace

# 142
А и тук ще се изкупи колекционерски веднага с пускането, особено ако направят стария, селски номер да докарат по 2-3 бройки и да има липсващи продукти.

# 143
  • USA, Steak State
А и тук ще се изкупи колекционерски веднага с пускането, особено ако направят стария, селски номер да докарат по 2-3 бройки и да има липсващи продукти.

Знам, че сме го обсъждали и не е за тук, но... Ясно ми е, че има определени бройки за някои страни, но предвид харченето би трябвало да се замислят вече да отпускат по повече.

# 144
По повода - някой знае ли дали ще внесат колекцията с капчиците на MAC?

http://www.temptalia.com/round-mac-alluring-aquatic-collection-overview-thoughts

# 145
Очаквам с нетърпение следните похождения:

# 146
По повода - някой знае ли дали ще внесат колекцията с капчиците на MAC?

http://www.temptalia.com/round-mac-alluring-aquatic-collection-overview-thoughts
Да, би трябвало да я има края на месеца  Peace

# 147
Мерси, Жаки  Hug Искам едното червило...

# 148
Тези дни ще е при мен.

# 149
  • Street of Dreams
вместо предния, смених поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт