Новите ни козметични похождения 57

• 65 843
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ето и скромно няколко мои придобивки от днес:

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 23:32 от Scintillia

# 316
  • USA, Steak State
От размяна с друга прекрасна съфорумка

# 317
# 318
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 319
  • Street of Dreams
Днес сефтосах две марки - отдавна искам да знам защо винаги има опашка пред щандовете им.

Rituals... почистваща пяна за лице.

Аrtdeco Ferment Peeling - не само марката, но и продуктът е нов за мен, а всички са луди по този вид пилинги. + подарък огледало.

Catrice Made to Stay Strawberry's Secret (страшно сладък, ненатрапчив цвят)

И някакво японско ментово етерично масло.

# 320
Rituals...е...... страшна моя любов. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 321
  • София
OnDine, моля за отзиви за пилинга.  Hug Аз ползвах такъв на Дерматолоджика, но вярвам че този ще е по-бюджетен.
Crazy

# 322
# 323
  • Belgium
tdaneva, дай моля те отзиви за CC-то на Dior  Laughing

# 324
  • Street of Dreams
Денси, също ти привлече вниманието ми към бранда. Hug

Кашмир, 22 евро струва. Гледах и един за 40, който беше още по-фин сякаш, но разфасовката беше огромна и щях да го имам вечно. http://www.karstadt.de/Juvena-Pure-Lifting-Peeling-Powder-90-g/4 … amp;prefv1=Juvena Като го пробвам, ще драсна Peace

# 325
  • Пловдив
Каква му е идеята на този пилинг? Защо е сух? Blush

# 326
  • Street of Dreams

Скрит текст:
Смесва се с няколко капки вода и се пени. Идеята му е, че почиства единствено вече мъртвия слой на кожата, без да "остъргва" живи клетки, което прави използването му наложително през по-големи интервали. Нали знаеш, че колкото повече "пилиш" кожата, толкова по-често това ти се налага. Освен това бил добър за порите, понеже не ги разширява допълнително, дълбаейки в тях, а ги "изсмуква". Това не са лични наблюдения все още, а думите на 3 въодушевени консултантки (на различни марки).

# 327
  • София

Скрит текст:
Смесва се с няколко капки вода и се пени. Идеята му е, че почиства единствено вече мъртвия слой на кожата, без да "остъргва" живи клетки, което прави използването му наложително през по-големи интервали. Нали знаеш, че колкото повече "пилиш" кожата, толкова по-често това ти се налага. Освен това бил добър за порите, понеже не ги разширява допълнително, дълбаейки в тях, а ги "изсмуква". Това не са лични наблюдения все още, а думите на 3 въодушевени консултантки (на различни марки).

Би ли споделила отзиви след като го изпробваш! Заинтригува ме и потърсих инфо в интернет, има положителни отзиви  Party А от къде и на каква цена го купи?

# 328
Aз ползвам от доста време такъв пилинг и съм много доволна
Моят е този:

Този ензим пилиг е подходящ за чувствителна кожа и не предизвиква зачервявания.
Аз го ползвам веднъж седмично.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт