Новите ни козметични похождения 57

• 65 843
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ооох, новия Том Форд - как пък се оказа "мой" и аз не знам.

Но се спрях, ще го помисля още малко  Laughing
Да, мисли го до утре Laughing чуден е, а аз също не съм фен на ТФ.

# 481
  • в 1001-та нощ
На мен ми хареса много повече от орхидеята, балото пачули и цветния воал, но го асоциирам с по-зряла жена (от себе си) и това поставя бариера ...  newsm78

Разбира се това е много индивидуално  Blush учудвам се, че ми харесва, а не бих го купила, поне не и сега  Blush а и не ми е летен .... Още повече, че неочаквано за мен, след ароматна апатия се хвърлих на парфюм, който е противоположност  Crazy

# 482

В Мория са заредили страхотна бронзираща серия  Crazy .Едва се сдържах само с това./срам ме е вече колко бронзиращи продукти имам   Embarassed /

http://www.onlinemummy.co.uk/sunkissed-beautiful-glowing-summer-skin/

# 483
Много, много хубав парфюм е Велвет Орхидея! Heart Eyes Ще е абсолютния хит на парфюмния пазара през 2014 г.
Аленка, не знам откъде такава асоциация за сериозна възраст, той е направен така че да се продава...много да се продава...на всички. Simple Smile И ако не беше доста високата му цена щеше да е буквално на всяка трета жена, интересуваща се от аромати поне малко. Не познавам човек около мен /колеги, приятели и от двата пола/, който да не го хареса до този момент.

Плачи, вярно е много хубава бронзиращата серия на цял стелаж в Морията. Има страхотни продукти в кафявата и нюд гама. Сенки, пудри, теракоти, бронзанти, много неща. Голяма зарибявка. Whistling

# 484
Лу от Български магазин ли е олиото с подаръците  Blush

# 485
  • София
tdaneva, дай моля те отзиви за CC-то на Dior  Laughing
Харесва ми!
Добре хидратира, изравнява тена и стои естествено. Много лек и приятен за носене  Peace

China Glaze Seahorsin' Around

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 18:27 от tdaneva

# 486

La neige Water bank moisture cream

Revlon Parfumerie nail polish “China Flower”

La Roche-Posay Effaclar Duo Dual action acne treatment

La Roche-Posay Effaclar K

Ciaté paint pots  ”Cupcake Queen”, “Afterglow”

# 487
# 488
  • Torino,IT
Благодаря ви спестих едни пари. Имам и старата, и олио. Чудесно! Hug

И аз така Laughing Проблемът е че миналогодишният ми е на свършване Mr. Green
Мерси за мнението, отдавна разпитвах Hug

# 489
И на мен не ми е летен, обаче не се стърпях  Mr. Green

# 490
  • София
Много, много хубав парфюм е Велвет Орхидея! Heart Eyes Ще е абсолютния хит на парфюмния пазара през 2014 г.
Аленка, не знам откъде такава асоциация за сериозна възраст, той е направен така че да се продава...много да се продава...на всички. Simple Smile И ако не беше доста високата му цена щеше да е буквално на всяка трета жена, интересуваща се от аромати поне малко. Не познавам човек около мен /колеги, приятели и от двата пола/, който да не го хареса до този момент.

Явно цената няма да е пречка. И аз днес не устоях.  Mr. Green На последните страници преобладава лилаво.  Joy
При мен , обаче, се получи странно.  От трите приятелки, които го мирисаха, нито една не го хареса. А аз за пръв път харесвам парфюм на ТФ. Ама пък много го харесах! Явно при неговите парфюми е love-hate отношения.  Thinking

# 491
  • Belgium
Лу от Български магазин ли е олиото с подаръците  Blush

Точице, да от бутика на ЕL в Сердика  Laughing

Имай предвид, че несесера с подаръците е при покупка на които и да е два продукта.

А мини моливчетата са подарък към покупка на червило от новата серия по време на грим сесиите  Peace

Между другото и на мен като на Алена Орхидеята ми навява асоциации с по-зряла жена като аромат.

# 492
От вчера съм собственичка на това:

Стана по погрешка и не е чист Angel, а е около 2/3 Angel и 1/3 Alien.
Сега се чудя дали ми харесва или не.
Май ми харесва... newsm78

# 493
Как така е смесен? Лятна лимитка ли е или друго?

# 494
Грешка стана при пълненето. Laughing
Искаха да го хвърлят, но аз предпочетох да си го взема така.
Наляха ми  в ново шишенце и само Angel.
 Laughing Laughing Laughing

Сега не знам дали в България има, но тук има едни шишенца, които са за пъленене, отвърта им се отгоре спрея. В магазина имат големи контейнери, от които ти напълват желанато количество. Цената е около 40-50 долара по-ниска от парфюма в шише, което не е за пълнене.

Ето от едни такива джаджи ги пълнят:

Общи условия

Активация на акаунт